Ezo

Heti horoszkóp október 24-től

Higgadtságra és türelemre lesz a legnagyobb szükség a héten: munkahelyi, szerelemi és családi konfliktusok esetén is jól jön a megfontoltság.

Heti horoszkóp október 17-tőlKos:
Az energiaszinted ezen a héten alacsony, ezért az lenne a legjobb, ha megpróbálnál többet pihenni, és csak a legszükségesebb dolgokat elvégezni. A szerelmi kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, ügyelj arra, hogy ne „ugorj” mindenre, és ne légy kiborulva attól, amit a partnered mond vagy tesz. Ha párkapcsolatban élsz, és úgy gondolod, nem azt kapod, amit adsz, ezen a héten csak akkor tedd szóvá, ha véget akarsz vetni a viszonyodnak. Ha nem, akkor várj ennek a témának a megbeszélésével még egy hetet.

Heti horoszkóp október 17-tőlBika:
A munkában vagy a suliban szerencsésen alakulnak a dolgaid, és nem érezd azt, ami esetleg korábban megfordult a fejedben, hogy nem látod tisztán a jövőt. Ugyan vannak olyan emberek, akiket ki nem állhatsz, és közöttük kell töltened az időd jó részét, de rövidesen ez is változni fog, és a te pozíciód lesz a legbiztosabb és a legnyerőbb. Szerelmi ügyekben ezen a héten nem vagy valami szerencsés, hazugságok hálójába keveredhetsz, és előfordulhat, hogy még a szilárd lábakon álló kapcsolatok is meginognak.

Heti horoszkóp október 17-tőlIkrek:
A munkahelyeden vagy a suliban vitás helyzet alakulhat ki, még az is megtörténhet, hogy olyan dolgot közölnek veled, ami nem fog tetszeni neked. Jó lenne, ha mielőtt megszólalsz, számolnál legalább hatig, és nem kezdenél el egyből csípőből tüzelni. A szerelemben viszont szerencséd van, ha eddig a szinglik táborához tartoztál, akkor akit a héten megismersz, azzal hosszú távú lesz a kapcsolatod, és rövidesen a jövőt is tervezhetitek.

Heti horoszkóp október 17-tőlRák:
A pénz miatt aggodalmaskodhatsz a héten többet, különösen hogy a munkahelyeden olyan változások történtek vagy történnek, amely miatt veszélyben érezheted a megélhetési forrásodat. De az is lehet, hogy az új felettesed olyan változtatásokat szeretne véghez vinni, amihez nem értesz, és ettől kissé idegesebb vagy, és talán elhamarkodhatsz dolgokat. Beszéld meg az otthoniakkal, akár a partnereddel, vagy olyan rokonnal, akiknek a tanácsaiban megbízol. A szerelemben olyasvalakire bukkanhatsz, aki igazán nem illik hozzád, és nehéz lesz tőle a szabadulás.

Heti horoszkóp október 17-tőlOroszlán:
Ideges vagy, mert talán nem egyezik mindaz, amit a partnered mond, és amit egy családtagod állít. Jó lenne, ha nem borulnál ki, nem követelőznél, hanem higgadtan megbeszélnéd a dolgot a kedveseddel, még akkor is, ha fájó sebet kell ezzel feltépned. Amennyiben mégis úgy gondolod, hogy a homokba dugod a fejed, akkor tedd ezt, de sajnos onnan egyszer majd ki kell emelned, és amivel akkor szembesülnöd kell, azt már sem megbeszélni, sem elfogadni, tolerálni nem lehet.

Heti horoszkóp október 17-tőlSzűz:
Talán el kell gondolkoznod azon, hogyan és miként legyen a jövőben, mert most minden bizonytalannak látszik. Még az is lehet, hogy a főnököd egészen mást akar majd, mint ami eddig volt, és ez lehet, hogy neked nem fog megfelelni. Sőt az is előfordulhat, hogy olyan eleged lesz mindenből, hogy fogod a cuccaid és odébb állsz. A szerelemben a héten valakinek nagyon „bejössz”, a baj csak az, hogy ebből nem lehet más, mint titkos kapcsolat.

