Ezo

Csínytevő csillagok – Gyerekhoroszkóp

A csendes Bika, a csacsogó Ikrek, az anyás Rák és az örökmozgó Oroszlán: összeszedtük, hogy csillagjegyeik alapján mi a jellemző a gyerekekre – és mekkora a csínytevésfaktoruk.

Csínytevők – GyerekhoroszkópKos

A Kos jegyében született gyerekek elevenek, tele energiával; a mozgás lételemük, és ha tehetnék, állandóan a szabadban játszanának. Igazi vezéregyéniségek, így a játszótéren is biztosan ők irányítják a játékot. Mivel türelmetlenek és nehezen fegyelmezhetőek, nagyon jó hatással lehet rájuk az aktív sportolás. Kíváncsi gyerekek, de hosszú távon semmi nem köti le őket, így mindig valami újat kell kitalálni számukra. Mivel vakmerőek és lendületesek, a játszótéren érdemes rájuk fokozottabban figyelni. Valószínűleg a legextrémebb dolgokat is kipróbálják. Jó, ha felkészültek vagyunk!

Csínytevésfaktor: 10

Csínytevők – GyerekhoroszkópBika

A Bika gyerekek gyengédségre vágynak. Szeretik az állandó és biztonságos dolgokat. Inkább tévéznek, mint fára másznak. Ők biztosan nem lesznek a játszótér „rémei”. Nagyon kreatívak és jó a kézügyességük, így a játszótéren is inkább a homokozóban alkotnak valami szépet, ahelyett hogy szaladgálnának. Fogékonyak a zenére, így ha mozgásra szeretnénk ösztönözni őket, akkor a tánc a legjobb a számukra.

Csínytevésfaktor: 1

Csínytevők – GyerekhoroszkópIkrek

Az Ikrek csacsogósak. Szinte állandóan beszélgetnének. Kíváncsiak és érdeklődőek. Egyszerre több játékot is képesek játszani, hiszen mindegyiket gyorsan megunják, hogy újabbat kezdhessenek. A játszótéren ők a mókamesterek. A gyerekek és a szülők is élvezik a társaságukat. Nagyon okosak, de ez sajnos nem mindig párosul szorgalommal. A kitartás ezért nem tartozik erényeik közé. Mivel mindig akad játszótársuk, a játszótéren egyik játéktól a másikig rohangálnak.

Csínytevésfaktor: 9

Csínytevők – GyerekhoroszkópRák

A Rákocskák nagyon anyásak, ezért imádják, ha babusgatják őket. Érzékenyek, ezért gyakran sírással harcolják ki maguknak az odafigyelést. A játszótérről biztosan hazahoznak valami „értékes” botot vagy kavicsot, hiszen imádnak gyűjtögetni. Mivel minden tárgyhoz kötődnek, a szobájuk is gyakran rendetlen. Ha mozgás, akkor a Rákoknál csak a víz jöhet számításba. A víz az a közeg, ahol otthonosan érzik magukat. A játszótéri hancúrozást is azért kedvelik, mert utána biztosan fürdeni kell otthon.

Csínytevésfaktor: 3

Csínytevők – GyerekhoroszkópOroszlán

A kis Oroszlánok mellett képtelenség pihenni. Nagyhangúak és valódi örökmozgók. Elvárják, hogy mindenki szórakoztassa őket. Mivel nagyon bájosak, így általában el is érik, amit szeretnének. Igazi irányítók, akik a játszótéren is vezéregyéniségnek számítanak. Nagyon fejlett az igazságérzetük, ezért nem kedvelik azokat, akik csalnak. A játszótéren és otthon is imádnak szerepelni, mindig őket kell csodálni, ezért bármire hajlandóak. Mivel mindenben ők akarnak a legjobbak lenni, a legmagasabb fára is biztosan csak ők tudnak majd felmászni. Velük mindig résen kell lenni a játszótéren, mert bármikor többet vállalhatnak, mint amennyit valójában bírnak.

Csínytevésfaktor: 11

Csínytevők – GyerekhoroszkópSzűz

A Szűz gyerekek óvatosak és nehezen oldódnak. Barátokat is lassabban szereznek, de sokáig kitartanak mellettük. Betartják a szabályokat, így nem kell őket folyamatosan fegyelmezni. A játszótéren is szeretnek egyedül játszani. Rakosgatják a kavicsokat vagy homokoznak, de nem áll tőlük távol a mozgás sem. Nagyon intelligensek és rendszeretőek. A ruhájukra is vigyáznak, ezért nem piszkolják be, csak akkor, ha véletlen baleset éri őket. Ilyenkor különösen figyelni kell rájuk, mert hajlamosak a hipochondriára, és a pici horzsolást is úgy érzik, mintha eltört volna valamijük. Örömmel veszik a megnyugtatást és a gondoskodást.

