Ezo

Téged mi hoz úgy igazán tűzbe?

A tüzes, vörös bolygó, a Mars az, ami meghatározza szenvedélyünket, az érzékiségünkre pedig rányomja bélyegét, hogy születésünk pillanatában hol állt ez a planéta.

Ha a születés órájában a Mars a tüzes jegyekbenKos, Oroszlán, Nyilas – tartózkodik, akkor a szenvedélyt a kihívások, a romantikus képzelgések indítják be. Aki ekkor született, rendszerint kifogyhatatlan energiatartalékokkal bír, és akkor igazán boldog, ha örömöt szerezhet. A tüzes jegyek a Marsban rendszerint vakmerő kalandorok – az ágyban is. Nyitottak az új helyszínekre, az erotikus játékokra, izgató műfajokra.

Téged mi hoz úgy igazán tűzbe?Ha a születés órájában a Mars a földies jegyekben – Bika, Szűz, Bak – tartózkodik, úgy az érintett nagyon érzéki, az illatok, az ízek, a megérinthető dolgok hozzák lázba. Szeret jókat enni, inni, testét kényeztetni – egy érzéki masszázst biztosan nem utasítanának vissza. Bár felfűteni, tűzbe hozni őket türelmet és időt igényel, de ha egyszer beindulnak, egy egész éjszaka kevés ahhoz, hogy leálljanak.

Ha a születés órájában a Mars a levegős jegyekben – Ikrek, Mérleg, Vízöntő – tartózkodik, úgy a vágyat az elmén keresztül lehet felkorbácsolni, az érzéki, pikáns beszélgetések, az erotikus levelezés, sms az, ami hat rájuk, az érdeklődésüket pedig egészen az aktus végéig fenn kell tartani. A levegős jegyek a Marsban szex közben szívesen használnak erotikus kiegészítőket, szexjátékokat. 

Ha a születés órájában a Mars a vizes jegyekben – Rák, Skorpió, Halak – tartózkodott, akkor őket az érzelmeiken keresztül kell célba venni. Ha partnerükhöz nem kötődnek emocionálisan, akkor az ágyban sem fognak működni. Őket a spirituális, lélekkel teli – például a tantrikus – szexszel lehet megnyerni, a nyugtató zene pedig kimondottan jól hat az intimitásukra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top