Ezo

Hétvégi horoszkóp december 7-től

Szerelmi terveinket nyugodtan elfelejthetjük, mert folyton közbejön valami. Ezen a hétvégén a váratlan események mellett a megszokott keretrendszerek szétrobbantása lesz a legjellemzőbb. A most induló kapcsolatok karmikusnak és feszültségekkel, csalárdságokkal telinek bizonyulhatnak.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Új energiákat fedezel fel a kapcsolatodban. Kevésbé elvontan arról van szó, hogy azt veszed észre, az eddig megszokott szerepek és szabályok nem működnek többé. Itt az ideje új kapcsolati törvényeket alkotnotok, a kérdés csak az, hogy erre a párod is nyitott-e, vagy egymagadban kell megújítanod a viszonyotokat. Ha a szerelmed nem tud partner lenni a változásokban, talán el kell gondolkodnod azon, hogy ennek mi az oka, és azon is, hogy esetleg külön külön boldogabbak lehetnétek, mint együtt.

Ha csak keresed a szerelmet: A rózsaszín köd leszáll, és magába burkolja a szingli Kosokat. Amíg nem látsz túl ezen a rózsaszín felhőn, könnyen hiheted úgy, hogy megtaláltad az igazit, az pedig csak napok vagy hetek múlva derül ki, hogy ez valóban így van-e. Addig nem leszel képes objektíven megítélni az újdonsült udvarlódat. Ne lepődj meg, ha a barátnőid nem annyira kedvelik őt, mint ahogyan azt szeretnéd.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Elcsendesedős hétvégére készülhetsz a kapcsolatod szempontjából. Most mindkettőtöknek arra van szüksége, hogy egy kicsit magatokban lehessetek, gondolkodhassatok a saját dolgaitokon és a közös ügyeiteken is. Ez a kis elvonultság és begubódzás jót tesz nektek: mindketten arra juttok, hogy magatokon kell változtatnotok a kapcsolatotokért. Az eredmény pedig igencsak gyors lesz, hiszen ha mindketten az előnyötökre változtok, akkor gyorsan beforrnak köztetek lévő repedések.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán érdemes lenne egy régi szerelemnek egy új esélyt adni, de csak akkor, ha mindössze egyszer szakítottatok, és az kevesebb, mint három hónapja történt. Minden egyéb esetben jobban teszed, ha nem a régi kapcsolatodnak, hanem egy teljesen újnak adsz egy esélyt ezen a hétvégén és a jövő héten is.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, a pénz közétek állhat a hétvégén! Kicsit olyanok vagytok, mint nyuszika a viccben: az is baj, ha van rajta sapka, meg az is, ha nincs. Ennek analógiájára csak két dolgon tudtok összeveszni a hétvégén: ha van pénzetek, illetve ha nincs. Mielőtt kirobbanna a következő anyagi természetű vita, gondoljatok át valamit! Érdemes ezen vitatkozni? Ettől több pénzetek lesz? Vagy jobban osztjátok be? A megoldás természetesen nem a veszekedés, hanem az, hogy majd a jövő hét második felében leültök egyszer és átbeszélitek higgadtan az anyagi helyzeteteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem baj az, ha egy férfiember attól lesz vonzó a szemedben, hogy van neki hatalma, pénze, egzisztenciája. Az már nagyobb baj, hogy ez a hétvégén fordítva is igaz lesz rád: bármilyen jó fej és vonzó valaki, ha nem tud felmutatni stabil egzisztenciát, megfelelő társadalmi rangot, akkor fel sem figyelsz rá. Pedig lehet, hogy pont melletted érné el azt a státuszt, amiről álmodoztok mindketten.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Figyelj oda a jelekre, figyelj oda az apróságokra! Egy kis figyelemmel könnyen felismerheted, hogy milyen irányban halad a kapcsolatotok. Ezen a hétvégén sok Rák csodálkozik rá arra, hogy nem éppen a tervei szerint alakulnak a dolgok. Ne ijedj meg, ezek még csak az első jelzések, amelyek arra figyelmeztetnek, ideje változtatnotok valamit. Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb mindkettőtökben a szeretet utáni vágy, talán pont ezért tűnik most sokkal jobban fel, hogy valami nem stimmel köztetek. A vasárnap alkalmas lesz arra, hogy megkeressétek, mi az, amin változtatnotok kellene.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne lepődj meg, ha most eltűnik az, akire úgy számítottál. Nem baj, ha nem csörren meg a telefonod, és ne bánd a lemondott randikat sem! Hidd el, minden úgy a legjobb, ahogyan most alakul veled. Az, aki eltűnik az életedből, kizárólag bonyodalmak forrása lett volna, ha marad. A legjobb tehát az, ha engeded, hadd menjen. Hidd el, nemsokára sokkal megbízhatóbb partnerre találsz majd!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Az Oroszlánok számára gyógyító erejű lehet ez a hétvége. Itt az ideje, hogy meggyógyítsátok a kapcsolati múltatokat. Túl sok hazugság, túl sok csalárdság és túl sok pletyka halmozódott fel körülöttetek. Mintha túl sok lenne a rosszakarótok, akik most megpróbálnak közétek állni. Ez ellen a negatív energia ellen csak úgy védekezhettek, ha meggyógyítjátok a kapcsolatotok múltját. Eljött a közös nosztalgiázások ideje, és arra is alkalmas lesz a hétvége, hogy átbeszéljétek az első botlásaitokat és tévedéseiteket. Hidd el, az őszinteség az egyetlen, amely segít minden negativitást kipucolni a kapcsolatotokból.

