Ezo

Hétvégi horoszkóp július 13-tól

Egy lépés hátra, kettő előre: a hétvégén szerelmi sasszézásba kezdünk. Pontosan tudjuk, mit kellene tennünk, de ezt nem akaródzik felvállalnunk, ezért inkább ide-oda lépegetünk abban a reményben, hogy elkerülhetjük a döntést. Egy kis bátorsággal nagyot léphetnénk előre a boldogság és a szerelem irányába!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Figyelj jobban a párodra! A hétvégén a tökéletes összhang csakúgy kialakulhat köztetek, mint a teljes félreértés. Talán el sem hiszed, de minden csakis rajtad múlik, azon, hogy mennyire figyelsz oda rá, és hogy mennyire tudsz olvasni a gesztusaiból. Most nem az a fontos, hogy mit mond, hanem az, ahogyan mondja!

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy játszol a férfiakkal, mint egy játékos tündér a koboldokkal. Persze talán most úgy érzed, hogy a pasik tényleg olyanok, mint a koboldok: vidám kis kópék, akiknek egy szavukat sem lehet elhinni. Főleg nem akkor, ha a dumájukkal akarnak levenni a lábadról. A következő napokban elég sok nagy dumás fiúval találkozol majd.

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek folyton a nyakatokon lógnak a hétvégén. Ezt egy darabig élvezitek, de amikor felnőtt témákról beszélgetnétek, vagy romantikus perceket töltenétek együtt, zavaró lesz, ha rátok nyitnak. Ezen a hétvégén jobban kívánjátok egymás társaságát a szerelmeddel, mint máskor, hiszen most visszatér valami az elvesztettnek hitt szenvedélyetekből.

Ha csak keresed a szerelmet: A jó szándékú barátnők és rokonok mindent megtesznek a hétvégén, hogy többet ne mondhasd magadat szinglinek. Mindenki ismer egy „pont neked való fiút”. A legszebb az egészben, hogy valamelyikőjük valóban ismer egy ilyen srácot, neked csak annyi a feladatod, hogy kitaláld, melyik barátnőd ismeretségi körében lehet a következő nagy szerelmed!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A legjobb tanács erre a hétvégére, hogy engedd el a múltat! Engedd el mindazt, ami régi, és amire már nincsen szükséged! Azt csak te tudod (legalábbis, ha be mered vallani magadnak), hogy mennyi fájdalom van benned a múlt miatt. Most jó esélyt kapsz arra, hogy ezeket elengedd, és a lelki sebeidet begyógyítsd. Azt, hogy ebben a folyamatban a párod a segítőd, vagy őt is elengednéd, azt neked kell eldöntened!

Ha csak keresed a szerelmet: Ahhoz, hogy végre ismét meg tudj nyílni egy új szerelemnek, végérvényesen el kellene engedned a múlthoz kötő negatív emlékeidet. Hidd el, nincs értelme annak, hogy folyton azon rágódsz, miért nem szerettek viszont, vagy miért nem csináltál máshogy valamit. A múlton nem változtathatsz, ezért ezen a hétvégén foglalkozz a jövővel!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Nincs semmi baj! Ezt a mondatot akár egész hétvégén mantrázhatnád, mert most nagyon is aggódós vagy. Mintha folyton lenne valami okod a szorongásra: hol attól félsz, hogy nem szeret a párod, hol attól, hogy a gyerekekkel történik valami. Pedig a legjobb az lenne, ha elengednéd magadat, és hagynád, hogy jó dolgok történjenek veletek!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kis egyedüllét egyáltalán nem fog megártani neked. Sőt! Ezen a hétvégén pontosan megtudhatod, hogy mi a különbség az egyedüllét és a magány között. A legszívesebben órákig lennél most egyedül, és belemerülnél a gondolataidba. Azért ne lepődj meg azon, ha a barátnőid mindent elkövetnek majd, nehogy egymagadban lehess, és magányosnak érezd magadat!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Egyetlen kérdésre keresel választ két napig: lehet-e egyszerre két helyen lenni. Nos, nem lehet, és ezt te is nagyon jól tudod. A legjobb az lenne, ha össze tudnád egyeztetni a programjaidat úgy, hogy legyen időd a szerelmedre, a gyerekeidre, a szüleidre és a barátaidra is. Az estéket próbáld meg kettesben tölteni a szerelmeddel, hidd el, felejthetetlen élményben lesz része mindkettőtöknek!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy véletlennek köszönheted, hogy ma megismerkedsz egy jóképű idegennel. Ez az eset igazolja azt az elméletet, ami egy ideje ott motoszkál a fejedben: bárhol lehet ismerkedni, ha arra alkalmas alannyal találkozol. Az, hogy a titokzatos idegen valóban megérdemli-e a bizalmadat, csak pár hét múlva derül ki igazán!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Talán egy pillanatra megállsz a hétvégén, és elgondolkodsz azon, hogy megérdemled-e a boldog házasságot. Esetleg azon gondolkodsz, hogy lépni kellene valamit, annak érdekében, hogy jobb legyen a kapcsolatod. Akár kicsit, akár nagyot változtatnál a szerelmi életeden, lesz lehetőséged erre a hétvégén. Ha ügyesen intézkedsz, tökéletes vasárnap estét tölthetsz el a szerelmeddel együtt.

Ha csak keresed a szerelmet: A herceg valahol a közeledben nyergeli a fehér lovát, amin majd bevonul az életedbe. Addig is, amíg megérkezik, elengedhetnéd magadat, és élvezhetnéd az életedet. Ha el tudod hinni, hogy megérdemelsz egy jól működő kapcsolatot, akkor a herceg is becsönget hamarosan hozzád. Ha azonban kételkedsz, azzal csak elodázod a találkozásotokat.

