Ezo

Heti horoszkóp december 26-tól

A Nap és a Plútó szoros együttállása búcsúztatja a 2011-es esztendőt, ami óriási energiák jelenlétére utal.

Heti horoszkóp november 28-tólKos

Ezen a héten senki sem nevezhet kispályásnak, egyszerűen sziporkázol, és ugyan a munkahelyeden vagy a suliban nem olyanok a jövőre vonatkozó kilátások, hogy neked optimizmusodban az egekig kéne ugrani, de jó kedved lesz, és nem annyira a szesz vagy egyéb tudatmódosító szerek hatására, hanem azért, mert szerelmes vagy, netán a feletteseddel vagy egy olyan személlyel találkozol, akivel élvezet lesz minden pillanatot eltölteni. Ráadásul új lehetőségek előtt állsz, ami a következő évben sok jót hoz.

Heti horoszkóp november 28-tólBika

Nyugodj már meg végre, a kedvesed nem kavar senki után – legalábbis nem komolyan –, és ha nem beszélnél vele olyan stílusban, ha a nyomozgatással felhagynál, és nem beszélnéd ki a csak kettőtökre tartozó ügyeket, akkor sokkal boldogabban zárhatnátok ezt az esztendőt. Hiszen a Nap és a Plútó együttállása éppen arra utal, hogy ha van is közöttetek probléma, ezt megoldhatjátok, mert megkapjátok hozzá a kozmikus erőt, és a partnered is rádöbben arra, hogy új életet akar kezdeni – de veled.

Heti horoszkóp november 28-tólIkrek

Az a feladatod a csillagok szerint ezen a héten, hogy bizonyos helyzetekben lakatot tégy a szádra. Mert sajnos túlságosan sokat beszélhetsz, ami egyeseknél kiverheti a biztosítékot. Ráadásul észre sem veszed, és olyan dolgokat is elmondhatsz, amit igazán nem kellene, mert ezzel leginkább önmagadnak árthatsz a legjobban. Viszont egy titok a tudomásodra jut, és ettől szinte szárnyaid nőnek, mert ha ez valóban így történik, ahogy mondják, akkor fantasztikus kilátásaid lesznek a jövőre. Alkalmi szexuális kalandot képtelen vagy kihagyni…

Heti horoszkóp november 28-tólRák

Problémáid adódhatnak a kommunikációval, a közlekedéssel, mintha egyes emberek megvadultak volna, úgy száguldoznak az utakon. Ráadásul valami fontos dolgot is el kellene intézned, és ez most nem megy könnyen. Mintha az ügyintézővel vagy néhány emberrel nem is egy nyelvet beszélnétek. Ám ha párkapcsolatban élsz, akkor ezen a héten olyan elementáris erejű dolgok történnek veletek, amelyek ha lehet, még szorosabbá teszik közöttetek a viszonyt. Ha most jössz össze valakivel, akkor ebből az ismeretségből életed nagy kapcsolata lesz, amelynek hatására a saját személyiséged is mélyreható változásokon megy keresztül.

Heti horoszkóp november 28-tólOroszlán

Még az is lehet, hogy dolgoznod kell – ha van munkahelyed – a két ünnep között, de ez most menni fog. Olyan dolgokat tudsz megoldani, amelyek talán egy-két héttel ezelőtt úgy tűntek, hogy kútba esnek, hiába fáradoztál miatta. De most talán éppen egy olyan személynek köszönhetően, akit ismersz, méghozzá elég jól, meg tudod oldani a feladatot, sőt remek ötleteid is lesznek a jövőre vonatkozóan. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sajnos a te egyik rokonod az, aki miatt a partnered és közötted nézetkülönbség alakulhat ki, persze csak akkor, ha ezt te engeded, és nem taktikázol egy kicsit.

Heti horoszkóp november 28-tólSzűz

Mágikus kisugárzás jellemző rád, még az is előfordulhat, hogy olyasvalaki lesz képtelen ellenállni a vonzerődnek, akiről el sem tudtad képzelni, hogy egyáltalán figyelembe vesz. De az is lehet, hogy találkozni fogsz a régivel, és ha megmondod a családban valakinek, hatalmas patália lesz belőle, mert érzed, hogy közöttetek ugyan vége már mindennek, de az ügy még nincs teljesen lezárva. És nagy az esélye annak, hogy ez a Nap–Plútó együttállás döbbent rá arra, hogy még mindig milyen erős közöttetek a kapcsolat, milyen intenzív és visszavonhatatlan.

