Ezo

Heti horoszkóp január 9-től

A Vénusz és a Neptunusz együtt állnak, ennek köszönhetően sok lesz a képzelgés és a hazugság.

Heti horoszkóp október 3-tólKOS

A szomszédaiddal szemben vita alakulhat ki, és makacsul ragaszkodnod kell az elképzeléseidhez, ne engedj. Szomszédod ugyanis önhatalmúlag úgy gondolja, hogy neked többet kell fizetned – ami természetesen az ő bankszámlájára folyna be –, az igazságtalanság ellen csak harcolj. A munkában fellélegezhetsz, mert végre olyan teljesítményt nyújtasz, amelyet a felettesed is elismer. Ám sajnos egy baráti kapcsolat olyan súlyos csalódást okozott, hogy nehezen tudod kiheverni. Házas- vagy élettársad értékeli mindazt, amit értette teszel.

Heti horoszkóp október 3-tólBIKA

Ott tartasz, hogy már nem értesz semmit. Szeretnél bízni abban, amit mondtak, amit valaki ígért, hogy az úgy is lesz, de sajnos ennek még semmi jelét nem látod. Sőt inkább úgy érzékeled, hogy minden marad a régiben, és ez elkeseríthet, mert úgy érzed, hazudnak. Ne add fel, mert nem tudod a teljes igazságot, és ha nem is rövidesen, de változni fognak a dolgok, és új, minden eddiginél jobb és szebb jövőkép alakul ki, amilyet talán most el sem tudsz képelni. Kedvesed tarthatja benned a lelket, és ez erőt ad.

Heti horoszkóp október 3-tólIKREK

Készülj fel rá, hogy változtatni kell a terveiden, és sajnos nem önszántadból, hanem vagy a sors vagy a titkos ellenségeid kényszerítenek erre. Nagyon nehezen viseled, hogy azt, amit jónak találtál, amit többen is támogattak, most muszáj lesz szinte teljes egészében ha nem is sutba dobni, de olyan módosításokat végrehajtani rajta, amik miatt nagyon megviseltnek érzed magad. Nagyon nehezen tudod elviselni és jó képet vágni ahhoz – de mégis próbáld meg –, amit ki nem állhatsz. A szerelemben egy kapcsolat a végét járja, mert a féltékenykedést ki nem állhatod.

Heti horoszkóp október 3-tólRÁK

A hétfői telihold egy kissé feszültté tesz, talán ez az oka annak, hogy szinte idegesítenek az emberek, és mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz. Aztán ez a hét egészen jól alakul, hiszen utazást tervezel, ami jól sikerül, és ami boldoggá tesz. Közben tele vagy reménnyel, mert úgy gondolod, hogy sok segítőd van, akik mind arra ösztönöznek, hogy vágj bele egy olyan munkába, amely régi vágyad. De légy óvatos, mert azok, akik ezt mondják, lehet, hogy mégsem teljesen önzetlenek veled szemben.

Heti horoszkóp október 3-tólOROSZLÁN

A szerelmi kapcsolatokban romantikus érzések uralkodnak ezen a héten, és a telihold csak fokozza az egymás iránti vonzalmatokat, sőt a szexuális vágy olyan erős lehet közöttetek, hogyha nem terveztek utódot, akkor itt az ideje, hogy védekezzetek. Pénzügyekben nem állsz rosszul, a munkában egy jó lehetőség adódik, és a kollégák is hallgatnak a szavadra, szinte önként teszik azt, amit te szeretnél, úgyhogy elégedett lehetsz a héten veled történő eseményekkel. Munkahelyi szerelmi kapcsolatban zűrök adódhatnak.

Heti horoszkóp október 3-tólSZŰZ

Magabiztosságoddal a topon vagy, még a telihold sincs rád olyan feszítő hatással, mint más jegyűekre, inkább inspirál, így aztán energiával és ötletekkel leszel tele, és a viselkedésed leginkább egy győztesére hasonlít. Ehhez a csillagok is hozzájárulnak, hiszen a Szűzben lévő Mars és a Nap trigonja arra utal, hogy nincs olyan kihívás, amivel ne tudnál szembenézni, és megoldani. Ráadásul a szerelemben is olyan élmények érnek, amelyek talán eddig még soha. Hátrány jelenthet azonban, ha politikai ügyekben vitatkozni kezdesz. Kényes ez a terület neked, itt nagyot csúszhatsz, bukhatsz.

