Ezo

Heti horoszkóp október 31-től

Meglepetés és meglepődés, szerelem és izgalom, düh és hazugság: október 31. és november 6. között meglehetősen mozgalmas hét vár ránk.

Heti horoszkóp október 17-tőlKOS

Ezen a héten talán még ünnepelni is fogsz, és olyan ajándékba részesülsz, amire nem számítottál. Sajnos nem ülhetsz most sem nyugodtan a babérjaidon, mert már a jövőn kell járjanak a gondolataid. És sajnos fel kell hívnod egy olyan ismerősödet, akire igen nagy szükséged lesz, és akit sajnos elhanyagoltál. Talán nem is ez a jó kifejezés, a kérésére megígérted, hogy válaszolsz, és azóta kámfort játszottál vele. Nem lesz könnyű a kiengesztelés. A szerelemben a kapcsolatotok új jövő előtt áll, és ez neked köszönhető.

Heti horoszkóp október 17-tőlBIKA

A régóta együtt élő párok esetében a partner igyekszik a kapcsolatban a maximumot nyújtani, ha nem is kellő odaadással. De neked értékelned kell minden apróságot, és ha leült a szerelmi életetek, akkor itt az ideje, hogy kezdeményezz. Bár ez nem szokásod, most mégis itt az ideje, hogy erre a lépésre szánd el magad. Ha még nem vagy szerelmes, biztos lehetsz benne, hogy ezen a héten Ámor nyila nem kerül el. A héten igazi izgalmat hoz az életedbe, hogy úgy a szerelemben, mint a munkában vagy a suliban titokban kell tartanod valamit.

Heti horoszkóp október 17-tőlIKREK

Zabos vagy, de nagyon. Valaki elhappolt el előled egy jó lehetőséget, talán éppen egy jó állást, és szinte fel tudnál robbanni. Ráadásul erről a személyről pontosan tudod, hogy alkalmatlan a feladatra, mégis megkapta. Ne mérgelődj, mert a te számodra is jön jó lehetőség, csak nem ártana, ha keresnél egy protektort, aki nagyban megkönnyítené az életedet. Párkapcsolatodat a hazugság vagy a félreértések jellemzik, főként ha házasságban élsz, vagy együtt élsz valakivel. A szerelemben viszont kifoghatsz olyan valakit, akit mindenki irigyelni fog tőled.

Heti horoszkóp október 17-tőlRÁK

Nagyon jól érzed magad otthon, annak ellenére, hogy esetleg nincs munkád, vagy csak ígéretek vannak, hogy lesz. Esetleg alkalmi feladatokat kell ellátnod, és azt is otthon. Lehet, hogy távmunkás lesz belőled? Nincs kizárva, és tudnod kell, hogy ez előnyökkel és hátrányokkal is jár, mert magad osztod be az időd, és lehet, hogy még éjjel is dolgozni fogsz. Ha szerelmes vagy, akkor a pénz miatt lehetnek közöttetek nehéz helyzetek, de mivel remekül tudsz manipulálni ezen a héten, a partneredet meg tudod nyugtatni, és a béke helyreállhat közöttetek.

Heti horoszkóp október 17-tőlOROSZLÁN

A totális bizonytalanság lehet úrrá rajtad – de ezt nem fogod megmondani senkinek –, mert az elmúlt héten történt dolgok miatt sok minden kétségessé válhat az életedben. Tartod magad kőkeményen, és úgy kommunikálsz, hogy senki nem vesz észre rajtad semmit, hiszen határozott vagy. De muszáj lesz egy megbízható személlyel beszélned a gondjaidról, akinek a bölcsessége sokat segíthet abban, hogy ne hamarkodj el semmit, vagy ne ragaszkodj olyan emberhez vagy dologhoz, aki nem érdemli meg, vagy aminek lejárt már az ideje.

Heti horoszkóp október 17-tőlSZŰZ

Általában nem jellemző rád a kétszínű viselkedés, de ezen a héten sajnos – talán a saját érdekedben, és hogy megtarts mindent, amit elvettél valakitől, és amire nagy szükséged van – rákényszerülsz erre. De nem árt tudnod, hogy akivel ezt műveled, annak már a fülébe jutott, és ha nem is most, de lesznek következményei. Ha egészségi problémád van, akkor minden okod megvan az optimizmusra, mert talán olyan hírt közölnek veled, amitől megsokszorozódik az energiád. A szerelmi viszonyokban a titkosság ízénél semmi sem lehet most édesebb.

