Ezo

Új blog a Caféblogon: Horoszkópelemzés

Mit okoz, ha a Jupiter belép az Ikrekbe és a Vénusz hátrafelé halad? Ismerkedéskor mit árul el a másik aszcendense? Horoszkópunk alapján mikor van esélyünk a lottóötösre? Hétről hétre ilyen és ehhez hasonló izgalmas kérdésekre válaszol a Horoszkópelemzés blog szerzője, Németvölgyi-Nagy Renáta, aki megígérte, a bonyolult összefüggésekről közérthetően és érdekesen mesél majd.
Új blog a Caféblogon: Horoszkópelemzés


„Van olyan pillanat, amikor a »velem ez nem történhet meg« gondolata
egy szemvillanás alatt szertefoszlik. Hogy ilyenkor a bolygók hatnak ránk, vagy minden meg van írva a sorsunkban, nem tudhatjuk. Annyi azonban biztos, véletlenül nem történik semmi – és ez az, ami engem izgat. Életünk véletlenjeit évek óta tanulmányozom az asztrológián keresztül.

– Tudtad, hogy az asztrológia alapvetően az önismeretben segíthet? Önmagunk megértésén keresztül juthatunk el sorsunk megismeréséhez.

– Tudtad, hogy minden ember horoszkópjában van olyan terület, ahol a nehézségekkel, akadályokkal és elutasításokkal kell szembenéznie?

– Tudtad, hogy minden ember horoszkópjában van olyan szerencsés terület, ahol könnyebben mennek a dolgok, nem kell értük küzdeni?

– Tudtad, hogy születésedkor a Hold jegyállása meghatározza hétköznapjaid hangulatát?

– Tudtad, ha valakivel először találkozol, az aszcendense jegyét ismerheted fel először, és nem a csillagjegyét?

– Tudtad, hogy a Skorpió jegy nem tűz jegyű, hanem víz jegyű? És hogy a Vízöntő jegy nem vízjegyű, hanem levegős jegyű?

Németvölgyi-Nagy Renáta
Németvölgyi-Nagy Renáta

A bolygók szimbolikus világán keresztül ilyen és ehhez hasonló érdekességről, alapvető összefüggésekről írok érdekesen és közérthetően.

Számos asztrológiai cikket végigolvasva ugyanis rájöttem, bár a cikkek szakmailag kifogástalanok voltak, a végére nem maradt bennem igazán használható gondolat. S ha asztrológusként én így érzek, a hétköznap embere számára, akit érdekel ugyan az asztrológia, vajon mit adnak ezek az írások?

Ezért határoztam úgy, hogy bár egy bonyolult rendszerről van szó, a közérthetőséget célzom meg. A blogom célja, hogy egy-egy kérdésre választ adjon, és persze nem utolsósorban az, hogy olvasni is jó legyen.”

A Caféblogon itt keresd Németvölgyi-Nagy Renáta Horoszkópelemzés blogját!

Az első bejegyzésben pedig arról olvashatsz, hogy milyen hatásokat vált ki, hogy a Jupiter belépett az Ikrekbe!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top