Ezo

Heti horoszkóp március 19-től

A Nap átlép a Kosba, és kezdetét veszi az asztrológiai új esztendő, amely sok izgalmat tartogat nemcsak a következő év március 21-ig, hanem ezen a héten is.

Heti horoszkóp február 27-tőlKos

Tulajdonképpen nem is lenne rossz ez a hét, de majd szét vet a düh, és annyira ideges leszel, hogy szinte belefájdul a fejed. Próbálj meg nyugodt maradni, még akkor is, ha neked van igazad, miközben valaki éppen ennek az ellenkezőjét állítja. Vagy amikor valakinek a hibája miatt neked kell elvinni a balhét, és olyasmire kérnek, amit igazán nem akarsz megtenni. Ám az ellenállásod olaj lesz a tűzre, és csak kifogod váltani annak a személynek az ellenszenvét, akiét nem kellene.

Heti horoszkóp február 27-tőlBika

Ami a szíveden, az a szádon! Nem fogod csak titokban elsugdosni, elsuttogni a véleményedet, hanem kőkeményen megmondod. És igazad van, mert vannak olyan dolgok, amelyeket a helyükre kell tenni, és vannak olyanok is, amelyeket le kell már végre zárni. És most erre képes vagy, a sors ezen a héten olyan energiával lát el, hogy véghez tudod vinni mindazt, amit elterveztél. Ha valaki bocsánatot szeretne kérni, akkor ne légy vele túlságosan kemény, hanem fogadd el a bocsánatkérését és azt, hogy belátta hibáját.

Heti horoszkóp február 27-tőlIkrek

Szinte csak kapkodod a fejed, mert olyan dolgok történnek a munkahelyeden, amelyeket nem értesz. Kisebb káosz alakulhat ki, ami tulajdonképpen nem idegesít, hanem inkább elámulsz azon, hogy egyes emberek mire képesek az ilyen fejetlenségben. Ebből a szituációból sokat tanulhatsz, főként az emberismereted lesz sokkal erősebb. Ha lehetséges, a héten ne adj okot a féltékenységre. Ez nemcsak a partnerkapcsolatra vonatkozik, hanem baráti viszonyaidra is.

Heti horoszkóp február 27-tőlRák

Extra kiadásra van kilátás a héten, ezért ha vásárolni mész, ügyelj például arra, hogy csak azt vedd meg, ami igazán szükséges. Nem gáz, ha listával a kezedben teszed, mert kit érdekel, hogy mások mit gondolnak. Az a lényeg, hogy csak annyit adj ki, amennyit nagyon muszáj. Így is lesz olyan, ami nem a te akaratodon múlik, mégis fizetned kell. A munkahelyeden egy újabb átszervezés miatt ismét változások várhatók, s ehhez jól tudsz alkalmazkodni még akkor is, ha úgy gondolod, az egész értelmetlen.

Heti horoszkóp február 27-tőlOroszlán

Kissé bizonytalan vagy a héten, és ennek oka a pénz, valamint a partnered. Mintha nem lenne veled teljesen őszinte, és ez nagyon zavar. Higgadt kommunikációval megbeszélhettek mindent, és nemcsak te látod majd más színben a jövőt, hanem a partnered is. Talán még az is elkerülhető lesz, hogy olyan szerek után kelljen nyúlni, amelyek elfeledtetik a gondokat, és amelyek miatt reményteljesebbnek látjátok a jövőt. Sajnos az a pénz, ami korábban kilátásban volt, mégsem lesz annyi, amennyire számítottál.

Heti horoszkóp február 27-tőlSzűz

Fontos találkozóra kerülhet sor a héten, amely kapcsolatban van a munkáddal, illetve annak sikerességével. Ha változtatni szeretnél, mert elégedetlen vagy, esetleg a bizonytalanság lett úrrá rajtad, hogyan is kellene folytatni, mert amiben vagy, az nem jelenti számodra a jövőt, akkor ez a megbeszélés felnyitja a szemed, és tudni fogod, hogyan és miként kellene változtatnod, hogy arra az útra lépj, ami a te utad, s ami egyben a sikert is jelenti.

