Ezo

Heti horoszkóp december 5-től

A héten lesz az év utolsó teljes holdfogyatkozása, amely azt is jelenti, hogy amit most teszünk, annak három hónapon belül érik be a gyümölcse.

Heti horoszkóp november 28-tólKos

Mindennél fontosabb a héten a mértékletesség. Ha képes vagy arra, hogy legalább elhatározásra juss a szokásaiddal kapcsolatban, és lemondj bizonyos dolgokról, amelyek károsak és a jövődet negatívan befolyásolják, akkor a sors lehetőséget ad arra, hogy elindulj egy olyan úton, amelyen járni szeretnél, de éppen ezek miatt a negatív dolgok miatt nem voltál rá képes. Pénzügyekben nem lesz okod panaszra, de ha szerelmes vagy, és külföldi a partnered vagy külföldről várod haza, ennek a viszonynak nem lesz nagy jövője.

Heti horoszkóp november 28-tólBika

Próbáld meg, és adj bele apait és anyait, nem baj, ha elutasítanak vagy csak hitegetnek, meglátod, hogy ez a holdfogyatkozás meghozza a szerelmi életedben azt, amire vágysz. És három hónap múlva talán már ujjongani fogsz, mert bejön az, amit szerettél volna, akire áhítoztál. Ne feledkezz meg arról, hogy ki kell fizetned azt a pénzt, amivel tartozol, még akkor is, ha most pénzszűkében vagy.  Talán ezen a héten lazíthatsz, és beiktathatsz a mindennapjaidba olyan dolgokat, amelyekkel saját magaddal foglalkozhatsz. Például fodrász, új ruhák beszerzése és egyéb nőcis dolgok.

Heti horoszkóp november 28-tólIkrek

Ami el tud romlani, valószínűleg el is fog, ezért előfordulhat, hogy mélyen zsebbe kell nyúlni. De talán jobb lenne, ha nem javíttatnád meg azt, ami elromlott, hanem egyszerűen fognád magad, és vásárolnál valami újat. Mert a javítás sokkal többe fog kerülni, mintha új dolgot vásárolnál. Ha karácsonyi partira készülődsz, akkor muszáj lesz valami különleges szerkót beújítanod, amivel elbűvölhetsz mindenkit, és talán magadba bolondíthatsz egy olyan személyt, akivel három hónap múlva teljesedik ki a szerelmetek, és nyíltan vállalhatjátok egymást.

Heti horoszkóp november 28-tólRák

Talán már elkezdődött a karácsonyi őrület nálad, és azon töröd a fejed, hogy mivel tudsz majd előállni, amivel megleped az egész családot. Nagyon vigyázz a közlekedésben, a vásárlás során, mert előfordulhat, hogy zsebesek észrevétlenül szabadítanak a pénzedtől. Ha automatából veszed ki a pénzt, akkor is légy óvatos, mert olyan trükköket eszeltek ki egyesek, hogy nem jutsz a pénzedhez. És hiába hívod pánikszerűen a segélyszolgálatot, hosszú procedúra következik, mire a pénzed töredékéhez jutsz. Ha nem talált rád a szerelem, most biztos lehetsz benne, hogy nem kerül el, és három hónap múlva  óriási lesz a lángolás közöttetek.

Heti horoszkóp november 28-tólOroszlán

Ezen a héten el vagy foglalva a család körüli teendőkkel, a vásárlásokkal, és talán többször eszedbe jut az a személy, akinek a társaságát már nem élezheted. Ugyanakkor többször gondolsz arra, hogy csak néhány hét, és olyan változások történnek az életedben, amelyek alapvetően megváltoztatják a hétköznapjaidat. Ha van is benned egy kis félsz, ezt nem mutatod, inkább magabiztosságot erőltetsz magadra, mert nem kell senkinek sem tudnia, hogy kijöttél a gyakorlatból, amibe hamar visszarázódsz. Pénzügyek terén légy nagyon visszafogott.

Heti horoszkóp november 28-tólSzűz

Ha egészségi problémával küzdesz, akkor olyan hihetetlen energiával rendelkezel, hogy ezt legyűröd, és három hónap múlva már nem is emlékszel rá. A pénzt nem szórod, nagyon meggondolod, hogy mire adj ki, és ha lehet, akkor inkább az olcsóbb dolgokat válaszd, vagy ha van olyan ismerősöd, aki jutányos áron hozzájuttat szinte luxusnak számító termékhez, akkor számíthatsz a segítségére. A munkahelyeden vagy a suliban baklövést követhetsz el, aminek három hónap múlva sajnos meglesz a következménye. A szerelemben nyerő vagy, talán több ágyban fogod kisded játékaidat játszani, ami különös élvezetet ad.

