Ezo

Szerelmi lángolás vár ránk: jegyet vált a Vénusz

A Vénusz jegyváltása miatt tüzes érzelmek, felszabadult szenvedélyek és szerelmi lángolás vár ránk. Ez a bolygóállás mindenkire lehet jó hatással, ha tudja, hogyan használja ki a benne rejlő lehetőségeket!

A szerelemért és a napi szerencséért felelős bolygó, a Vénusz szeptember 6-án belép az Oroszlán jegyébe, és egészen október harmadikáig ott is marad. Az Oroszlán Vénusz lobbanékony, szabados, hedonista, melegszívű, színpadias, nagyvonalú, és persze szerelmes. Általánosságban ilyen lesz a következő hónapunk nekünk is, de vegyük sora, mire is számíthatunk szeptemberben!

Változik a szerelmi életünk: jegyet vált a Vénusz– Az Oroszlán Vénusz érzékeny a divatra, szereti a szépet, az újdonságot, és persze a luxust is. Most hajlamosak lehetünk a sznobizmusra a divat és a szépségápolás terén, de ha elkerüljük ezt a csapdát, könnyedén szerezhetünk be jó áron trendi darabokat és hatékony arckrémeket.

– Ebben az időszakban nagyvonalúbbak leszünk: szívesebben adunk ajándékot akkor is, ha nincs is mit ünnepelni vele, és könnyebb szívvel adakozunk. Most érdemes nagyobb adományokkal alapítványokat támogatni, vagy legalább egy ismerőst önzetlenül megsegíteni. Aki most nagyvonalú, az csodákra és szerencsés véletlenekre számíthat az életében.

– Az Oroszlánban járó Vénuszt könnyedén elvakíthatják az érzelmei, és elemésztheti a szenvedély. A most induló párkapcsolatokra a heves érzelmek és a mindent elsöprő szexualitás lesz jellemző. Ugyanakkor könnyen lehet, hogy mindkét fél irányítani, vezetni akarja a kapcsolatot, és emiatt hatalmi harcok bontakozhatnak ki. Vigyázat, most ne használja senki jutalmazásra vagy büntetésre a szexet, mert ennek könnyen szakításig fajuló háború lehet a vége!

– A jól működő párkapcsolatokkal teszi a legjobbat az Oroszlán Vénusz: felfrissíti, áttüzesíti, szenvedéllyel tölti meg őket. Ne lepődjünk meg, ha az eddigi unalmas szeretkezések lepedőakrobatika-bemutatókká válnak, vagy ha az eddig magába forduló párunk hirtelen az érzéseiről kezd el beszélni.

– Ha már teljesen ellobbant a szenvedély, elmúlt a szerelem, akkor kritikus hónap vár ránk. A kihűlt kapcsolatokban kiszámíthatatlan az Oroszlán Vénusz hatása, hiszen a bolygó az Oroszlán jegyében egyetlen célt tart szem előtt: a lehető legtöbb embernek legyen a lehető legszenvedélyesebb szerelmi kapcsolata. Ha ez a szenvedély és szerelem már nem működik azzal, akivel együtt élünk, a Vénusz szívesen mutat be nekünk titokzatos idegeneket, akik teljesen felkavarják az életünket és az érzelmeinket. De hogy ezeknek a (szex)kapcsolatoknak van-e jövője, az csak hónapok múlva dől el.

Horoszkópelemzés: Spontán jók az Oroszlánok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top