Ezo

Így közeledj hozzám!

Ha végre találkozunk egy vonzó emberrel, és elindul valami, hasznos lenne tudni, hogy kit mi riaszt el. Ha érezzük a vonzást, jó lenne nem elrontani. Ehhez ismernünk kéne a másik "gyenge" pontjait. Vagyis azt, hogy mi az, amitől hanyatt-homlok elmenekül. Természetesen ez függ attól, hogy az előző kapcsolataiban mit tapasztalt, de a számmisztika rávilágít a kritikus pontokra.

Most csak a születésnapunk egy számjegyre egyszerűsített számára van szükség. Pl.: aki 1985. 09. 30-án született: 30 -> 3+0=3; vagyis ő 3-as típus. A 11 és a 22 ún. mesterszám, ezért aki 11-én vagy 22-én született, az ezt is és az alapszámot is nézze meg. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

Így közeledj hozzám!

1-es vagyok, mert 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtem:
Úgy közelíts hozzám, hogy izgalmasnak és felfedezésre várónak érezzelek! Tudnod kell, hogy számomra minden vonzó, ami új és szokatlan. Ezzel párhuzamosan ki nem állhatom az unalmas, levendulaillatú dolgokat és helyeket. Semmiképp se legyél ilyen! És ne vedd el tőlem a gyönyört, hogy feltérképezzelek, mint egy berepülőpilóta! Jól teszed, ha nem mesélsz régi szerelmekről. Ne nosztalgiázz, és ne szidd az exeket! Ettől menekülhetnékem támad. Minden találkozásunkkor mesélj valami újat magadról! Nem baj, ha bolondos vagy. Imádom a „rendhagyó” embereket. Aki normális, az átlagos, vagyis unalmas. A hóbortjaiddal varázsolhatsz el leginkább.

2-es vagyok, mert 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtem:
Ha gyengéden közelítesz, nyert ügyed van nálam. Viszont elmenekülök, ha bármit rám erőltetsz. Tudd, hogy soha nem fogok határozott nemet mondani! Neked kell finoman kiszedned belőlem, hogy van-e kedvem valamihez, vagy sem. Szóval a gyengédség mellett a türelem is elengedhetetlen, ha engem szeretnél. Ha bemutatsz a barátaidnak, boldog leszek. És ha elviszel a szüleidhez, el fogok olvadni. Mert ezzel azt érezteted, hogy felvállalsz, komolyan veszel. Az elköteleződés nem ijeszt meg. Azt sem bánom, ha második randin összeköltözésről, esküvőről és közös gyerekekről álmodozol. Ha közösen tervezgetnünk, akkor én már a „bevett vár” kategória leszek.

3-as vagyok, mert 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtem:
Ha jó a humorod és szeretsz nevetni, akkor szeretek veled lenni. De eszedbe se jusson panaszkodni, zsörtölődni vagy a gondjaidról beszélni az első randin! Ki nem állhatom a pesszimista, csüggedt embereket. Tudom, hogy mindenkinek vannak problémái, de szívesebben beszélek az élet derűsebb oldaláról. Az élet tele van kalanddal. Legyél társam ezen a kalandos úton! Lepj meg egy piknikkel az erdő közepén egy tisztáson! És ígérd meg, hogy sose öregszünk meg! Nekem lételemem a fiatalos lendület. Szeretem, szeretném, ha lelkesedésed átragadna rám. És szeretném hallgatni a történeteidet. Mesélj sokat, mint Seherezádé az Ezeregyéjszaka meséiben!

4-es vagyok, mert 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtem:
Közelíts hozzám úgy, hogy a szemembe nézel! Erről tudni fogom, hogy egyenes vagy és megbízható. Utálom a sunyi, link embereket. Vegyél komolyan, és legyél mindig pontos! Az első 2-3 randit tilos lemondanod vagy módosítanod, máskülönben csak a hátamat fogod látni. Értékelem, ha mesélsz a munkádról, és látom, hogy szorgalmas vagy. Engem nem vonzanak az életművészek. Sokkal inkább a „méhek” vagy „hangyák”. Szerintem nem ciki, ha valaki dolgozik. Sőt! Ha te ezt lenézed, akkor hamar búcsút veszünk egymástól. Nálam kritérium az ápoltság és az egészség. Az orrom is rendkívül érzékeny pl. az izzadság- vagy szájszagra. Ezeket nem bírom elviselni.

5-ös vagyok, mert 5-én, 14-én vagy 23-án születtem:
Ne közelíts szerényen, félénken, mert nem akarlak se megmenteni, se bátorítani! Sokkal jobb, ha lehengerelsz és elbűvölsz. Nem baj, ha „sok” vagy. Imádom a szenvedélyes embereket. Mindegy, hogy miért lelkesedsz: a munkádért, az utazásért, a sportért vagy a szexért. Szívesen veled tartok. De ne tervezd meg napokkal előbb! Élvezetesebb számomra, ha spontán döntünk. A pillanat varázsát ismerned kell, ha velem akarsz lenni. Sokan elítélik az első randi utáni szexet. Nem így én. A szégyenlősség nem az én műfajom. Ha ebben partner vagy, akkor nyert ügyed van. De utána ne érzelgősködj! Felnőtt emberek vagyunk, és azért élünk, hogy élvezzük az életet.

