Ezo

Heti horoszkóp március 5-től

A héten a Merkúr hátráló mozgásba kezd, ami azt jelenti, hogy ismét együtt áll majd az Uránusszal, tehát régi témák újra az asztalon!

Heti horoszkóp február 27-tőlKos

Lehet, hogy mégsem tudod befejezni a héten, amit korábban elkezdtél, a határidővel csúszol, és ez roppant kellemetlen lesz. De az is előfordulhat, hogy korábban sérelem ért, és akkor ugyan elhatároztad, hogy túllépsz a dolgon, nem fogsz foglalkozni vele, de nem teheted, mert a szituáció ismét itt van, újra át kell élned. Kérdés, hogy amit megfogadtál, hogy nem törődsz vele, sikerülni fog-e? Anyagi ügyekben jó lehetőség, minden anyagi jellegű tárgyaláson, tevékenységen áldás van.

Heti horoszkóp február 27-tőlBika

A pénzért olyan dolgokat is megteszel, amit nem kellene. És tudod ezt, tisztában vagy vele, talán úgy is döntöttél, hogy amit csinálsz, azt nem fogod nagydobra verni. Ám talán a múlt héten hallottál valamit, egy pletykát, ami rólad és a munkádról, vagy éppen a pénzedről szólt. És most kérdőre vonhatnak, hogyan is történnek bizonyos dolgok. Erre hirtelen nem tudsz választ adni, és lehet, hogy segítségül kell hívnod valakit, aki bizonyítja az ártatlanságodat. A szerelemben képes vagy érte mindenre, talán még fel is áldozod magad, csak hogy szeressen, kívánjon úgy, mint még rég…

Heti horoszkóp február 27-tőlIkrek

Titkos vágyakozás valaki után, nem is vágyakozás ez már, hanem valóságos epekedés. És lehet, hogy ez egy olyan ismerősöd, aki a lakhelyed közelében él, vagy minden nap találkoztok, de talán benne fel sem merül, hogy milyen érzéseket táplálsz iránta. Egyébként a munkában ne bízd el magad teljesen, ha körülötted is csapkodnak villámok, vagyis az átszervezések miatt embereket küldenek el, mert előfordulhat, hogy egy új megtakarítási ötletnek köszönhetően neked is más formában kell ezentúl dolgoznod.

Heti horoszkóp február 27-tőlRák

Újra csak el kell magyarázni valamit, amit nem értettél meg. Ez nem baj, inkább kétszer mondják meg, mint hogy rosszul végezd el azt, amit rád bíztak. De az is megtörténhet, hogy egy ismerősnek, akitől távol vagy, ismét kiújul egy betegsége, vagy ismét problémája adódik, miközben úgy tűnt, hogy most már minden rendben van vele. Előfordulhat, hogy emiatt mindent félbe kell hagynod, és az ő segítségére kell sietned. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel kicsit légy erőszakosabb, hogy azt tegye, amit te jónak látsz, mert tényleg sok múlhat majd ezen a következő esztendőkben.

Heti horoszkóp február 27-tőlOroszlán

Végül is bármilyen helyzet alakul ki a munka frontján, valahogy szerencsésen kerülsz ki belőle. Ha elveszíted az állásod, még az is lehet, hogy azért történik, mert ellustultál, vagy lelked legmélyén már nem akartad ezt a munkát végezni, de mégis biztonságosnak látszott, és nem tudtad, mihez kezdj. Ha kitették a szűrödet, a sors igen hamar gondoskodni fog rólad, hogy a napjaid ne teljenek tétlenségben, ráadásul remek összeggel megfűszerezve. Ha tanulmányokat folytatsz, a suliban nagy felfordulás lesz egy váratlan esemény miatt.

Heti horoszkóp február 27-tőlSzűz

Szerelmi fronton jó lenne, ha már valami olyasmi alakulna ki, ami neked is megfelel. Mert lehet ugyan most talán több „versenyző” is a látókörödben, de egyiket sem tartod az igazinak. Ráadásul a héten telihold lesz, ami arra utal, igen feszült leszel, és ez nem tesz jót egy kapcsolatodnak, mert hajlamos leszel olyan dolgokat mondani neki, ami nem igaz, illetve amivel alaposan megsértheted őt. Ne hivatkozz őszinteségre, mert ez nem az, hanem nyerseség, sőt egyenesen durvaság. Ha a jövődre gondolsz, gondolj egy olyan személyre, akit igazán nem kedvelsz, ugyanis ha az ő jóindulatát elnyered, akkor semmi ok az izgalomra.

