Ezo

Számmisztika: Ilyenek a nők egymás közt

Egészen másképp viselkednek a nők, ha egymás között vannak. Mindenki sajátos módon osztja meg vagy tartja meg a gondolatait, érzéseit: van, aki folyton panaszkodik a pasijára, van, aki megállás nélkül dicsekszik, van, aki titkolózik, és van, akit érdekel, hogy mi foglalkoztatja a többieket. A számmisztikai tipológia a számok tükrében leleplezi őket.

Most a születési dátumból csak a születésnap egy számjegyre egyszerűsített számára van szükség.
Pl.: aki 1983. 05. 12-én született: 12 -> 1+2=3; vagyis ő 3-as típus. De van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Vagyis aki 11-én vagy 22-én született, az ilyen mesterszámmal rendelkezik. Esetükben ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

Számmisztika: Ilyenek a nők egymás közt

1-es az, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született:
Az 1-es nő mindig mindenhol a középpontba kerül. Barátnők, kollégák körében is a legtöbb figyelmet kapja, amit rendkívül élvez. Azért kíváncsiak rá a többiek, mert vele folyton történik valami különleges dolog. Az ő történetei filmszerűek, izgalmasak és egyediek, amint az ő személyisége is. Mivel az 1-es határozott és egyenes jellem, vállalja mindazt, ami épp az életében zajlik, élete nyitott könyv. Ezt időről időre megbánja, de változtatni nem tud rajta – a többiek szerencséjére. Ugyanis az ő példáján keresztül sokan tanulnak. Azt is, hogyan kell emelt fővel tovább lépni. Ebben ő szuper. Ráadásul visszanézve ebből ő is hihetetlenül sok erőt meríthet. Van mire büszkének lennie.

2-es az, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született:
A 2-es bátortalanságával, gyámoltalanságával mindenkiből a vigasztalót hozza ki. Pedig nem kell őt folyton pátyolgatni. Minden közösségben eleinte csendes és csak hallgat, de ha érzi az elfogadást, akkor meg mer nyílni. Igazából ő kettesben érzi biztonságban magát. Vagyis óriási nagy szüksége van egy megbízható, diszkrét barátnőre. Vele minden apró és nagy gondolatát, érzését megoszthatja, és viszont. A 2-es a legjobb barátnő, mert teljes odaadással figyel, segít a másiknak. Szinte együtt lélegzik vele. Ez olykor terhessé válhat. A másik fél intelligenciáján múlik, hogy ebből sértődés, vagy észhez térés lesz-e. Végül is meg kell tanulnia kicsit önállóbban létezni.

3-as az, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született:
A 3-as derűs, vidám, mosolygós jelenlétével garantálja a népszerűségét. Mindenhol imádják. Ha nincs ott, hiányolják. Amint belép, minden napsütésesebb, sőt könnyebb lesz. Humora fantasztikus, az esze vág, mint a borotva, a nyelve pörög. Ez a többi nőnek csak akkor tetszik, ha egymás között vannak. Férfiak jelenlétében féltékenyek rá, mert sziporkázó stílusával magára vonja mindenki figyelmét. Ezen a 3-as lepődik meg a leginkább. Tőle távol áll a rivalizálás, ugyanis ő viccesnek, sőt lealacsonyítónak tartja ezt. Konfliktusai is abból adódnak, hogy ő nem vesz „semmit” komolyan. A kapcsolatai eléggé felületesek. Sok barátja van, de bizalmasa egy sem. Az ő saját maga.

4-es az, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született:
A 4-es türelmes és megbízható. Akinek egy 4-es a barátnője, az mindig mindenben számíthat rá. Lehet, hogy ez alól a tomboló bulizás az egyetlen kivétel. Nem az ő stílusa a feltűnősködés és a dorbézolás. Nehezen enged meg magának bármi lazítást. Döbbenetesen fegyelmezett, ezzel zavarba hozhatja a többi nőt, főleg azokat, akik túlzottan szabadszájúak, lezserek és túlságosan közvetlenek. Nem kell semmit mondania a 4-esnek, süt róla a rosszallás. Ettől nem válik valami népszerűvé, de ezt a legkevésbé sem bánja. Nem akar mindenkinek tetszeni. Ő tisztában van vele, hogy „a barátság az élet ritka, de nagy ajándéka”. Hálás, ha megtalálja a bizalmasát, és sokra értékeli.

Ilyen a nők egymás közt

5-ös az, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született:
Az 5-ös szenvedélyes, mindig mindent teljes elánnal csinál. Jóindulatú, segítőkész, és mindenkit ismer. Ha valakinek egy jó fogorvosra, ügyvédre vagy autószerelőre van szüksége, akkor kérdezze meg az 5-öst! Ő azonnal megadja az ország legprofibb szakértőjének az elérhetőségét. De az sem kizárt, hogy ott azonnal felhívja. Falja a férfiakat, és ezt cseppet sem titkolja, sőt a barátnőit, kolléganőit a legmeredekebb sztorikkal szórakoztatja. Az intim részletekről hallgat, azt csak a legjobb barátnőjének meséli el. Egyébként mindenből, így legjobb barátnőből is több van neki. Nagykanállal eszi az életet: képtelen kicsiben játszani, legyen szó barátságról vagy szerelemről.

