Ezo

Az odafigyelés hónapja: decemberi horoszkóp

A Neptunusz más bolygókkal való kapcsolatai nemcsak a szeretetről, a megbocsátásról szólnak, hanem azt is jelzik, hogy figyeljünk jobban az értéktárgyainkra.

Decemberi horoszkópKOS

Ha decemberben is dolgoznod kell, akkor keménynek és határozottnak kell lenned, mert sajnos olyasvalakivel kell együtt dolgoznod – kényszerből –, akivel kölcsönösen ki nem állhatjátok egymást. Sőt, mint az talán november végén kiderült, nemcsak te vagy ezzel így, hanem mások is. De sajnos egyelőre nem tehettek semmit. Ne kapkodj, várd a megfelelő alkalmat, amikor együttes erővel léphettek fel ellene. Karácsony második napja balesetveszélyes, jobban vigyázz magadra és az értékeidre. Akár szülő vagy, akár nem, egy gyermeket határtalanul boldoggá tehetsz.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá!

Decemberi horoszkópBIKA

Képes leszel megbocsátani, de nem kell elfelejtened valakinek azt, amit ellened elkövetett. Ha a kollégáid között van az a személy, aki sok bosszúságot okozott egész évben, akkor ebben a hónapban olyan nagy enyhülést ne várj, de mégis jobban fogod érezni magad, mint korábban. És némi örömöt is érzel, hogy aki olyan csúnyán viselkedett veled, és olyan nagyra tartotta önmagát, azzal a sors most jól elbánt. Mégsem lesz olyan sikeres – amivel kérkedett –, mint azt képzelte. Talán éppen egy bulin találkozol azzal a személlyel, aki elcsavarja a fejed, és ezzel az amúgy kissé porba tiport nőiességed/férfiasságod új fényben fog ragyogni.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópIKREK

Még az is megtörténhet, hogy a partnereddel felejthetetlen lesz ez a hónap, sokkal több időt töltötök együtt, és sokkal jobban egymásra tudtok hangolódni, mint korábban. Most jórészt bepótolhatjátok azt az időt, amelyet kényszerűségből külön kellett töltenek ebben az évben. Ha el akartok utazni, és az év végét akár wellnesshotelben vagy külföldön kívánjátok eltölteni, akkor ennek nem fog mindenki örülni, viszont ti pompásan érezhetitek magatokat. Ha mégis maradtok itthon, akkor az ajándékvásárlás, az ünnepre készülődés, és egymás családjának még jobb megismerése teszi boldoggá ezt a hónapot.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópRÁK

Jól tennéd, ha vigyáznál az értékeidre, és egy kicsit visszavennél az arcodból; mások számára kissé nagyképűnek, nélkülözhetetlennek, sőt már-már a zseni kategóriájába tartozónak tünteted fel magad a viselkedéseddel. Mert valószínűleg most még nem lesz ebből konfliktusod, de később baj lehet belőle. Ha párkapcsolatban élsz, akkor talán nem teljes az összhang a partnered és közötted, mintha kedvesed mást akarna, mint te. Hagyd őt, ne erőszakold rá az akaratodat, engedd, hogy ezen a téren is kipróbálja magát. Ha decemberben dolgoznod kell, akkor úgy állj a munkához, hogy más is hozzáférjen.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópOROSZLÁN

Igen, most igazán elmondható, hogy az ünnepek egy kicsit kínosak lesznek, de természetesen csak abban az esetben, ha a családtagok nincsenek jóban egymással. Akkor bizony nagyfokú diplomáciai készségre van szükséged, hogy az ünnepek úgy bonyolódjanak, hogy ne sérüljön senki, ne záruljon az óesztendő és természetesen ne kezdődjön az új úgy, hogy a meglévő tüske szinte mindenkiben még mélyebbre hatol. Ha dolgoznod kell, még ha nem is fogod élvezni, akkor is remek teljesítményt nyújtasz, és előfordulhat, hogy az új évben már új pozícióban fogsz kezdeni.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópSZŰZ