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben nagyon keményen beolvasnál a  párodnak. Legalábbis az egyik pillanatban. A másikban megölelgetnéd, hogy érezze, mennyire szereted. Ő pedig nem érti a hangulatingadozásaidat, de próbálja a lehető legjobban kezelni ezeket. Van benned néha kétely azzal kapcsolatban, hogy jól választottál-e párt. Hidd el, annak idején az ideális társadat találtad meg a párodban, a kérdés csak az, hogy tudtatok-e együtt változni.

Ha csak keresed a szerelmet: Az univerzum jó ideje azon fáradozik, hogy elvezesse hozzád az ideális társadat. Ez még akkor is így van, ha eddig semmit nem éreztél ebből. Ezen a hétvégén azonban közelebb kerültök egymáshoz. Bízd magad a véletlenekre, és engedd meg magadnak azt a luxust, hogy szóba elegyedsz az ismeretlen emberekkel is!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy ideje úgy érezheted, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban. Talán próbáltad már önmagad helyrehozni a helyzetet, de úgy érezted, hogy ehhez kevés vagy. Igazad van, ahhoz, hogy tisztán láss, szükséged lenne egy kívülálló véleményére is. Avasd be a helyzetbe egy idősebb, bölcs barátnődet, de semmiképp se a szüleid véleményét kérd ki ebben az ügyben!

Ha csak keresed a szerelmet: Eljött a tét nélküli nyári flörtök és az extra rövid szerelmek hétvégéje a szingli Skorpiók számára. Most képes vagy percekre beleszeretni valakibe, de amikor megszólal, máris kiábrándulsz belőle. Ha ez szórakoztat, akkor nincs baj, ha azonban minden miniszerelmet minikudarcnak fogsz fel, akkor könnyen rosszkedvűvé válsz vasárnap estére!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége eseményei segítenek felismerni azt, hogy ki is az igazi lelki társad. Most élvezed, hogy megismerkedtél vele, és azt is, hogy nyíltan és őszintén beszélgethettek egymással. Azért az erotika és a szex sem hiányozhat a hétvégi programok közül. Ha kicsit unalmasnak találod az együttléteket, kérdezd meg a szerelmedet, szerinte mivel dobhatnátok fel a szexuális életeteket!

Ha csak keresed a szerelmet: A napokban beléphet az életedbe a nagy Ő! Persze nem olyan lesz, mint a filmekben, nem lesz figyelemfelkeltő zene, nem sziporkázik tűzijáték az égen. Egyszerűen csak minden előzetes figyelmeztetés vagy flancolás nélkül megjelenik melletted. Még az is lehet, hogy kicsit lassúnak találod majd a tempóját, hiszen ráérősen, kényelmesen, lassan haladtok az ismerkedésben.

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, te tehetsz arról, hogy a kapcsolatotok ide jutott. Nem vagy elégedett a köztetek lévő érzelmek intenzitásával és magadban keresed az okát annak, hogy egyre szelídül a szerelmetek. Pedig ez természetes folyamat, a szerelmet felváltja a szeretet. Ne akard hibáztatni magadat, egyszerűen csak fedezd fel az új, szelídebb és mélyebb érzelmeitek értékeit!

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, a jövő mindig más lesz, mint a múlt. Azt pedig, hogy jobb vagy rosszabb, szenvedélyesebb vagy lagymatagabb, csakis a te gondolataid szabják meg. Ahelyett, hogy az exedre gondolsz és a múlton rágódsz, el kéne menned bulizni a barátnőiddel. Megéri esélyt adnod egy új kapcsolatnak!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az utóbbi időben mindketten rengeteget dolgoztatok azért, hogy javuljon a kapcsolatotok. Talán nem volt tudatos ez a munka, talán meg is beszéltétek, hogy változást szeretnétek. Teljesen mindegy, hogy melyik utat választottátok, a lényeg, hogy mindketten jobbító szándékkal változtassatok. Ezen a hétvégén lassan elkezdhet beérni a munkátok gyümölcse.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd be az életedbe a szerelmet! Ennyi a feladatod ezen a hétvégén. Persze ez sokkal nehezebb, mint ahogyan azt gondolod, hiszen azt kellene elérned, hogy ne nyálas és ciki dologként gondolj a romantikára, és ne is az eddigi kapcsolati sérelmeid jussanak eszedbe egy-egy ölelkező pár láttán. Most kell felkészülnöd lélekben arra, hogy nemsokára te is az ölelkező párok számát gyarapítod majd!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden témáról jól tudtok beszélgetni a hétvégén a pároddal, de a pénzügyek átnézésére és a közös gazdasági terveitek elkészítésére különösen alkalmas lesz ez a két nap. Bátran tervezzetek együtt, hiszen a kapcsolatotok stabil alapon nyugszik. Bármennyire is félsz attól, hogy évekre előre tekintsetek, a párodat megnyugtatná, ha látná, hogy te is komolyan veszed a jövőtöket!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem várt fordulatok színesítik a hétvégédet. Valószínűleg azt hiszed, hogy most egy teljesen szerelembiztos helyre mész, olyanra, ahol tuti nem lehet ismerkedni. Ehhez képest meglepetten tapasztalod majd, hogy nem egy, nem kettő, de legalább három srác kezd el flörtölni veled. Dőlj hátra, és élvezd, hogy versengenek érted!

A szombati angyalkártya boldogabbá teszi a napodat, a napi mantrád pedig a pozitív gondolkodásban segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top