Heti horoszkóp október 3-tólMÉRLEG

Azt mutatod, mintha már nem is izgatna mindaz, ami veled történt, de benned él még a feszültség, és úgy érzed, hogy amit valaki veled tett, az nem volt igazságos. De ismered a karma törvényét, egyszer minden visszajár – csak légy egy kicsit türelmes. Elhangozhat egy ígéret, amelyre ne végy mérget, mert egyáltalán nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ráadásul ha nagyon beleéled magad, akkor csalódhatsz. A szerelemben a romantikát élvezed, és tulajdonképpen a nyers erőt is, amivel a partnered a héten meglep….

Heti horoszkóp október 3-tólSKORPIÓ

Neked is akarnod kell, és igazán kedvezményeket kell tenned, hogy esetleg akit korábban megbántottál, azt kiengeszteld. Ő mindent meg fog tenni, és nem fogja mutatni, hogy mennyire érzékenyen érintette mindaz, ami mondtál vagy tettél. Persze megbocsát neked, de nem felejti el – talán soha –, hogy így viselkedtél vele. A szerelemben olyan álmokat kergetsz, amelyek leginkább a te álmaid, de a partnerednek más elképzelései vannak, különösen hosszabb távon. Nem áll távol tőled egy olyan gondolat, amelyet eddig teljesen elutasítottál.

Heti horoszkóp október 3-tólNYILAS

Nem lehet okod panaszra, mert végre egy nagyobb teher lekerül a válladról, és talán lesz néhány könnyebb napod is. Igaz, anyagilag nem vagy éppen csúcsformában, de új lehetőség nyílik rövidesen újabb pénz keresésére. Igaz, hogy már majdnem belefulladsz a munkába, de nem számít, csak legyen, és olyanok legyenek, akikkel jól tudsz dolgozni, akik értékelni fognak, akik szeretnek, és ha csak csurran is, de legalább csurranjon a pénz. Egy barátot nagyon sajnálsz, és mindent megteszel neki, hogy segíts. Talán még veszélyes helyzetbe is belemész.

Heti horoszkóp október 3-tólBAK

Végül is a legideálisabb szerelmi kapcsolatba mész bele – persze kissé hideg fejjel –, mert mégis van valakid, akivel jársz, akihez tartozol, akivel jól érzed magad. De azért van közöttetek távolság, és ez jó, mert úgy érzed, hogy talán nem ő az igazi, és ahhoz, hogy fejlődj – főként párkapcsolat terén –, ez mégis csak a legjobb. Ám azt tudnod kell, hogy ő nem egészen így gondolkodik, és kezd beléd szeretni, de nagyon. A munkában vagy a suliban új lehetőség csillan meg, amit ragadj meg, mert ez hosszabb távon biztosít majd jó megélhetést.

Heti horoszkóp október 3-tólVÍZÖNTŐ

Kétségtelen, hogy sztár vagy. Mindenki őrületesen vonzónak tart, és boldognak érzik magukat, ha a közeledben tartózkodhatnak. És valami olyasmit sugárzol magadból, amiről az emberek azt képzelik, hogy veled lenni egyszerűen szerencsés dolog. Ha párkapcsolatban élsz, akkor partnered most talán nincs a legjobb formában. Ha éppen válófélben vagy, akkor partnered mindent bedob, és olyan dolgokkal áll elő, hogy végképp elmegy a kedved attól, hogy bármikor újrakezdj vele. Inkább csak az legyen a célod, hogy minél előbb szabadulj meg tőle.

Heti horoszkóp október 3-tólHALAK

Titokban szeretsz – csak senki meg ne tudja. Tudják csak azt, hogy mindent lezártál, és az övéké vagy teljesen. De hogy a szíved, a vágyaid igazán kinél is vannak, azt hét lakat alatt kell őrizgetned. Amennyiben házasságban élsz és jó a kapcsolat közöttetek, partnered olyan dolgot közöl veled, amely meglep, és ami miatt nem tudod, hogy örülj, vagy pedig kétségbe ess. Mert egyrészt ez fantasztikus, másrészt viszont újabb teher, amiből rengeteg van, és úgy nyomja a vállad, hogy időnként már nem bírod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top