Jól érzed magad, mert olyan emberekkel vesznek körül, akik szeretnek, és akik elismerik a tudásodat. Ha szülő vagy, akkor gyermeked/eid alig várják, hogy meglephessenek téged, és te el leszel olvadva, hogy milyen szuper csemetéid vannak. Hiába, a te nevelésed… Ha párkapcsolatban élsz, partnered is aktivizálni fogja magát ebben a hónapban, és sokkal többet vállal magára, mint korábban tette ezt. A barátaiddal is jól szórakozhatsz, az egyedüli fejfájást talán a munka okozza: mégpedig nem tudsz elszakadni attól a gondolattól, hogy valamit a jövőben másként kellene tenned. De fogalmad sincs, mit és hogyan.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópMÉRLEG

Kétségtelen, hogy nem szórod a pénzt, megtalálod azokat a lehetőségeket, ahol nagyon jutányos áron juthatsz hozzá jobbnál jobb dolgokhoz, amelyek szinte a luxus kategóriájába tartoznak, és amelyekkel az ajándékozást is letudhatod. És külön öröm tölt el, hogy a pénzednél maradsz, sőt még a bevételeid is növelheted. A szerelem terén talán felbukkan az, akit képtelen vagy elfelejteni, és a sors lehetőséget kínál arra, hogy végre tiszta vizet öntsetek a pohárba. Megtudd, hogy mi miért történt, ami előtt – bármennyi idő telt is el – még mindig értetlenül állsz. Te újra kezdenéd, de ő nem biztos…

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópSKORPIÓ 

Micsoda jó kis hónap lesz ez a mostani. A munkahelyeden sikeres vagy, a feletteseid elismernek, talán még jutalomban vagy olyan dolgokban is részesítenek, amelyek miatt többet engedhetsz meg magadnak, mint korábban. És ez a karácsony és szilveszter felejthetetlen lesz, mert ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy a partnereddel olyan szerelmesek lesztek egymásba, mint a találkozásotok első pillanatában. Ha karácsonykor utaznod kell, akkor légy óvatos, mert ügyes trükkel szabadíthatnak meg az értékeidtől.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópNYILAS

Egészen el vagy ámulva a felettesed viselkedésén – azon is persze, amit a munkahelyen művel, és persze azon is, amit a magánéletében tesz –, és hiába mondod meg neki, hogy jobb lenne, ha odafigyelne mindenre, mert ebből csak baj lehet. Nem hallgat rád, sőt inkább azt hiszi, hogy féltékeny, netán irigy vagy. Pedig nagyon téved, mert te igazán jót akarsz. Ismered A  felhők fölött 3 méterrel című filmet? Ha igen, akkor te is hasonló szerelmet élhetsz át, és voltál már boldog, de úgy, mint most, talán még sohasem. És ez sugárzóvá tesz, ami már a környezetednek is feltűnik, de ne oszd meg velük a részleteket.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópBAK

Mi mással is telhetne a december, mint a munkával?! Mégpedig sok munkával, aminek meg is van az eredménye, méghozzá csengő forintokban. És persze olyan ajándékokat is kapsz, amelyektől akár egy hátast is tudnál dobni örömödben. Az ünnepek természetesen nem zajlanak zavartalanul, ám erről nem te tehetsz, hanem inkább a rokonságod, akik állandóan variálnak, és ez kezd egy kissé az agyadra menni. De végül is te pontosan tudod, hogy mit akarsz, és ehhez is tartod magad.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópVÍZÖNTŐ

Minden okod megvan arra, hogy optimista légy, hiszen a munkában a lehető legjobban alakulnak a dolgok, és gyorsan elfelejted azokat a sértéseket vagy megpróbáltatásokat, amelyeken átestél. Ráadásul a munkahelyi buliban is fantasztikusan érzed magad, és az otthon, a családod környezetében töltött idő is emlékezetes marad. De légy óvatos az ajándékok vásárlásával, mert megtörténhet, hogy selejttel szúrják ki a szemed, vagy a nagy válogatás közben megfosztanak valamitől, ami fontos neked.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

Decemberi horoszkópHALAK

Igazándiból nem fűlik a fogad a házas- vagy élettársad rokonságát felkeresni az ünnepekben, hiszen nem vagytok valami jó viszonyban. Előfordulhat, hogy egy ideje nem is tartod velük a kapcsolatot, ám most lenne itt az ideje a békülésnek, a megbocsátásnak. De ezt még alaposan átbeszéled a partnereddel, és minden lehetőséget megragadsz, hogy dolgozz, mert annál több pénzed lesz, amire most igazán nagy szükséged van. Az egészségedre továbbra is fordíts nagyobb figyelmet, mert egy rossz mozdulat, és gipszben találod magad.

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá! 

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top