Csínytevésfaktor: 4

Csínytevők – GyerekhoroszkópMérleg

A Mérleg kicsik jó tulajdonsága, hogy kerülik a konfliktust, született diplomaták. A játszótéren mindig ők a békítők, és csak végszükség esetén konfrontálódnak. Nagyon jó csapatjátékosok, ezért kedvelik a sportokat, és népszerűek társaik körében. A Mérleg lányok számára nagyon fontos az öltözködés és a csinosság, ezért még a játszótérre is a legszebb ruhájukban szeretnének menni. Sok minden érdekli őket, ezért a játszótéren is mindent szívesen kipróbálnak.

Csínytevésfaktor: 6

Csínytevők – GyerekhoroszkópSkorpió

A kis Skorpiók játékosak és huncutok. Van bennük egy adag féltékenység, ezért gyorsan megbántódnak, amikor nem velük foglalkoznak. Szeretnek mindent szétszedni, megvizsgálni, sőt a rombolás sem áll távol tőlük. A játszótéren általában ők a „verekedős” gyerekek, mert mindenáron mindenben győzniük kell. Néha zárkózottnak tűnhetnek, pedig csak őrzik a titkaikat, amit csak a „legméltóbb” emberrel osztanak meg. Büntetni nem lehet őket, mert lepereg róluk minden. A báj és a humor is jellemzi őket, aminek köszönhetően a legtöbb csínytevésüket megússzák, pedig ők azok, akik állandóan a tűzzel játszanak.

Csínytevésfaktor: 12

Csínytevők – GyerekhoroszkópNyilas

A Nyilas gyerekek is szívesen törnek-zúznak, és mindezt leginkább unalomból teszik. Igazi egyéniségek már egészen pici korban. Szenvedélyesek és idealisták. Szeretik a figyelmet. Mivel becsvágyóak, a sportolásban is mindig remekül helytállnak. Könnyen barátkoznak, így a játszótéren nem kell aggódnunk, hogy magukra maradnának. Szeretik a közösséget és a közösség is szereti őket. Örömmel kirándulnak és sétálnak a szabadban. Bátran belevetik magukat minden kalandba.

Csínytevésfaktor: 8

Csínytevők – GyerekhoroszkópBak

A Bak gyerekekről korán kiderül, hogy jó sportolók. Imádnak mozogni, és tudnak célokat felállítani. Kedvenc elfoglaltságuk mégis az olvasás, mert vágynak az új ismeretekre. A Bakok szívesen segítenek otthon, szeretik a rendet, és azt is szívesen veszik, ha ezért zsebpénzt is kapnak. Szeretnek megdolgozni mindenért. Nagyon fontos számukra a dicséret. Szívesen töltenek időt a szabadban, de otthon még szívesebben.

Csínytevésfaktor: 5

Csínytevők – GyerekhoroszkópVízöntő

A kis Vízöntők igazi ösztönlények. Imádják a szabadságot. Nagyon szeretnek egyedül lenni, pedig valójában könnyen barátkoznak. Világmegváltó ötleteik azonban inkább akkor jutnak eszükbe, amikor nem zavarják őket. Ezek a gyerekek sokoldalúak és kíváncsiak, és nekik mindig vannak valami nagy ötleteik. Ha lehetne, felfedeznének mindent újra. Nem szeretik, ha irányítják őket. Mivel nagyon kommunikatívak, ezért sok barátjuk van, és a játszótéren is népszerűek. Ők azok a csodabogarak, akik a legújabb „találmányaikat” mutatják a gyerekeknek, pl. biztosan felfedezik, hogy a hintán akár állva is lehet hintázni.

Csínytevésfaktor: 7

Csínytevők – GyerekhoroszkópHalak

A Halacskák igazi álmodozók. Nem szeretik a magányt, ezért fontos számukra, hogy valamelyik családtag mindig a közelükben legyen. Ők azok a gyerekek, akik a játszótérre is cipelik a kedvenc babájukat vagy mackójukat, hogy biztosan ne legyenek egyedül. Önzetlenek, ezért a többi gyerek szívesen játszik velük, és a játékaikkal. Kicsit visszahúzódóak, de ha segítségre van bárkinek szüksége, rájuk mindig számíthatnak. Nem szeretik a vad játékokat, de éberen figyelik társaikat, és ha valaki megsérül, ők máris ott vannak.

Csínytevésfaktor: 2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top