Ezo

Hétvégi horoszkóp december 14-től

Reményekkel telve indul a hétvége, aztán egy picit veszekedős lesz a hangulat, de vasárnapra jön a szerelmi megváltás!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Kettős érzések dúlnak benned a hétvégén: egyfelől szeretnéd nagyon durván kioktatni a párodat, másfelől viszont nagyon is boldog vagy azért, mert a szerelmed a legjobb barátod is. Szombaton fogd vissza az indulataidat, és vasárnap is ellenőrizd, hogy mi miatt akarod leszúrni a kedvesedet. Apróságok, piszlicsáré ügyek nem érnek annyit, hogy karácsony előtt felhúzzátok magatokat rajtuk. A feszültségek oldására a vasárnap este lesz a legalkalmasabb: akkor is maradjatok kettesben, ha előtte veszekedtetek egymással!

Ha csak keresed a szerelmet: Szelídülhet-e egy szakítás utáni háború barátsággá? A szingli Kosok most erre a kérdésre keresik a választ. Tetszik vagy sem, a helyzet az, hogy egyre közelebbi barátságot ápolsz az egyik exeddel. Ne a kapcsolatot akard újrakezdeni, inkább tekintsd ezt annak, ami: lehetőségnek arra, hogy megtapasztald, lehet-e barátság férfi és nő között.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Készülj fel rá lelkileg, hogy újra el kell mondanod azokat a dolgokat, amiket már százszor, ezerszer elmondtál. Most mintha egész hétvégén ugyanazt a  mondókát ismételgetnéd, egészen addig, amíg mindenki belefárad. Szerencsére vasárnapra eljutsz a megoldáshoz: ráhagyod a párodra. Igen, ez azt jelentheti, hogy mostantól a használt zoknik helye a nappali közepén lesz – szerinte legalábbis. Hidd el, ezt a harcot bőven ráérsz jövőre folytatni. Az nem is sok idő, szinte csak két hét fegyverszünet. Igen, ez azt is jelenti, hogy a párod megint nem igazán veszi ki a részét a karácsonyi nagytakarításból.

Ha csak keresed a szerelmet: Mennyire jársz nyitott szemmel? Mennyire vagy nyitott? A csillagok szerint ott ólálkodik már körülötted a szerelem, a kérdés csak az, hogy hajlandó vagy-e beengedni az életedbe? Figyelj a jelekre, figyelj a mosolygós szemű fiúkra, mert úgy tűnik, hogy egy tiszta tekintetű, jó szándékú srác próbálja felkelteni az érdeklődésedet. Adj neki egyértelmű jeleket, ha azt szeretnéd, hogy összeszedje magát!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Játékból, bohóckodásból és nevetésből nem lesz hiány a hétvégén. No meg azért a feszültségek is fel-felbukkannak közöttetek. Ennek az az oka, hogy van egy rendezetlen konfliktusotok. Ne gondolj nagy dolgokra, de pénteken félbehagyhattok egy beszélgetést, egy gondolatkört, ami beleeszi magát a lelketekbe, és szombaton már apró beszólásokként jöhet elő. Vasárnap viszont mindent elrendezhettek. A hétvége utolsó napja arra is alkalmas, hogy az évek óta bennetek élő félreértéseket tisztázzatok. Ehhez azonban bátorságra és időre van szükségetek. Ez nem egy félórás beszélgetés lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid áldásos segítségének igen érdekes következményei lesznek. Mint egy francia vígjátékban: először minden összekeveredik, rossz emberek, rossz helyen, rossz időben jelennek meg, hogy a legrosszabb mondatokat mondják ki. Aztán szépen lassan minden a helyére kerül, és a vasárnapi happy end sem marad el. Szóval megéri kivárni a végét, és addig is mosolyogj a keveredésen!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Apró, vidám pillanatokból épül fel a hétvége egészének mozaikja. Vasárnap este, amikorra mindenen túl leszel, úgy fogsz visszatekinteni erre a pár napra, mint az év egyik legjátékosabb, legmókásabb, legharmonikusabb és legnyugisabb szakaszára. Amíg azonban benne vagy, addig egy kicsit unalmasnak és egyhangúnak tűnik, mert minden olyan jó lesz. Jó lesz a pároddal, de semmi extra. Lesznek kedves vallomások, de semmi extra. Lesznek jó programok, de semmi extra. Lesznek szerelmes éjszakák, de semmi extra. Engedd el a különlegességek iránti vágyadat, és hagyd, hogy egyszerű és szép hétvégétek legyen.