Heti horoszkóp október 17-tőlMÉRLEG

Eddig terhek nyomták a vállad, de ezen a héten sem marad a vállad szabadon. Még az a szerencse, hogy a családod melletted áll, és vannak olyan barátaid, akikre számíthatsz. Viszont fel kell készülnöd ezen a héten arra, hogy kellemetlen hírek jutnak a füledbe, mégpedig a munkáddal kapcsolatban. Még az is lehet, hogy éppen te leszel az, akinek tulajdonképpen be nem áll a szája, és olyan dolgokat fecsegsz ki, amit nem lenne szabad, és ezért előfordulhat, hogy hátrányos helyzetbe kerülsz. Próbáld megállni, hogy nem fecsegsz.

Heti horoszkóp október 17-tőlSKORPIÓ

Talán éjt nappallá téve fogsz dolgozni, kőkeményen, de számítanod kell segítőkész kollégákra, őket barátnak is nevezheted, és számíthatsz olyan nem ellenfélre, hanem egyenesen ellenségre, aki a háttérben kollégáknak osztja az igét, és te ezt jónak találod, sőt elfogadod. És ez lesz a veszted. Nagyon vigyázz, mert ezen a héten igen csúszós utat jeleznek számodra a csillagállások, a munka vagy a suli terén. A szerelmi kapcsolatodat fel kéne turbózni, ha vele akarsz maradni, különben unalomba fog fulladni.

Heti horoszkóp október 17-tőlNYILAS

Ezen a héten elmondható rólad, hogy nemcsak szép vagy, hanem okos is. De sajnos a munkahelyeden a felettesed nincs túlságosan megelégedve veled, és előfordulhat, hogy olyan dolgokért fognak elővenni, amiről el kell ismerned, hogy bizony a te hibád. Az pedig még jobb lenne, ha a barátodat vagy barátnődet nem ajánlgatnád sehova, mert ez már nyomulásnak számít, illetve akinek ajánlod, annak fogja tartani, és inkább nemet mond, mint igent. Amennyiben házas vagy, esetleg régóta jársz valakivel, akkor torkig leszel a partnereddel.

Heti horoszkóp október 17-tőlBAK

Óriási meglepetés tartogatnak az otthoniak a számodra, amitől felvillanyozódsz. De azt is látod, hogy az otthonodban nem lesz teljes a béke, méghozzá anyagi okok miatt, és talán egy olyan személy miatt, aki nem a vér szerinti rokonod, de eléggé meg tudja nyomorítani az otthon jó hangulatát. Ha bulizol a héten óriási élményben lesz részed, ami egyszerűen kihagyhatatlannak számít. Jó lenne, ha viszont nem dicsekednél el azzal, hogy mi az, amihez hozzá tudsz jutni ingyen, mert ebből még nagy baja lehet annak, akitől mindezt kapod.

Heti horoszkóp október 17-tőlVÍZÖNTŐ

Valakinek a segítségével – aki nem is tartozik a közvetlen környezetedhez – befolyást gyakorolhatsz talán éppen a főnöködre, netán a tanárodra, és máris jobb lesz a megítélésed. Viszont a baráti kapcsolataidat érdemes lenne alaposan felülvizsgálni, mert sajnos vannak olyanok, akik ezen a héten szó szerint le akarnak húzni. Ha párkapcsolatban élsz, a partnered bármennyire is fáradt, most mindent be fog dobni, hogy meghódítson, mert imád téged. Még ha néha nem is tudja ezt kifejezni.

Heti horoszkóp október 17-tőlHalak:
A munkában nehéz helyzet alakul ki a héten, még az is megtörténhet, hogy állás után kell nézned, mert szinte érzed, hogy a dolgok nem maradnak úgy, ahogy eddig voltak. A felettesed pedig talán nem is tart igényt a munkádra. Viszont nagyon könnyen találsz magadnak új feladatot, méghozzá barát segítségével, és ez tartós jövedelmet is jelent a számodra, valamint új dolgok megismerését, amiből profitálhatsz. Ha bulizol, akkor jobb lenne, ha nem esnél túlzásokba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top