Ezo

Heti horoszkóp november 7-től

A heti telihold sokunkat felpiszkál, türelemre, bizalomra, éleslátásra és kitartásra lesz a héten leginkább szükségünk. Heti horoszkóp november 7-től 13-ig.

Heti horoszkóp október 17-tőlKOS

Ha külföldre utazol vagy vizsgázol, akkor semmi okod az aggodalomra, mert jól fog sikerülni. Amennyiben van egy titkod, és nem szeretnéd, hogy ez kiderüljön, akkor nagyon jól vigyázz rá, mert vannak olyan személyek, akik szeretnék megtudni, és téged ezért kinevetni. Baráti kapcsolataid közül van olyan, amelyiktől semmit ne várj. Sőt van olyan, akivel talán ebben az évben nem, vagy csak ritkán találkoztál, ő kimondottan a károdra van, ne is kommunikálj vele. A munkában furcsa helyzet állhat elő, kaphatsz egy ajánlatot, és fogalmad sincs, hogy mit csinálj. Pedig az állás igen kecsegtető.

Heti horoszkóp október 17-tőlBIKA

Az e heti telihold lehet az oka annak, hogy amúgy türelmes vagy, de most minden apróságon képes vagy felhúzni magad. Különösen ha a munkahelyedről van szó, ahol egy kollégát vagy egy feladatot már oly mértékben utálsz, hogy az elmondhatatlan, és lehet, hogy éppen vele kapcsolatos lesz a kifakadásod, és olyan dolgokat mondasz, amiket nem kéne. A szerelemben is pont így vagy, elkezdesz gyanakodni, hogy a dolgok mégsem úgy vannak, ahogy gondolod, és ez azt jelenti, hogy bizalmatlan vagy, pedig a partnered most igazán nem adott rá okot.

Heti horoszkóp október 17-tőlIKREK

Ez a hét arról szól, hogy bizony vannak olyan dolgok, amelyeket el kell nézni, mert senki sem tökéletes, még az Ikrek jegyében születettek sem. Ezért ha valaki hibázik, és ezt éppen az Ikreknek kellene kijavítaniuk, vagy éppen az Ikrek kárt szenvednek ez miatt, akkor se tegyen olyan megjegyzéseket, amelyek ugyan jogosak lennének, hanem most próbáljon felülemelkedni a dolgokon, és elnézően viselkedni. Ingatlanügyletbe ezen a héten ne kezdjen, és egy rokonnak mondjon igazat akkor is, ha legszívesebben a kegyes csalás kategóriáját választaná.

Heti horoszkóp október 17-tőlRÁK

Nézz a lábad elé, mielőtt lelépsz a járdáról, vagy a buszról, de az otthonodban is fennáll a veszélye annak, hogy balesetet szenvedj. Arra is ügyelj, hogy miket mondasz a héten, mert talán a világ legnagyobb pletykafészkét hiszed bizalmasodnak, és akiről nagyon hamar kiderül, hogy tévedtél ez ügyben, és az általa okozott kellemetlenségeket alig győződ helyre hozni. A szerelemben lehet, hogy a partnered most nem olyan aktív, talán több időt is egymás nélkül kell töltenetek, de ne aggódj, ez még inkább összekovácsol benneteket. Pénz áll a héten a házhoz, ami hihetetlen gyorsasággal el is megy.

Heti horoszkóp október 17-tőlOROSZLÁN

Ugyan a telihold miatt feszültebbnek érzed magad, ráadásul az a furcsa helyzet állhat elő, hogy a munkahelyeden tárgyalod ki az otthoni dolgaidat, a munkahelyi gondjaidat pedig hazaviszed, amiből mindenkinek elege lesz. Végül amikor erre rádöbbensz, akkor már saját magaddal is tele lesz a hócipőd. Termékeny ez a hét, ha utódra vágyakozol, akkor aktivizáld magad. Ezen a héten bármit vásárolhatsz, bármit aláírhatsz, amihez adod a neved, azon áldás van, sikeres lesz.