Ha csak keresed a szerelmet: Irány a buli! Ha otthonülős típus vagy, akkor is érdemes a hétvégén elmenned egy karácsonyi buliba a barátnőiddel. A zene, és a tánc most jót tesznek neked, arról nem is beszélve, hogy a táncparkett ördögei fel is figyelhetnek rád. Igen, rád, a kedves, szerény, visszafogott Rákra. Hiszen neked van egy vad bulizós oldalad is, aki már a szilveszteri partira gyakorol.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A reggelek lesznek igazán érdekesek a hétvégétekben. Az egyik reggel összekaptok, a másikban ágyban reggeliztek. Az egyik reggelen semmihez sem lesz kedvetek, a másik reggel szerelmes ölelésben ébredtek. Az egyik reggel minden összhang hiányozni fog, máskor pedig még egymás gondolatát is kitaláljátok. A napok viszont olyan pörgésben és rohanásban telnek, hogy nem lesz időtök átbeszélni, kielemezni a reggeleket. Pedig most igazán nagy szükségetek lenne egy kis beszélgetésre napközben is. Ha máshogy nem megy, vasárnap reggel szakítsatok erre is időt!

Ha csak keresed a szerelmet:
Tisztában vagy az álmaiddal? Tudod, hogy mi az, amire igazán vágysz? A csillagok szerint fontos lenne ezzel tisztában lenned. Fontos lenne, hogy pontosan meg tudd határozni, milyen kapcsolatra van szükséged. Amíg ezt nem ismered fel, addig könnyedén kerülhetsz abba a helyzetbe, hogy igent mondasz egy olyan kapcsolatra, amilyenben valójában nem is éreznéd jól magadat.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ezernyi apróság köti le a figyelmedet. A hétvégén rengeteg dolgod van, rengeteg feladatot elvállaltál, és néhány határidő is kezd a körmödre égni. Nem baj, ha sokat vállalsz akár az otthoni feladatokból, akár a munkahelyeden, de az fontos, hogy hagyj időt a szerelmedre és a gyerekekre. Nekik ugyanis az ünnepek közeledtével fokozottan nagy szükségük lesz rád. A te jelenléted az ő életükben nem pótolható. Ha ezen a hétvégén választanod kell a tökéletesen elvégzett házimunka és a tökéletesen a családodnak szentelt figyelem között, akkor ez utóbbit válaszd!

Ha csak keresed a szerelmet: Tudod, hogy néha pont te vagy az életed legnagyobb kerékkötője? A hétvégén meg is értheted, hogy hogyan működik ez a dolog. Egy olyan fiú hív el randizni, aki neked első látásra nem is tetszik annyira. Ez azonban nem ok arra, hogy ne adj neki egy esélyt. Hidd el, sokkal jobb fej, mint gondolod, és könnyen lehet, hogy érdemes lenne randizgatnotok egy darabig, mert sok érdekes embernek bemutathatna.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége feladata az egyensúlyteremtés. Ugye milyen testhezállónak tűnik ez egy Mérlegnek? Most mégsem állsz olyan jól ezzel. Az egyik oldalon a munkád és a karriered, a másikon pedig a család és a szerelmed állnak, te pedig a két térfél között őrlődsz. Az év végi hajrá miatt akkor is a munkádon járhatnak a gondolataid, ha nem vittél haza semmilyen feladatot. Viszont egész héten a közös családi programokra vágytál. Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Elsőként is tegyél rendet, állítsd fel a hétvégék és a hétköznapok fontossági sorrendjét. Amíg ez nincs meg, addig nem látsz tisztán, és addig csak az őrlődés marad.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Ne menekülj a munkába az ismerkedés elől. Ne takarózz azzal, hogy neked most nincs időd ismerkedni! Ugye tudod, hogy ilyen valójában nincs? Ugye tudod, hogy mindig kell lennie annyi idődnek, hogy elmenj randizni valakivel, vagy bulizz egy jót a csajokkal? Nem menekülhetsz a karrierépítésbe, mert a remetelány szerepét nem neked találták ki.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén olyan lehetőséget kapsz az élettől, ami csak ritkán adódik: most végre változtathatsz egy picit a párodon. Figyelem! Tényleg csak egy picit. Inkább nem is a változtatás kifejezést használom, hanem a finomítást. Most csiszolgathatsz egy keveset rajta, de csak akkor, ha nem akarod erőltetni a változást. Ne azt mondd neki, hogy mit akarsz, és főleg ne szólj be neki, ha nem azt teszi, amit szeretnél. Mutass példát! Legyél elfogadó. Ajánlj alternatívát, azaz viselkedj úgy, mint egy okos szülő a négyéves gyerekével. Ez a taktika most beválik a párodnál is.