Ha csak keresed a szerelmet:
Növeld az önbizalmadat a hétvégén! Persze tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el, ha készen állsz egy speciális önbizalom-növelő tréningre, akkor a tanítód is megérkezik. Feltehetőleg igen macsós lesz, és úgy fog veled viselkedni, mint a romantikus szerelmes füzetek főhősei. Igen, tudom, hogy ez túl gejl egy Oroszlánnak, de hidd el, őt azért kaptad, hogy pár napig görbe tükröt tartson eléd és a vágyaid elé..

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nincs annyi időtök egymásra, mint amennyit szeretnétek. Talán a hétvége egy részét kénytelenek vagytok külön tölteni. Ahelyett, hogy keseregnétek, kezdjetek el felkészülni a karácsonyra! Amíg nincs veled a párod, remekül lehet ajándékokat tervezgetni és készíteni neki. Az egyedül töltött idő arra is alkalmas, hogy összeszedd magadban, min szeretnél változtatni a kapcsolatotokban. Vigyázat, ne azt listázd, hogy ő miben változzon, hanem azt, hogy te miben fogsz változtatni annak érdekében, hogy még boldogabbak lehessetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy azt a fiút ismered valahonnan, akivel ezen a hétvégén sodor össze a sors. Ne keresd, hogy honnan ismerős, hiszen a kapcsolatotok valószínűleg karmikus. Egy előző életbeli be nem teljesedett szerelem vonz ismét egymáshoz benneteket. Vigyázat, ez sajnos még nem jelenti azt, hogy most zökkenőmentesen mennek majd a dolgaitok.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje felülbírálni a korábbi kijelentéseidet. Talán túl kemény voltál, esetleg épp ellenkezőleg: az engedékenységedet kell átgondolnod. A lényeg az, hogy ezen a hétvégén sorra veheted mindazt, amit rosszul csináltatok eddig a szerelmeddel. Olyan feszültségeket jeleznek a csillagok, amelyeket már nem lehet a szőnyeg alá söpörni, ezért is lenne érdemes komolyan szembenézni a párkapcsolatotok démonjaival. Ha már évek óta menekültök az igazság elől, akkor ez a hétvége kegyetlen őszinteséggel mutathatja meg a valóságot. Ha csak pár napja tart a rossz időszakotok, vasárnap estére szent lesz a béke.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Vedd sorra az exeidet! Akár fel is hívhatod őket! No nem azért, mintha szükséged lenne rájuk. Arra van szükséged, hogy megbocsáss nekik, és megbocsásd őket magadnak. Ebben talán segít az, ha beszélsz velük. De az is jó lehet, ha egy barátnőddel játsszátok el, hogy milyen lehetne egy mostani találkozás velük.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ha eddig nem terveztetek hosszú távra, ezen a hétvégén már biztossá válik, hogy együtt maradtok. Az elmúlt időszak feszültségei talán nem oldódtak meg nyomtalanul, mégis mindketten meggyőződtetek arról, hogy egymásnak rendelt benneteket a sors. A Skorpiók számára a hosszú távú elköteleződés időszaka lesz a hétvége. Most megújíthatjátok a házassági fogadalmatokat, és még a gyerekvállalás is szóba kerülhet. Most bátran kötelezitek el magatokat a szerelmetek mellett, és még azt is bevállaljátok, hogy minden nehézséget legyőztök, mint egy harcos amazon. Ne felejtsd el: egy jó kapcsolathoz két ember kell!