Heti horoszkóp február 27-tőlMérleg

Lehet, hogy olyan passzban vagy a héten, amikor túlságosan sokat képzelsz magadról. Pedig ha egy icipicit szerényebb lennél, akkor bejönne az utcádba az a valaki, aki képes lenne neked lehozni a csillagokat is az égről. És az pedig végképp jó lenne, ha egy kicsit visszafognád magad, mert nem körülötted forog a világ, még akkor sem, ha te ezt úgy képzeled. A családod egyik tagja – aki talán betegséggel küszködik – úgy érzi a viselkedésed alapján, mintha kirekesztenéd őt, és egy másik családdal egységet alkotnátok, és olykor le is hurrognátok őt. Ne tedd ezt, mert rosszkedvét csak növelheted.

Heti horoszkóp február 27-tőlSkorpió

A gumicsont előtted van a héten, és újra rághatod tovább. Bár azt hitted, talán a múlt héten, hogy elég világosan elmondtál, elmagyaráztál valamit, sőt volt olyan pillanat, amikor szinte könyörgőre fogtad a dolgot, de végül úgy láttad, sikerült a problémát megoldani, ám ezen a héten szembesülsz a tévedéseddel. Mindent kezdhetsz – ha nem is a legelejéről – újra. Még jó, hogy vannak barátaid, akik biztos pontot jelentenek a számodra, és az is nagy öröm, hogy a partnered, akivel együtt élsz, szerencse éri, és ez a kapcsolatotoknak csak jót tesz.

Heti horoszkóp február 27-tőlNyilas

Totális őrületben zajlik ez a hét. Olyan ideges vagy a munka, az elvégzendő feladat, a határidők miatt, hogy arra vigyázz, hogy a feszültség miatt esetleg nehogy balesetet szenvedj. Próbálj technikai okokra hivatkozni, hogy miért nem tudtál határidőre elkészülni, és kérj újabb időpontot – egy kis panasszal a hangodban –, és meglátod, megkapod. Ha elveszítetted a munkádat, akkor talán ezen a héten még tombol benned a feszültség, de meglátod, olyan gyorsan találsz másikat, és jobbat, mint az előző volt, amire álmodban sem gondoltál.

Heti horoszkóp február 27-tőlBak

Azt mondják rád, hogy olyan bátortalanul viselkedsz. Egyáltalán nem vagy bátortalan, hanem megfontolt, és tudsz figyelni, éppen ezért tudsz jó döntéseket hozni. Te vagy az, aki, tudod, hogy nem kell mindent agyonbeszélni, és azt is, hogy igenis a tettek beszélnek. Mert valaki mondhat bármit, ígérhet szépet és jót, ám ha nem ennek megfelelően cselekszik, akkor meginog benne a hited, a bizalmad. És lehet, hogy egyáltalán nem fog érdekelni, hogy igazán mit is gondol rólad, vagy mit szeretne.

Heti horoszkóp február 27-tőlVízöntő

Semmi okod a panaszra, mert kilátásban van egy nagyon jó lehetőség, ami miatt több lesz az irigyed, mint eddig volt. Ha olyan feladatokat is el kell látnod, amelyekhez eddig semmi közöd nem volt, de az átszervezések miatt ezt kívánják tőled, akkor csak olyan embereknek mondd el erről a saját privát kis véleményed, akik nem a kollégáid, és a kollégáidat sem ismerik. Ha már a jövő heti hosszú hétvégét tervezed, akkor időben vagy, főleg, ha szeretnél elutazni, mert gyorsan és ügyesen intézhetsz most mindent el.

Heti horoszkóp február 27-tőlHalak

Csak semmi olyanba ne menj bele – bármennyire szükséged van a pénzre, és netán a partnered is azt mondja, hogy ebből nem lehet különösebb zűr –, ami szabálytalan, mert egészen biztos lehetsz abban, hogy megütöd a bokádat. Érdekes híreket hallasz talán éppen a felettesedről vagy a munkahelyedről, ami elgondolkodtat. És már azt is tudni fogod, hogy mit tegyél, hogy a kegyeibe férkőzz és előnyökhöz juss. Vagy csak egyáltalán megkapd azt, ami eddig is a tiéd volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top