Ezo

Heti horoszkóp január 23-tól

A Mars hátráló mozgásba kezd, ami arra utal, hogy vannak dolgok, amelyektől búcsút kell inteni.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlKOS

Sajnos a héten kiderül, hogy akiért tűzbe tetted volna a kezed, akiben úgy bíztál, mint senki másban, és akiért áldozatot is vállaltál, ami miatt talán kisebb összetűzésbe is kerültél a partnereddel, ráadásul a barátságotok régi volt, most nem áll ki melletted. Ezt a mérhetetlen csalódást nehezen tudod egyelőre feldolgozni, de lesznek segítőid, akik melletted állnak ebben az időben. És erősítenek az önbizalmadban.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlBIKA

Mintha minden maradna a régiben, és tulajdonképpen semmi sem változna. És igazat kell adnod azoknak az embereknek, akik azt mondják, hogy semmi változás nem lesz, és a munkádban vagy a suliban olyan személyek érvényesülnek, akik kétszínűek, akik jól értenek ahhoz, hogyan  tegyék magukat a felettesüknél, tanáruknál nélkülözhetetlenné. És sajnos előfordulhat, hogy a héten bejelentik, hogy a pénzed kevesebb lesz, mint eddig volt, de az is lehet, hogy olyan feladatokat kell elvállalnod, amihez nem fűlik a fogad, és meg sem fizetik.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlIKREK

Ő hiába akarja, nem fog menni, mert nem akarod. Nincs értelme, nem látsz semmiféle jövőt kettőtök kapcsolatában, egyszerűen nem bírod elviselni a féltékenységét, az ellenőrzési vágyát. Ráadásul előfordulhat, hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és élvezed ezt a helyzetet, amely nem jár semmiféle elkötelezettséggel. Előfordulhat, hogy a munkában olyan feladatot vállalsz, amellyel nevetségessé teszed magad, és hiteltelennek tartanak.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlRÁK

Pénz áll a házhoz, és jó beszélgetés egy olyan személlyel, akivel nagyon régóta ismeritek egymást. Talán be is mutathatod neki azt az embert, aki miatt talán soha olyan boldognak nem érezted magad, mint vele. Viszont aggodalmaskodhatsz egy olyan személy egészségi állapota miatt, aki nagyon közel áll a szívedhez, netán a rokonságodhoz tartozik. Ha esetleg beavatkozáson esett át, akkor szüksége van a támogatásodra és a szeretetedre, mert ez gyógyírt jelent a számára.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlOROSZLÁN

Ügyelj arra, hogy ne hozz ezen a héten olyan döntést, amely kihat későbbiekben a megélhetésedre. Vigyázz a héten az értékeidre, és előfordulhat, hogy olyan hírt közölnek veled, amely miatt ideges leszel, mert ez erősen érinteni fogja az anyagi helyzetedet. Még az is lehet, hogy csökkenteni fogják a fizetésedet, ami miatt a partnered teljesen ki lesz akadva. Vagy ami még kellemetlenebb, elesel attól a munkától, amiből kitúrtad azt, aki egykor nagyon fontos volt a számodra. De a szerelem mindenért kárpótol…

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlSZŰZ

Újat várnak tőled, mégpedig olyan új dolgokat, amelyekkel a munkában ezen a bizonytalan héten csak erősítheted a pozíciódat. Ráadásul a felettesed bizalmát is élvezheted, különösen akkor, ha a kis kedvencének teret engedsz, egészen pontosan pénz kereseti forráshoz juttatod. Sajnos viszont nemet kell mondanod, illetve hanyagolnod kell egy olyan személyt, akivel remekül kijöttetek egymással. A szerelmi életedben talán egy külföldi utazás hoz változást.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlMÉRLEG

Éhes vagy, mégpedig pénzéhes. Ami teljesen normális, hiszen ugyan van mit aprítani a tejbe – jelenleg –, de sajnos váratlanul olyan kiadások jelentkezhetnek, hogy muszáj lesz egy olyan személlyel is felvenned a kapcsolatot, akit ki nem állhattál, csak azért, hogy valami kis pénzmaghoz juss. Sajnos azonban ő nem tud semmit felajánlani neked, és nem is felejti el a régi dolgaitokat. Szerelmi életed zűrzavaros, ne menj bele semmi titkos viszonyba.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlSKORPIÓ

Több embernek okozol csalódást, és téged is csalódás ér. Leginkább egy közösségnek okozol csalódást, mert nem azt várták tőled, mint amit csinálsz. Sok emberben megváltozik a rólad kialakított kép, és lehet, hogy egyáltalán nem fognak tartani tőled. Sőt az is előfordulhat, hogy a feletteseid sincsenek megelégedve veled. Párkapcsolatodban a partnered nem érez talán olyan lángolást, mint amit várnál, inkább arra vágyik, hogy te kényeztesd. Ha a kapcsolatotokba belépett a harmadik, muszáj lesz megbeszélni, hogy miért történt mindez.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlNYILAS

Mintha egy felbolydult méhkasba csöppennél a héten. Mindez egy olyan személynek köszönhető, aki elcsavarta a fejed, és akivel munkakapcsolatban állsz. Titokban kell tartanod az érzéseidet, leginkább a rokonaid előtt, mert ha kitudódik, óriási patália lesz belőle, és talán még az is megfordul a fejükben, hogy nem vagy teljesen normális. Pedig az vagy, és ha külföldi utazást tervezel, talán éppen miatta, akkor csak menj. Mert amit gondol, azt komolyan gondolja, hidd el neki.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlBAK

Mi lenne, ha fognád a telefont, és felhívnád őt? Nem esne le a brillgyűrű az ujjadról, mert lehet, hogy az első randi nem úgy sikerült, ahogy gondoltad, de aztán rájössz, hogy hiányzik, és talán meg kellene próbálni újra. A munkahelyeden vagy a suliban rázós lesz ez a hét, mert olyan dolgok kerülnek terítékre, olyan dolgokat közölnek veled, amelyek mélyen megráznak, leginkább a pénzügyeid lesznek azok, amelyeket ezek a közlések érzékenyen érintik.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlVÍZÖNTŐ

Ezen a héten előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan változások történnek, amelyek nem töltenek el kitörő örömmel. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan hírt közöl veled – netán már meg is tette –, amely miatt gyorsan új állás után kell nézni. De akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nem lesz gond az elhelyezkedés. Még az is lehet, hogy a nézeteidet fogod megváltoztatni ahhoz, hogy új munkát találj. És ez nem is lesz baj.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlHALAK

Még az is lehet, hogy a partnerednek egészségi problémái vannak. De az is előfordulhat, hogy kedvesed sokkal többet dolgozik, és sokkal kevesebb pénzért, mint korábban. De muszáj, mert most minden fillérre szükségetek van. Külföldön tartózkodó ismerőseid, netán rokonaid miatt többet izgulsz, hogy minden rendben legyen velük. Különösen, hogy egyre közelebb van már a hazaérkezésük ideje. Te magad is aggódsz a munkahelyed miatt, mert változások várhatók, és semmi sem marad úgy, ahogy eddig volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top