Ezo

Aura Soma: térkép a lélekhez

Több módszer is létezik arra, hogy bepillantást nyerjünk lelkünk titkaiba. Az Aura Soma komplex szimbólumrendszere egy újabb lehetőség, egy izgalmas út, mely segítségével üzeneteket, válaszokat, és megoldásokat hozhatunk fel a tudatalattinkból.

Első hallásra talán meglepőnek tűnik az elgondolás, hogy színes folyadékokkal teli üvegek rejtik magukban a választ lelkünkben dúló problémáinkra. Az ötlet azonban már nem is olyan elvetemült, ha belegondolunk abba, hogy az információk 95 százalékát vizuális úton fogjuk fel. A képek pedig színekből tevődnek össze, úgyhogy a világ gyakorlatilag „színekben kommunikál” velünk. Mivel emlékeink, tapasztalataink is képek formájában tárolódnak agyunk vizuális memóriabankjában, ezért tudnak a színes üvegek emlékképeket felhozni a tudatalattinkból.

Térkép a lelkedhez

Üzenet a palackból

Az Aura Soma üvegekben azonban nem csak egyszerű színes folyadék található, hanem egy komplex rezgéscsomag, hiszen a színekhez analogikusan passzoló gyógynövény, olaj, illat és kristály esszenciák is tartoznak. Sőt! Az üvegcséknek születési száma is van, mely újabb jelentéstartalommal tölti meg az esszenciát, illetve valamilyen archetipikus, vagy mitológiai történet is kapcsolódik hozzájuk. A színes folyadékok még egy különleges energetizálási folyamaton is átesnek, melyek hasonlatosak a Homeopátiás gyógyszerek előállításánál használt „potencírozás” technológiájához, illetve hatalmas kristályokat, és a szakrális geometria elvét követő energetizáló eszközöket is alkalmaznak. Az üvegek tehát hatalmas mennyiségű információt rejtenek magukban. „Egy konzulens tulajdonképpen nem tesz mást, mint a színek nyelvéről tanult ismeretei alapján „elolvassa”, „lefordítja”, vagy ha úgy tetszik, kódolja a palackokban megnyilvánuló „üzenetet” – mondja Bábity Viktória Aura-Soma oktató. – Amikor valaki elém teszi az általa választott négy üveget, gyakorlatilag egy térképet kapok a lelkéhez.”

Lelked színkódja

Az Aura-Soma elsősorban lélekterápia, mely felfedező útra hív, hogy megtaláljuk igazi énünket, testi-lelki egyensúlyunkat. Segítségével felfedezhetjük életünk célját, kibontakoztathatjuk tehetségünket, megérthetjük, mi rejlik sorunk kihívásai mögött. A megfelelő Aura-Soma esszencia használatával visszaállítható az egyensúly és az egészséges ritmus. A konzultáció azzal kezdődik, hogy kiválasztasz négy üveget a megadott szempontok szerint, majd a konzulens elemzi azokat a problémád tükrében. „Abban a pillanatban, amikor a problémádra gondolsz, azonnal szinte kiugrik a sorból az a négy üveg, mely a választ rejti magában, amelynek a szimbólumrendszere téged tükröz. Általában azt az üveget szépnek fogod látni abban a pillanatban, de ez nem törvényszerű. Az üveg valamilyen módon megszólít téged.”

Megoldó kulcsot ad a kezedbe

A konzultáció során meglepve tapasztaljuk, hogy lelkünk mélyének legféltettebb titkai, személyiségünk markáns vonásai, félelmeink, kihívásaink és egész lényünknek tükröződése ott csillog abban a színes palackban amely “megszólított” minket. A konzultáció folyamatában megérthetjük mi az amire a lelkünk vágyik, melyek azok a kihívások, melyek végül ajándékká lesznek. Megtalálhatjuk problémáink forrását, és magunk választhatjuk meg a gyógyírt, melyet az utolsó üveg titka rejt. Megmutatja a probléma gyökerét, okát és a megoldást is, ami feloldja azt.

Térkép a lelkedhez
fotó: aura-soma-boutique.com

Három-négy hét alatt átíródik egy minta

Az Aura-Soma Egyensúly üvegek nem csak közvetett úton – elemzés által – segítenek megérteni céljainkat, küldetésünket, kihívásainkat, problémáinkat, konfliktusainkat, jelenünk eseményeit és érzéseit, valamint a jövőbe helyezett megoldásainkat, hanem direkt úton is. Ez pedig az üvegek használata által történik meg. Az üvegekben lévő folyadékokat össze kell rázni, ezzel aktiváljuk a bennük rejlő színeket – energiákat. Ezt a folyadékot a testünkre különböző területeire kenve ezen energiák a legközvetlenebb fizikai testen fejtik ki hatásukat. A színekbe rejtett energiák kapcsolatba lépnek az adott energiaközpontokkal, és azok működését harmonizálják. Így kapcsolódik össze és fejti ki együttes hatását az elemzés általi tudatos megértés és az energetikai harmonizáció. „Az Aura-Soma esszenciák tehát elsősorban az energiatestekkel dolgoznak. Gyógyulást idéznek elő a gondolati és érzelmi mintákban az áthangolással, ezáltal maguktól változnak meg a dolgok az életünkben. Az esszencia mindennapos használatával folyamatosan információt adunk a testnek, ezáltal három-négy hét alatt átíródik egy minta.”

Reikivel kombinálva
 
„Amikor egy üveget használni kezdünk, tulajdonképpen egy energetikai szert használunk, vagyis a saját energia mezőnkbe viszünk egy másik energiát, ami az ahhoz legközelebb álló mintát képviseli. A homeopátiához hasonlóan „hasonlót a hasonlóval” kezdünk „kezelni”, vagyis arra késztetjük finomanatómiai részeinket, hogy egyesülve ezekkel az energiákkal visszaállítsuk azok természetes egyensúlyát, hogy az adott területen belül a lehetőleg kiegyensúlyozottabban működjenek tovább. Az Aura-Soma konzultáció nálunk egy speciális esszenciákkal való reiki kezeléssel zárul. Az Aura-Somát azért kapcsoltuk össze a reikivel, mert azt tapasztaltuk, hogy reiki olyan energialöketet ad, hogy ezáltal gyorsabban, könnyebben gyógyul a lélek, és a test. Ahogy feltöltődik a fizikai és energetikai test az esszenciák rezgésével, könnyebben véghezvihetők a gyógyulási folyamatok.”

A misztikus „magyar üveg”

Mike Booth a módszert megalkotó Wicky Wall utódja, első magyarországi útját követően alkotta meg a 106-os üveget, melynek Ratziel Arkangyal nevet adta, ő az, aki őrzi a Titkok Könyvét, mely az Istenhez vezető utat tartalmazza. Ez az esszencia tulajdonképpen a „magyar üveg”, mivel Mike Booth első magyarországi látogatását követően hozta létre, és tükrözi azt a tapasztalatot, hogy a magyar nép spirituális tanító, gyógyító képessége erős, ugyanakkor nehezen vesszük észre az élet szépségeit, ajándékait. Az üveg energiái egy misztikus mágus történetét zárják magukba, aki régóta járja a spirituális fejlődés ösvényeit. Hajlamos azonban a gondolatok világában többet időzni, mint az érzelem és a szinkronicitás áramlásában. Tapasztalatai irányítják, rögzült mintái mentén korlátok között mozog. Ragaszkodik eddig megélt világához, bár egyre több olyan esemény történik vele, ami láthatóvá teszi a változás elkerülhetetlenségét.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top