Ezo

Heti horoszkóp július 2-től

A Vénusz, a Merkúr és az Uránusz jó fényszöget zárnak, jó lehetőségek a láthatáron.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Szinte elvarázsoltnak érzed magad ezen a héten, hiszen olyan dolgok történnek veled, amelyhez nem vagy hozzászokva. Kedvesség, figyelem és szeretet árad feléd, és ami még fontosabb, te is érdeklődve fordulsz az emberek felé. Még olyan felé is, aki korábban nem nagyon érdekelt, és ettől optimistább hangulatba kerülsz, és olyan dolgokat is el tudsz végezni, amihez korábban nem volt kedved.

Heti horoszkóp Bika

Végre-valahára elérkezett a pillanat, amikor a kedveseddel meg tudod beszélni még azokat a dolgokat is, amelyek miatt korábban elzárkózott, vagy most jött el az ideje annak, hogy elfogadjátok egymás különbözőségeit, és képesek legyetek a toleranciára a másikkal szemben. Ha új kapcsolatról van szó, akkor semmi izgalom, nyugodtan bemutathatod a partnered annak, akinek szeretnéd – talán még az őseidnek is –, mert biztos lehetsz a sikerben. Ezenkívül a pénz is vonzódik hozzád, használd ki a lehetőségeket!

Heti horoszkóp Ikrek

Ha most utazol szabadságra, akkor azt nagyon jól teszed, vagy ha most jelentkezel be egy közösségi portálra, a csillagok szerint arra is a lehető legjobb az idő, mert nemcsak sok ismerősre bukkanhatsz, hanem rátalálhatsz a nagy szerelemre is. Ha már szerelmes vagy, akkor a heti közös programokon fantasztikusan érzitek majd magatokat. Csak a munkahelyed miatt ébred benned némi feszültség, egészen pontosan a feletteseddel szemben, akiről nem tudod, csak érzed, hogy van valami, amit titkol előled.

Heti horoszkóp Rák

Váratlan kellemes meglepetésben lesz részed, mert megkapod azt, amire talán már régebb óta vágyakoztál. De az is lehet, hogy anyagilag most jobban el leszel eresztve, mint máskor, és olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak végre, amikre korábban csak vágyakoztál. Találkozhatsz olyan ismerőssel, aki talán nem a szíved csücske, de azt veszed észre, hogy furcsa változáson ment keresztül, és nem is olyan ellenszenves, mint amilyennek korábban tartottad.

Heti horoszkóp Oroszlán

Ha most veszed ki a szabadságod, akkor azt nagyon jól teszed, mert olyan pompásan fogod eltölteni az időt, és olyan értékes emberi kapcsolatokra, valamint ismeretekre teszel szert a szórakozás mellett, mint talán korábbi nyaralásaid egyikén sem. Ha nagystílűnek is nevezhető eseményen veszel részt, akkor öltözködj az alkalomnak megfelelően, és ha ajándékot is kell venned, akkor csakis olyat vigyél, amit te is szívesen elfogadnál.

Heti horoszkóp Szűz

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden aranyba foglalják a neved. De az is megtörténhet, hogy olyan őrülten szerelmes leszel, hogy senki sem tud lebeszélni arról az emberről, akiről úgy érzed, hogy nemcsak szereted, de vele megfogod az isten lábát. Igaz, hogy amíg teljesen egymáséi lehettek, addig áll előttetek némi akadály, de érte szívesen átugrod mindet. Ha a felettesed éppen a szabadságát tölti, akkor se engedd el túlságosan magad, mert néhányan figyelnek, és alig várják, hogy jelenthessenek…

Heti horoszkóp Mérleg

Szexi vagy és őrülten vonzó – ezt gondolja rólad a környezeted, és lesz olyan, aki hangot is ad ennek. És ha nem vagy még szerelmes, akkor ezen a héten talán még válogathatsz is a jelentkezők között, akik talán még a csillagokat is lehoznák neked az égről. Óriási mázlid van, ha vizsgázol vagy valamire pályázol, mert lehet, hogy valakinek a pechje lesz a te szerencséd, és megszerezheted azt, amit akarsz, elérheted azt, amire vágysz. Egy dologra ügyelj, ha társaságba mész: ne beszélj olyan dologról, ami még nem biztos, mert elkiabálhatod a sikerét.