Heti horoszkóp október 17-tőlMérleg:
Szerelmi kapcsolatokban csalódás lesz a jellemző, előfordulhat, hogy anyagi okok is közrejátszanak abban, hogy a dolgok közöttetek a lassú felbomlás felé halad. Mindehhez hozzátesz egy olyan személy, aki barátnak is nevezhető lenne, de kiderül róla, hogy inkább valamilyen érdek miatt volt kedves veled. Viszont van olyan barátod, a későbbiekben talán több is lesz, akiben megbízhatsz, és akik között van olyan, aki érted még a tűzbe is tenné a kezét.

Heti horoszkóp október 17-tőlSkorpió:
Teljes mellszélességgel a munka frontján! Rengeteget kell dolgoznod vagy tanulnod, és közben döntéseket is hozni. De megéri, mert annak a kőkemény munkának, amit végzel, olyan eredménye lesz, hogy a főnökeid, a tanáraid, de talán még a rokonaid is büszkék lesznek rád. A héten több lesz a hízelgő, akikkel vigyázz, mert ha rájuk hallgatsz, akkor rövidesen zsákutcában találhatod magad. Az állandó partnered vagy akivel együtt élsz, kissé frusztrált ezen a héten, valószínűleg a munkádtól, hisz ezért kedvesebbet foglalkozol vele.

Heti horoszkóp október 17-tőlNyilas:
Talán túl sötéten látod a héten a helyzetet, és nem is lesz olyan borzasztó a jövő, mint ahogy azt mások, a körülötted lévő egy-két pánik-ember ezt állítja. Ne hagyd magad befolyásolni, mert rossz lesz a hangulatod, és ez senkinek sem jó. Ráadásul van egy igazán megbízható barátod, akinek a józan ítélőképességére számíthatsz, hallgass rá, és amit mond, azt fogadd meg. A szerelemben szerencsésnek is mondhatod magad, mert akivel a hét vége felé összejössz, azzal imádni fogjátok egymást.

Heti horoszkóp október 17-tőlBak:
Semmi okod a félelemre vagy arra, hogy a jövőd miatt aggódj. Ugyanis a munkában történő változások inkább azt mutatják, hogy amit te most rossznak hiszel – talán éppen a barátaid vagy olyan személyek miatt, akiket nagyra tartottál és az ő véleményük befolyásol –, arról később kiderül, hogy jobb nem is lehetnek. És olyan embertől szabadulsz meg, aki miatt már egy ideje nyafogtál, hogy nem bírod, még a levegőt is elszívja előled. A szerelemben a tiltott gyümölcs után vágyakozol, és meg is kapod…

Heti horoszkóp október 17-tőlVízöntő:
A szerelmi életedet teljes homály fedi, különösen hogy te ködösítesz. A kedvesed szinte semmit sem tud a te valódi életkörülményeidről, és nem is akarod, hogy megtudja, mert abból igazán csak most lennének nagy bajok. A munkahelyeden is rezeg a léc, előfordulhat, hogy új munka után kellene nézni. Ha külföldre utazol, nagyon jól fogod érezni magad, ha valamit meg kell tanulni vagy vizsgázol, esetleg állásinterjúra mész, akkor abban is sikert érhetsz el.

Heti horoszkóp október 17-tőlHalak:
Jó lenne olyasvalakivel beszélni, aki képben van, aki tudja, hogy mi történik, és hogyan kellene helyezkedni. És meg is találod azt a személyt, aki tudja, hogy honnan cseppen a méz, a tőle kapott jó tanácsokkal felszerelkezve aztán te is tudhatod, hogy hova, kihez kell fordulnod. Ha külföldre készülsz, sajnos ez most nem lesz számodra olyan pöpec kis utazás, mint gondoltad. Előfordulhat, hogy megbánod, hogy egyáltalán ezt a tervet kieszelted, és mindent megtettél azért, hogy véghez is tudd vinni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top