Heti horoszkóp november 28-tólMérleg

Talán éppen a szüleid tesznek meg mindent azért, hogy a szerelmeddel együtt lehess, és átlagon felüli kiadásokat vállalnak azért, hogy téged boldognak lássanak. A héten ne vásárolj, csak akkor, ha nagyon muszáj, vagy ellenállhatatlan vágyat érezel, hogy kiadj. De ha megvásároltál egy ruhadarabot, vagy bármi mást, akkor utána ne menj körülnézni, mert a gutaütés fog kerülgetni, amikor meglátod, hogy sokkal olcsóbban is hozzájuthattál volna ahhoz, ami már a táskában lapul. Ha a szerelmednek vásárolsz, ne ess túlzásba, mert lehet, hogy három hónap múlva bánni fogod, hogy annyit áldoztál rá.

Heti horoszkóp november 28-tólSkorpió

Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, netán hosszabb ideje együtt jártok, akkor partnered olyan meglepetést készít elő a számodra, amely miatt a hetedik mennyországban érzed majd magad. Ha vásárolsz vagy közlekedsz, akkor fokozottabb óvatosságra van szükség, mert előfordulhat, hogy félrelépsz, a szó legszorosabb értelmében, és előfordulhat, hogy fájdalomcsillapítókat kell szedned, hogy bírd az év utolsó heteiben az őrült tempót, amit az élet diktál. Barát számít a támogatásodra, amit három hónap múlva teljesíteni tudsz a számára.

Heti horoszkóp november 28-tólNyilas

Pénzügyei problémáid ugyan nincsenek, hiszen olyan dolgokat kaptál, és jutottál hozzá potom áron, hogy ezzel tulajdonképpen a karácsonyi ajándékozást elég kevés pénzből megúszhatod. Baráti kapcsolataidra a gyengédség lesz a jellemző, és mindenben segítesz neki, amit csak kér, mert tudod, hogy szüksége van. A munkában elkezdődik az őrület, és ez nem a te hibád, hanem talán a felettesedé vagy egy harmadik személyé, aki felelőtlenül viselkedett. De ne aggódj, mert pluszbevételre számíthatsz.

Heti horoszkóp november 28-tólBak

Ha eddig azért panaszkodtál, hogy nincs az életedben egy olyan személy, akivel a szex is fantasztikus lesz, és akivel megértitek egymást, akkor most megismersz valakit – esetleg már ismered, csak közelebbi kapcsolatba most kerültök –, és ez a kapcsolat három hónap múlva lángolni fog. A családban történő változások miatt egyáltalán nem fogod izgatni magad, különösen hogy nem érint közvetlenül ez az egész ügy. És végre-valahára megkapod azt a pénzt, amiért megdolgoztál.

Heti horoszkóp november 28-tólVízöntő

Már nem nagyon érdekel a munka, különösen hogy a barátokkal, a barátnőkkel tölthetsz több időt, és pazarul érzed magad. Persze ennek a partnered egyáltalán nem örül, mert telis-tele van problémákkal, főként a munkahelyével kapcsolatban, és a te tanácsaid inkább idegesítik, és tulajdonképpen ettől az otthonod olyan, mint egy robbanásra kész töltet. Gyermekkel kapcsolatos tervek, elhatározások három hónap múlva történnek meg, és ez óriási örömet szerez neked és annak, akivel fontosak vagytok egymásnak.

Heti horoszkóp november 28-tólHalak

Tulajdonképpen ezen a héten nincs kedved vitatkozni, és mégis rákényszerülsz, mert vannak olyan emberek, akik nem értenek a szép szavakból, nem értik meg, hogy amit javasolsz, az jó. Csak a saját elméleteiket hajtogatják, és amikor elszakad nálad a cérna, akkor bizony felemeled a hangod, és csak a jólneveltséged akadályoz meg abban, hogy elküldd őt melegebb éghajlatra. Ez az ügy csak három hónap múlva cseng végleg le. Jó lenne egy olyan barátnőddel találkozni, akivel talán egész évben nem futottak össze, csak e-mailen tartottátok a kapcsolatot. Örülnétek egymásnak, és sok mondanivalótok lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top