Heti horoszkóp Skorpió

Jól fogod magad érezni, ha nyaralsz, még akkor is, ha esetleg nem tudsz hosszabb vagy nagy utazást megengedni magadnak. Már attól jó a kedved, hogy néhány tehertől megszabadulsz, és nem kell olyan emberekkel foglalkoznod, akik úgy viselkednek, mintha az óvodában lennének, és a viselkedésükkel csak szívják az energiádat. A héten népszerűbb leszel, mint valaha voltál, és teljesen megdöbbent, hogy milyen jó véleménnyel vannak rólad és arról, amit csinálsz, olyan emberek, akiket tulajdonképpen nem is ismersz.

Heti horoszkóp Nyilas

Nagyon jó, ha egy kicsit visszafogod magad, mert a munkahelyeden olyan dolgok történnek, amelyek téged is érinthetnek, méghozzá nem a legjobban. Ám ha nem te állsz a figyelem középpontjában, és nem beszélsz többet a kelleténél, vagy nem avatkozol olyan ügyekbe, amelyekhez tulajdonképpen semmi közöd, akkor nem lesz gond. Még azt, aki úgy gondolta, hogy nem vagy alkalmas a feladatra, még azt is magad mellé állíthatod, és a tenyeredből fog enni. Ha szingli vagy, társkereső portálon megtalálhatod az igazit.

Heti horoszkóp Bak

Előfordulhat, hogy olyan eseményen kell részt venned, ahol nem te leszel a főszereplő, de ki kell csípned magad. Ne sajnálj magadtól semmit, mert nemcsak másoknak lesz emlékezetes ez az alkalom, hanem számodra is. Hozd a legjobb formádat, és élvezni fogod az esemény minden pillanatát. Előfordulhat, hogy a héten a leglehetetlenebb helyzetben találkozol valakivel, és éppen a szituáció miatt azt kívánod, bár sohasem találkoztál volna vele. Ám később kiderül, hogy nem is rossz, hogy éppen ilyen helyzetben jöttetek össze. Különösen ha szingli vagy…

Heti horoszkóp Vízöntő

Ha úgy gondolod, hogy itt lenne az ideje, hogy szabadságra menj, akkor ezt jól gondolod, a csillagok támogatnak abban, hogy ez a heted pompás legyen. Tele szórakozással, bulizással, nagy beszélgetésekkel, találkozásokkal és szerelemmel. Talán olyan dolgot is kipróbálsz – ha nyaralsz –, amikről eddig csak hallottál, esetleg a neten láttad már, és előfordulhat, hogy ez lesz majd a hobbid. Nem fogod sajnálni rá sem az időt, sem a pénzt. Ha párkapcsolatban élsz, a partnered váratlan meglepetéssel áll elő, ami nagyon tetszeni fog neked.

Heti horoszkóp Halak

Egy rossz szavad sem lehet a héten, hiszen olyan váratlan kellemes dolgok történnek veled, amik szinte egyetlen állatövi jeggyel sem. Lubickolhatsz a népszerűségben, és pénzed is lesz, egy váratlanul kapott ajánlat a bevételeidet tovább növeli. Ingatlanügyben is óriási mázlista vagy, akár venni, eladni, vagy bérelni, kiadni akarsz – a csillagok támogatnak, mert bármelyiket szeretnéd, a lehető legjobban jársz anyagilag.  Egyet viszont jegyezz meg: a munkahelyeden légy óvatos; valakivel túlságosan bizalmas vagy, és ez még visszaüthet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top