Heti horoszkóp november 28-tólMérleg

Nem tehetsz róla – és ebben van is valami –, hogy a közelmúltban történt események hatása alatt vagy, és ez okoz benned óriási feszültséget. Tudod, hogy változtatnod kell és nem siránkozni, hiszen ami volt, az már a múlté, és nem azt kell visszafordítani és folytatni, hanem az újat. Új dolgokat kitalálni, az új szerelmeddel élni, és tanulni mindabból, ami megtörtént veled ebben az esztendőben. Az otthonodban is nagy átalakulások várhatók, mert talán rájössz, hogy a saját életedet kellene élni, és nem hagyni beleszólást senkinek.

Heti horoszkóp november 28-tólSkorpió

Ezen a héten aztán senki sem ismeri nálad jobban a gondolat hatalmát és a szavak erejét. Olyan érzésed támad, mintha valamiféle varázserővel rendelkeznél, mert bármire gondolsz, valahogy úgy alakulnak a dolgok, hogy az teljesül. Amit mondasz, azzal pedig akár embereket nyűgözhetsz le. Ha utazol, akkor olyan emberekkel találkozol, akikkel talán telefonszámot is cseréltek, olyan nagy hatással leszel rájuk, hogy szeretnének jobban megismerni, és ez kölcsönös. Baráti kapcsolatban a pénz negatív szerepet játszik.

Heti horoszkóp november 28-tólNyilas

Amit ezen a héten teszel, az nagyban befolyásolni fogja a jövődet, mégpedig az anyagi helyzetedet éppen úgy, mint a magánéletedet. Ezért jól tennéd, ha például ezen a héten nem kevernéd össze a munkát és a barátságot, vagy a szerelmet különválasztanád a munkától. Mert ha ez a kettő összekeveredik – a nagy őrületben, ami most körülötted zajlik –, akkor előfordulhat, hogy ebből később kellemetlenségeid, netán anyagi veszteségeid lesznek, és rájössz, hogy a pillanatnyi örömök, netán elégtétel érzése tulajdonképpen nem érte meg.

Heti horoszkóp november 28-tólBak

Erős a kisugárzásod, és mintha a lelki energiáid is kimeríthetetlenek lennének, és talán ez az, amivel valakit képes vagy lenyűgözni. Talán egy barátság most kerül próbatétel elé, mert olyan dologba mész bele – titokban –, amit ha a barátod megtud, akkor előfordulhat, hogy a szövetségeteknek vége. Ha valakire titokban régóta vágyakozol, a Nap és a Plútó együttállása meghozza neked őt. Pontosabban olyan elemi erejű lesz az egymásra találásotok, olyan dolgokat fedezhettek fel a másikban, amelyre azt mondhatjátok, hogy még sohasem éltetek át ehhez hasonlót sem.

Heti horoszkóp november 28-tólVízöntő

Semmi kétség, hogy olyan vonzerővel rendelkezel, amivel csak nagyon kevesek. Talán ez az oka annak, hogy úgy vonzod az ellenkező és a saját nemedet is, mint mágnes a vasat. Ennek az állandó partnered nem fog örülni, sőt az is megtörténhet, hogy patáliát rendez, amit elviselhetetlennek tartasz. A barátaid között van olyan, akire ezen a héten nem kellene hallgatnod. Ha társasággal búcsúztatod az óesztendőt, előfordulhat, hogy a buliban valakivel nézeteltérésed lesz, és ezzel a személlyel a későbbiekben furcsa kapcsolatod fog kialakulni…

Heti horoszkóp november 28-tólHalak

Hát persze hogy rajongsz, hogy imádsz, olyan őrülten, mint senki más. És lehet, hogy nem úgy viszonozzák az érzéseidet, ahogy szeretnéd, ami fáj, de ez a fájdalom is most valahogy jó. Tudod, mi ez? Önmagad, a lelked, a szíved kínzása, mert olyan valakit szeretsz, akit nem lehet, vagy akinek te nem kellesz úgy, ahogy te szeretnéd. Ha párkapcsolatban élsz, partnered rokonságával feszült lesz a kommunikáció, még az is lehet, hogy pénzügyek vagy korábban elkövetett hibák miatt, amin csak nehezen tudják túltenni magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top