6-os vagyok, mert 6-án, 15-én vagy 24-én születtem:
Engem vonz a szépség. Ha jó rád nézni, akkor befutó lehetsz. Közelíts hozzám érzékien! Tudd, hogy nekem minden érzékszervem éles. Intenzíven érzem az illatodat, az érintésedet és az ízedet is. Ha ezek finomak, akkor veled akarok lenni. Ne fogd vissza magadat: ölelj meg, simogasd meg az arcomat, túrj a hajamba! Persze csak akkor, ha erre engedélyt kaptál tőlem. Az engedély egyértelmű: én érek hozzád előbb. Ami másoknak a kézfogás, az nekem a csók. A csókod mindent elárul. Jól csókolsz? Van szenvedély, tűz, érzékiség a csókodban, vagy csak várod, hogy átdugjam a nyelvemet? Én imádok csókolózni mindenhol, bárhol. Nem szabad, hogy ez feszélyezzen.

7-es vagyok, mert 7-én, 16-án vagy 25-én születtem:
Csak lassan a testtel! Engem nem vehetsz le a lábamról jó dumával, ajándékokkal. Időre van szükségem, hogy kiismerjelek, és megszavazzam neked a mindennél értékesebb bizalmamat. Számomra az ismerkedés hosszú folyamat. Minden titkos részedet, hajlatodat fel akarom tárni. Többször rákérdezek ugyanarra a részletre, mert kíváncsi vagyok, hogy ugyanazt válaszold-e. Tesztellek, hogy pletykálsz-e másokról. Ha igen, akkor kitöröllek. Számomra a csend, a meghitt némaság hihetetlenül beszédes. El kell viselned, hogy csak nézlek, fürkészlek. Ha ezt is jól tűröd, óvatosan beengedlek a világomba. Kérdés, hogy elég kitartó és lekötelezett vagy-e, hogy ezt kivárd.

8-as vagyok, mert 8-án, 17-én vagy 26-án születtem:
Az élet élénk és aktív. A kisugárzásod legyen intenzív, ha velem akarsz kezdeni! Nem bírom a középszerű, gyenge, visszafogott embereket. Legyél inkább erős testileg és lelkileg is. A puhányság nálam kizáró ok. Persze kihívás lehet számomra, ha azt érzem, hogy meg kell mentselek. De ez is csak játék. Minden provokáció, civódás előjáték. A végén úgyis a hálószobában fogunk kikötni. Szeretem, szeretném, ha a tekinteted feltüzelne. Ha képes vagy inspirálni, akkor győztél. Az se baj, ha ellentmondasz nekem. Nem bánom, ha versenyeznem kell veled vagy érted. Ez mind vonzó számomra. Nem ijedek meg egy kis rivalizálásától. Neked sem szabad, ha engem akarsz.

9-es vagyok, mert 9-én, 18-án vagy 27-én születtem:
Szívem szerint az egész világot átölelném, és a szivárványt a bejárati ajtóm köré tenném. Fogadd el, hogy sosem érem be kicsinyes, színtelen dolgokkal! Te sem lehetsz szürke, „vérszegény”, semmitmondó, ha velem akarsz járni. Repülj velem a felhők fölé! Legyél a szárnyalásban társam! Ha érzem benned a rajongást, ellenállhatatlanul fogok vonzódni hozzád. Ha ráadásul előítélet-mentesen és jobbítóan állsz a világhoz, odáig leszek a gyönyörtől. Amit ne tegyél: ne faggass, ne akarj a barátaimtól, a hobbimtól eltiltani, ne próbáld meg leszűkíteni a mozgásteremet! Inkább kérdezd meg, hova követhetsz! Ha látom rajtad az érdeklődést, veled akarok mindenhova menni.

11-es vagyok, mert 11-én vagy 29-én születtem:
A 11-es mesterszám. Nem akarok mester lenni, de vágyom a figyelmedre és a törődésedre. Muszáj érezned és követned a hangulatváltozásaimat. Ígérem, nem lesz könnyű dolgod. De a könnyű helyzetek sekélyesek és álmosítóak. Én hol pörgésre, hol passzivitásra vágyom. Képes vagy velem tartani? Csak akkor van esélyed nálam, ha nem ijedsz meg. Kicsit hóbortos és olykor kibírhatatlan vagyok. De ki az, aki mindig ugyanolyan? Ő átlagos, és nem vált ki belőlem semmilyen reakciót. Én nem tudok parafa dugó módjára, bambán vegetálni. Tőled se ezt várom, hanem azt, hogy éljük meg az érzéseinket. Nem baj, ha megbántjuk egymást. Olyan édes utána a kibékülés, az összebújás.
    
22-es vagyok, mert 22-én születtem:
A 22-es egy mesterszám. Mestereddé válhatok, ha hagyod magad vezetni. Amennyiben bátor vagy, bevezetlek a rejtélyes belső világomba. Ez néha sötét, néha ijesztő, néha misztikusan kiismerhetetlen. De pont a kiismerhetetlenség vonz engem is. Ami nyitott és átlátszó, az nem vált ki belőlem érdeklődést. Legyél te is titokzatos, veszélyt sejtető! Bevállalósnak kell lenned az ágyban is. Illetve nem mindig az ágyban. Hiszen még annyi helyen szeretkezhetünk. Ismered a tantrát? Ha nem, gyorsan tanuld ki! Nálam a szemérmesség elfogadhatatlan. Ismerned kell a saját testedet, és fel kell fedezned az enyémet is. Vágyom rá, hogy tanulhassak tőled én is. Mutass valami újat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top