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje komoly kapcsolatban gondolkodni. A hétvégén több olyan férfi tűnik fel körülötted, akik láttán a nagymamád is boldog lenne. Mi tagadás, te is potenciális férjjelöltként gondolsz rájuk, és ugyanúgy vizsgáztatod őket, mint egy tehetségkutató zsűrije. Te azonban énekfeladatok helyett különféle randilehetőségeket adsz nekik. A kérdés az, hogy melyikük lesz a befutó, aki megkapja a főnyereményt: téged.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan sokat lesztek mások társaságában a hétvégén, hogy egymásra szinte alig jut időtök. Ez most nem is baj, hiszen neked szükséged van mások véleményére ahhoz, hogy most jobban értékeld a kapcsolatotokat. Minden problémádat, minden aggodalmadat érdemes megvitatnod a barátaitokkal, mert ezek a beszélgetések úgy hatnak rád, mint egy nagy közös párterápia. Két dologra kell csak vigyáznod. Egyrészt a túl intim részleteket ne fecsegd ki! A párod nem örül annak, ha a családi szennyest kiteregeted a baráti körötökben. Másrészt a gyerekeket is hagyd ki ezekből a sztorikból!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne az ismerkedésre koncentrálj! A csillagok szerint ideje lenne a fókuszpontodat megváltoztatni. Helyezd figyelmed középpontjába önmagadat! Ne másokban keresd a boldogságodat, hanem magadban. Ez a hétvége alkalmas lesz arra, hogy felfedezd az önmagadban rejlő boldogságot. Ha pedig ez az érzés megvan, akkor bármit elérhetsz, az életed szinte valamennyi területén.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, teljes és tökéletes lett az egymásra utaltságotok az elmúlt héten. Egy ügyben csak a szerelmedre számíthatsz, legalábbis sokáig ezt gondolod. Ha azonban valami miatt ő nem tudott segíteni a megoldásban, itt az ideje továbbállni és mást keresni. Ne várj arra, hogy majd a párod megjavítja a csöpögő csapot vagy kicseréli a villanyégőt. Neki most kisebb gondja is nagyobb ennél. Az apróbb javításokat végezd el te, vagy hívd fel az apádat, aki örömest segít a lányának ilyen kérdésekben. Egyébként pedig az édesanyáddal is konzultálhatnál: neki lennének hozzád párkapcsolati kérdései, bármilyen furcsának is hangzik ez.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége nagy kérdése, hogy mit bír el egy barátság? És mi számít barátságnak? Belefér-e a barátságba a szex? Voltaképp belefér, de azt inkább hívjuk „Nagyon Speciális Barátságnak”, mert ez jobban lefesti a lényeget. Egy ilyen NSP alakul ki az életedben valakivel. Egyelőre még ne szeress bele az illetőbe, inkább várd meg, hogy hova alakulnak, fejlődnek a dolgaitok!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy képpel lehetne a legjobban lefesteni a hétvégéteket: a hátadat a szerelmed mellkasának veted, és pontosan tudod, hogy bármit is teszel, ő szorosan ott áll mögötted. Minden percben tudatosíthatod magadban azt a támogatást, amit tőle kapsz. Ezen a hétvégén együtt képesek vagytok legyőzni a legnagyobb akadályokat is, de csakis akkor, ha tényleg teljesen közös akaratotokból cselekszetek. Az önzőséget most azonnal felismeritek egymáson, ezért az lenne a legjobb, ha minden önös érdekedet félre tudnád tenni ebben az időszakban. Hidd el, neked az a legjobb, ami mindkettőtöknek a legjobb.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje spirituális eszközökhöz folyamodni ideális társad felkutatásában. Végezz el társbevonzó meditációkat, írj listát arról, hogy milyen férfira van szükséged, kérd az angyalok segítségét, és jelenítsd meg magad előtt ideális társad képét. Ha pedig mindezekkel megvagy, irány az internetes társkeresők világa! Hiszen valamit a fizikai világban is tenned kell azért, hogy találkozzatok!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Újabb hétvége, újabb beszélgetések. Tovább folytatjátok azt, amit nemrég elkezdtetek: szóban boncoljátok a kapcsolatotokat, és verbálisan dolgoztok a közös céljaitokért. Itt lenne az ideje annak, hogy végre megbízzatok egymásban. Erre a sok beszédre ugyanis azért van szükségetek, hogy pótoljátok a bizalmat, ami bizony válságban van köztetek. Ha bíznátok egymásban, fél szavakból is megértenétek egymást. Ne ijedj meg, nincs semmi baj, de azon el kell gondolkodnotok, hogy hogyan állíthatnátok helyre a megtört bizalmat, hogyan engedhetnétek el a múlt eseményeit végleg.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén végre sikereket érsz el a múltad szelíd feldolgozásában. Most meg tudsz bocsájtani azoknak az exeidnek is, akiket eddig csak nehezen tudtál elengedni. Végre meglátod, hogy nem vagy áldozata az eseményeknek, hanem minden azért történt, hogy te megtalálhasd az igazi szerelmet. Hidd el, aki most nincs melletted, annak nem is kellett melletted lennie. Felejtsd el a vádakat, és bocsáss meg magadnak is.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top