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén ne legyél megalkuvó! Ne menj bele olyan alkukba és olyan sztorikba, amelyekhez nem tudod tiszta szívvel a nevedet adni. Most bátran mondj nemet. Azzal, hogy nemet mondasz, még egyetlen lehetőséget sem szalasztasz el. Azzal azonban, hogy két kézzel kapaszkodsz abba, amit el kellene engedned, megakadályozod, hogy új lehetőségek is felbukkanjanak az életedbe. Most ne erőltess semmit, hagyd, hogy minden magától alakuljon.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ketten együtt nyerő páros vagytok. Ezt főleg péntek este tartsd észben, aznap ugyanis lehet köztetek némi feszültség. Valószínűleg a párod úgy ítéli meg, hogy olyan hülyeségekre költöttél pénzt, amelyekre nem is kellett volna. Nyugalom, holnapra kialussza a mérgét. Ha anyagi gondjaitok vannak, azokról érdemes vasárnap este beszélnetek, mert akkor könnyebben találjátok meg a megoldást, és optimistábban tudtok a kérdéshez hozzáállni. A szombat a családi összefogás napja lesz: aznap mindenképp állj ki a családtagjaid mellett, és ne hagyd, hogy bárki elnyomja őket.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyisd ki a szemed és nézz körül! Sőt! Ne csak nézz, hanem vizsgálódj egy kicsit. Egész nap olyan helyeken leszel, ahol rengeteg jóképű pasi vesz körül, és bizony elég sokan el is kezdenek flörtölni veled. Ha nyitott vagy egy kis karácsonyi flörtre, akkor nyugodtan mosolyogj vissza! Ha bőkezűen osztod a telefonszámodat, karácsonyra akár egy új kapcsolatot is kaphatsz az angyaloktól.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Fogadd el a szerelmed törődését! A hétvégén mintha adok-kapok versenyben lennétek: egyikőtök sem akarja hagyni, hogy a másik kényeztesse, mindketten gondoskodni akartok a társatokról. Ez eleinte talán még vicces lesz vagy jópofa, egy idő után azonban elkezd idegesítővé válni, hogy aztán kisebb szócsatákat robbantson ki. Ezt előzheted meg azzal, ha hátradőlsz, és hagyod, hogy a párod törődjön veled. Fogadd el a gesztusait, és lásd meg mögöttük a szeretetet. Lehet, hogy most másra vágynál, mint amit ő adni akar, mégis az lenne a legjobb, ha annak örülnél, ahogyan most ő feléd fordul, és ahogyan kimutatja a szeretetét!

Ha csak keresed a szerelmet: Most egy kicsit kilátástalannak érzed a helyzetet. Arra vágysz, hogy a közelgő ünnepekre már veled legyen a Nagy Ő, de nem nagyon tudsz hinni ebben a csodában. Ilyenkor mindössze egyvalamit tehetsz: engedd el ezt a helyzetet! A karácsonyod akkor is boldog lesz, ha a családoddal töltöd. Hidd el, nincs kínosabb egy sebtében összekapart karácsonyi randinál.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed rád akar hárítani egy döntést. Talán egy kicsit úgy érzed, mintha ő menekülne a felelősség súlya elől. A valóság azonban az, hogy ő maga tényleg nem tudja eldönteni, hogy mi lenne kettőtöknek a jó, ezért hárítja rád a választást. Ha te is attól félsz, hogy elszúrod, gondolj arra, hogy a legrosszabb döntés az, ha nincs döntés. Akár egy pénzérmét is feldobhatsz, hogy eldöntsd, mit válasszatok. Ha pedig egy emberként hördültök fel az érme választása miatt, akkor legalább tudjátok, hogy az ellenkezőjét kell tennetek. A nehéz döntés után megérdemeltek egy romantikus éjszakát!

Ha csak keresed a szerelmet: Ketten is teszik neked a szépet, és te nem igazán tudsz vagy nem igazán akarsz választani közülük. Pedig ezen a hétvégén már ildomos lenne kitalálnod, hogy mit szeretnél. Ha kell, kérj gondolkodási időt, vagy készíts pro és kontra listákat mindenkiről. Végső esetben pedig hallgass a megérzéseidre. Ezek ugyanis egyáltalán nem csapnak be a hétvégén.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A csendes és a nyugalmas most a két legszebb szó, amit egy hétvégi horoszkópban olvashatsz. Csendes és nyugalmas hétvégére vágysz, olyan egyszerű és kényelmes programokkal, mintha nem a pörgős, karácsony előtti rohanásban lennétek. Ha kell, vasárnap bátran kapcsoljátok ki a telefonotokat, és zárjátok magatokra a lakásajtót. Akár a családi ebédet is lemondhatjátok. Persze ehhez érdemes lesz egy jól hangzó kifogást találnotok, mert az „összebújva akarjuk tölteni a vasárnapot” nem lesz elég erős érv a szüleid szemében. Hétfő reggelre megszülethet bennetek egy közös, nagy elhatározás, ezt érdemes lesz megvalósítanotok!

Ha csak keresed a szerelmet: Valakivel, akivel már látásból ismeritek egymást, elmélyül a kapcsolatotok. Eddig talán nem is voltatok köszönőviszonyban, hétfő reggelre pedig könnyen túl lehettek az első randin. Vagy legalábbis az első nagy nevetésen és az első félreértés tisztázásán. Amilyen jól indul ez a történet, még az is lehet, hogy nem szingliként fogsz karácsonyozni. Mindenesetre most ne görcsölj rá az ismerkedésre, hagyd, hogy ő irányítsa ezt a helyzetet!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top