Heti horoszkóp október 17-tőlSZŰZ

Semmi sem lehet fontosabb, mint az egészséged. Ha úgy érzed, hogy remek erőben vagy, és korábban beteg voltál, vagy még mindig nem nyilvánítottak 100 százalékosan egészségesnek, akkor ne vidd a dolgokat túlzásba! Vigyázz magadra! A munkában furcsa helyzet van kialakulóban, talán minden úgy tűnik, hogy marad a régiben, persze a változások megtörténtek, és neked az új helyzetbe többet kell sürögnöd-forognod, hogy megfelelj. De azért ha jön egy remek munkaajánlat, akkor azt ne utasíts el!

Heti horoszkóp október 17-tőlMÉRLEG

A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át, szerelmed olyan dologgal kedveskedik, amely miatt úgy érzed, nem is a földön jársz. Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor partnereddel nem vagy elégedett, eleged van abból, hogy titkolódzik, hogy mindig mást akar, és sajnos már azt sem veszed észre, amikor a kedvedre akar tenni. Talán a telihold az oka, valamint a rokonaid közül talán egy, aki úgy felpiszkál, hogy olyan dolgokról beszélsz a héten, amiről nem kellene. Sajnos ebből – bár talán nem is gondolod – még károd adódhat.

Heti horoszkóp október 17-tőlSKORPIÓ

Nincs miért izgulnod, mert mindent jól tudsz, ráadásul a figyelem középpontjában állsz, és talán még sohasem voltál annyira tisztában azzal, hogy mi a jó, mi a helyes, hogyan kell cselekedned. És eszerint fogsz dönteni, vagy úgy adod elő a mondókádat, hogy azt elhiszik. Viszont nagyon vigyázz, mert vannak titkos ellenségeid, akik esetleg barátnak vagy segítőnek mutatják magukat. Egy különösen ártalmas, aki valakinek a befolyása alatt áll, és olyasmire akar rávenni – ennek a harmadik embernek a hatására –, ami színtiszta bukást jelentene neked.

Heti horoszkóp október 17-tőlNYILAS

Kicsit aggodalmaskodhatsz a munka miatt, mert előfordulhat, hogy a háttérben olyan mozgolódások folynak, amelyek miatt te hátrányba kerülsz. Még az is megtörténhet, hogy elveszítesz egy feladatot, ha ez így lenne, akkor állj ki magadért, ismerd el a hibádat, mert biztosan kapni fogsz még egy esélyt. Egy baráti kapcsolat ezen a héten sokat segíthet. A tőle kapott tanács miatt boldogabbnak érzed az életed, különösen ha meg is teszed mindazt, amit mond.

Heti horoszkóp október 17-tőlBAK

Panaszra semmi okod a héten. Jó hogy a telihold rád is hatással lesz, mégpedig olyan formában, hogy több megzakkant fazon lesz a közeledben. És azon gondolkodsz, hogy mi történt velük, és miért nem tudnak fegyelmezettebben viselkedni. A szerelemben egy titkos kapcsolat miatt a föld felett lebeghetsz két lépéssel. Talán még csak most van kialakulóban, de te már nyakig beleestél az illetőbe, és minden valószínűség szerint ő is így van ezzel.

Heti horoszkóp október 17-tőlVÍZÖNTŐ

Külföldi utazás vagy vizsga, esetleg valamilyen dolog megbeszélése miatt szinte madarat lehetne fogatni veled. A szerelmi kapcsolatokban érdekes helyzet van kialakulóban, még az is megtörténhet, hogy éppen egy külföldön élő személy csavarja el a fejed, de az is lehet, hogy az internet segítségével olyasvalakivel veszed fel a kapcsolatot, akivel már régen szerettétek egymást, és most kezdődhet minden elölről. Munkahelyed a héten nem a mosoly országa, próbáld meg elviselni, ami most történik.

Heti horoszkóp október 17-tőlHALAK

Próbálj meg őszinte maradni, vagy legalábbis ha nem akarod őszintén elmondani mindazt, amit tudsz, akkor hallgass, csak hazugságba ne keveredj. A kisebbrendűségi érzést a telihold felerősíti benned, s talán ez okozhatja, hogy egy olyan személynek, aki nem bántott meg, sőt egykor talán még barátok is voltatok, annak olyan dolgokat mondasz, amikkel őt vérig sérted, és saját magadat pedig nevetségessé teszed. Az a legfontosabb, hogy ezen a héten tegyél lakatot a szádra.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top