Heti horoszkóp február 27-tőlMérleg

Semmi esetre se hallgass az otthoniakra ezen a héten, mert sajnos előfordulhat, hogy megint olyan tanácsokat adnak, ami nem tesz jót sem a párkapcsolatodnak – ha van –, sem az emberekhez való viszonyodnak. Talán még olyanokkal is nézeteltérésbe bocsátkozol, akiket nem is ismersz. És olyan dolgokat állítasz – persze ragaszkodsz hozzájuk –, amelyeknek semmi közük nincs a valósághoz. Szívügyekben furcsa érzés keríthet hatalmába, csak nézd meg a neten a volt kedvesed bejelentkezését, és megérted, miről van szó.

Heti horoszkóp február 27-tőlSkorpió

Az a lényeg, hogy ne viselkedj úgy, mintha önmagad ellensége lennél. Különösen a munkahelyeden ne kezdj olyan dolgokba, amivel kiverheted a kollégáknál – és a főnököknél is – a biztosítékot. Egyébként vannak olyan kollégák – jobb ha tudod –, akik nevetnek rajtad, mert keménynek mutatod magad, de a tetteid alapján gyáva vagy. Nagyon fontos, hogy semmiféle üzletbe ne kezdj, különösen ne baráttal, mert elmondhatod majd, hogy elszenvedője voltál minden idők nagy átverésének.

Heti horoszkóp február 27-tőlNyilas

Talán szeretnél hatást gyakorolni a felettesedre, aki nem lát tisztán, de te pontosan tudod, hogy mi áll a háttérben. Szeretnéd megakadályozni, hogy belemenjen valami olyasmibe, amibe nem kellene. De nem neked fog hinni, hanem azoknak, akik szép szavakkal elbájolják őt. Ha nincs munkád és állásinterjúkra jársz, akkor a héten talán több ígéretben is részed lesz, de ami a legjobban hangzik, éppen abból nem lesz semmi, ezért ne éld bele magad. A szerelem terén a sors megtanít a várakozásra: majd ha itt az ideje, találkoztok.

Heti horoszkóp február 27-tőlBak

Semmi okod nincs arra, hogy a családod tagjai hátrányba kerüljenek, és kevesebbet törődj az otthonoddal, a szeretteiddel mindazért, mert valaki ezt mondja. Jobb lenne, ha most inkább rájuk koncentrálnál, mert szükségük van rád. Lehet, hogy inkább a barátaiddal, újonnan szerzett és régi ismerőseiddel múlatnád a napjaid nagy részét, a szabadidődet, de ne tedd. Egyrészt csalódást szenvedhetsz el, másrészt a családban olyan dolog történhet, amelyen ha nem vagy jelen, nehezen bocsátják meg, és te is magadnak…

Heti horoszkóp február 27-tőlVízöntő

A munkával kapcsolatban mégsem alakulnak teljesen úgy a dolgok, ahogyan azt hitted. Ráadásul csalódnod kell valakiben, akinek sokat segítettél, és olyasmit adtál neki, amit mások nem kaphatnak meg. Amolyan kiváltságos helyzetben volt nálad, és úgy érzed, mintha ezzel visszaélt volna. Ám ez nem így van, hanem arról van szó, hogy most olyan helyzetbe került, amikor valaki másnak a szolgálatait kell igénybe vennie. És ezt nem saját maga találta ki. Partnereddel minden annyira jó lenne, ha együtt érzőbb lenne…

Heti horoszkóp február 27-tőlHalak

Katasztrofálisnak mondható anyagi helyzetbe kerülhetsz, ha a valaki nem siet a segítségedre. Ez a valaki lehet a partnered – aki talán éjt-nappallá téve dolgozik –, vagy egy olyan személy, aki felajánl egy kereseti lehetőséget, amiből ugyan nem azonnal jön a pénz, vagyis amint elkezdesz benne dolgozni, hanem várnod kell rá. Ezt elvállalhatod, viszont azt, amelyikbe be kellene fektetned, semmiképpen sem, mert sajnos itt óriásit bukhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top