6-os az, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született:
A 6-os igazi „béke szigete”, a közelében mindenki megnyugszik. Ő mindent végtelen szeretettel közelít meg. Képtelen vitatkozni, konfrontálódni, kerüli az ilyen helyzeteket, mert lefagy a feszültségtől. Az ő természetes közege a harmónia. Ez nemcsak a törekvése, hanem a stílusa is. Mindig ízlésesen van felöltözve, kisminkelve. Ha ő ajándékot ad, akkor az mesésen van becsomagolva. Ha főz, akkor a teríték lenyűgöző. Sokat lehet tanulni tőle ezen a téren. Sajnos a nők egy részét emiatt iriggyé teszi, de ezzel és az intrikával nem tud mit kezdeni. Ezek hiányoznak az ő „szótárából”. Viszont a barátnőjének remek a helyzete: kényeztetésben és törődésben van része a 6-os mellett.

7-es az, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született:
A 7-es maga a diszkréció: bárki bármit elmondhat neki, az ott marad örökre. Zárkózottsága nemcsak a titoktartásra igaz, hanem egész lényére is. Ettől nem élvez túl nagy népszerűséget. Ez nem foglalkoztatja őt, mert számára nem cél az, hogy mindenki kedvelje. Ritkán nyílik meg, keveset mesél önmagáról. De idővel rájön, hogy pl. kollégák között muszáj valamit megosztania, hogy ne faggassák. Ilyenkor többnyire másokról beszél, és ezt olyan profin teszi, hogy a többiek észre sem veszik. Nagy megtiszteltetés, ha valakit a bizalmába fogad, ez egy hosszú folyamat. Időigényes a közelébe férkőzni: várfalak veszik körül. De ha valaki bejut, csodát talál ott. Az ő barátsága kincs.

8-as az, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született:
A 8-as tűzrőlpattant személyiség, folyton versenyez másokkal. Ez lehet motiváló vagy frusztráló a többi nő számára, emiatt erősen megosztja a társaságot. Van, aki szereti őt, de van, aki ki nem állhatja, és lehetőség szerint kerüli, de nem szól neki. Ha a 8-as kritikát kap, az olaj a tűzre: azonnal harcba száll. Szerencsére az energiája nagy részét nem rivalizálásra, hanem segítésre fordítja. Ő egy amazon, aki a nőtársaiért mindig kiáll. Félelmet nem ismerően bátor, olykor túl nagy kockázatot vállal, ha úgy érzi, meg kell védenie valakit. Bátor abban is, hogy vállalja önmagát és a botlásait. Élete egy nyitott könyv. Akkor teszi okosan, ha ezzel nem kérkedik, hanem levonja a tanulságokat.

9-es az, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született:
A 9-es folyton a fellegekben jár: tele van ideákkal. Végtelenül jóindulatú, elnéző és mindenkinek megelőlegezi a bizalmat. Ennek néha csalódás a vége. De ez nem akadályozza meg abban, hogy a következő emberben is higgyen, és segítse őt. A 9-est az élteti, hogy támogassa a többi nőt. Tőle távol áll az irigység és az ítélkezés. Természetesen van véleménye, de a végletekig drukkol, hogy a másikból a legjobb énje jöjjön ki. Ha ez sokadikra sem sikerül, akkor végleg megszakítja vele a kapcsolatot. Megy tovább, és keresi azokat, akik hozzá hasonlóan javíthatatlanul hisznek az emberségben, és a barátság összetartó erejében. Ez ad neki erőt ahhoz, hogy létezzen, mozogjon.

11-es az, aki 11-én vagy 29-én született:
A 11-es mesterszám. Ez azt jelenti, hogy egy 11-es nő egyedi stílusa mindig minden társaságban szokatlan, és olykor nehezen érthető. Ha ő mesél, akkor józannak és ébernek kell lennie annak, aki követni akarja az eszmefuttatását – erre kevesen képesek, emiatt kevés a barátnője. Vissza kell fognia magát, ha azt szeretné, hogy befogadják maguk közé a kolléganők. Mivel nem bújhat ki a bőréből, rendületlenül keresse azt a közeget, ahol önmaga lehet! Nem muszáj lemondania arról, hogy megértsék, de ezt tekintse ritka, nagy ajándéknak! Ebből adódik az, hogy ő nem egy ideális barátnő. Frusztráló, hogy mindig előrébb jár, és már nemcsak a probléma megoldását látja, hanem a következményeket is.
   
22-es az, aki 22-én született:
A 22-es egy mesterszám. Őt imádni és/vagy utálni is lehet, de közömbösséget tuti, hogy nem vált ki senkiből. Mindig mindent félelmetesen éles szemmel és kíméletlen kritikával közelít meg. Ezt csak azok bírják, akik maguk is merészek, és nem rejtik véka alá a véleményüket. Akkor sem, ha pontosan felmérik, hogy ebből baj lesz/lehet. A 22-est ez élteti. Nem hajlandó átlagos, „normális”, szerény lenni. Barátnőként meglehetősen nagy kihívást jelent, olykor frusztráló, máskor bűbájos. Az garantált, hogy mellette képtelenség unatkozni és ellustulni. De az is tény, hogy az ő barátsága olyan támogató erő, amire „felhőkarcolót” építhet a másik. Bátorítja, motiválja azt, akit szeret. Ezzel bebizonyítja neki, hogy nincs lehetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top