Ezo

Augusztusi horoszkóp

Váratlan szerelemek, hirtelen támadó ötletek, furcsa barátságok és különleges élmények tarkítják ezt a hónapot.

Augusztusi horoszkópKos:
Az a lényeg, hogy a családodban minden rendben legyen. Rájuk igazán számíthatsz, és talán még az is megtörténhet, hogy családtagot hozzásegíted egy olyan feladathoz, amely pénzt hoz a számára. A bulizások nem maradhatnak ki, tele lesz a hónap váratlan eseményekkel, és azt sem tudod, hogy melyiket válaszd. A hónap második felében lesz egy esemény, ahova muszáj elmenned, ráadásul szerepelned kell, amit utálsz, de fantasztikusan sikerül. Barátokban ne bízz, mintha ebben a hónapban nem is lennének.

Augusztusi horoszkópBika:
Nemcsak a saját jövődet tartod szem előtt, hanem azokét is, akiket szeretsz, és ennek megfelelően cselekszel. Csak arra vigyázz, hogy bármilyen váratlan dolog történik az életedben, maradj rendkívül higgadt, és csak miután alaposan végig gondoltad a dolgokat, akkor dönts. Ha tudomásodra jut, hogy valaki ellened tesz, akkor ne hozd ezt azonnal a tudomására, hanem várd meg a megfelelő alkalmat, és csak ez után lépj. A szerelemben légy kezdeményező, ha titkos viszonyt folytatsz, fantasztikus napokat tölthettek együtt – ha nem tud róla senki.

Augusztusi horoszkópIkrek:
Ideges leszel ebben a hónapban, amihez hozzájárul valakinek az érkezése. Várod is, meg nem is. Mert nem igazán akarsz megfelelni neki – miközben tudod, hogy meg kellene felelned neki, akkor járnál jól –, és abban sem vagy biztos, hogy ő megfelel-e majd neked. Kétségek gyötörnek, amelyek aztán elmúlnak. Közben, ha tartós kapcsolatban – még ha esetleg távkapcsolatban is élsz – nagy játékot kell folytatnod, hogy a partnered ne vegye észre, hogy más felé tekintgetsz. Egyébként olyan élményekben lesz részed éppen a régen látott ismerősöd miatt, amelyekben talán eddig még sohasem volt.

Augusztusi horoszkópRák:
Többen azt hiszik ebben a hónapban rólad, hogy te vagy Krőzus reinkarnációja. Ami lehetséges, mert váratlanul olyan összeg üti a markodat, amire talán nem számítottál, vagy számítottál rá már régen, és végre most megkapod. Egy családi esemény miatt talán már többet vacilláltál, hogy elmenj-e vagy sem. Végül úgy döntesz, hogy ott leszel, és ha már elmész, akkor vágj nagyon jó képet az eseményhez, és légy barátságos mindenkivel. Ha egy mód van rá, a szerelmedet kivételesen ne vidd magaddal, de számíts rá, hogy ez miatt balhézni fog veled.

Augusztusi horoszkópOroszlán:
Az lenne a legjobb, ha most mennél el nyaralni, és ha az utóbbi időben nem volt minden rendben, akkor most elérkezett az a hónap, amikor rendezhetitek soraitokat. Minden rajtad múlik, a te viselkedéseden, hogyan alakul majd kettőtök között a kapcsolat. Ha úgy érzed, hogy a másik nem őszinte, akkor ne nyomozgass, hanem nyíltan kérdezz rá, hogy mi folyik, vagy még jobb, ha azzal állsz elő, hogy neked milyen megérzéseid vannak. És vajon kedvesed mit szól ehhez? Az a fontos, hogy ne légy túlságosan rámenős, vigyázz minden mondatra, amit kiejtesz a szádon, mert ezt nemcsak a partnered fogja kevésbé díjazni, hanem a környezeted is.

Augusztusi horoszkópSzűz:
Még az is megtörténhet, ha új a szerelmed, hogy hozzá költözöl, és ez mindkettőtöknek jó lesz. No, nem csak azért, mert többet lehettek együtt, hanem anyagilag is sokkal jobban kijöttök, mint eddig. Ami nem is baj, hiszen anyagilag nem állsz a helyzet magaslatán, különösen hogy a munkahelyeden is nehézségek adódnak, és ez ellen, bármit találsz ki, nem tehetsz semmit. Valahogy úgy alakul a helyzet – nevezhetjük a világban történő eseményeknek –, hogy ez hatással lesz a te egyéni életedre. De egy-két fesztivált nem hagysz ki még akkor sem, ha nem dúskálsz a földi javakban. Egy új kollégára jó lenne, ha odafigyelnél, nehogy a végén megfúrjon.

Augusztusi horoszkópMérleg:
Könnyen úgy érezheted ebben a hónapban, mintha sorsszerűen tornyosulnának eléd akadályok, amelyeket csak nagyon nehezen, és természetesen baráti segítséggel – sőt talán az angyalok segítségül hívásával is – sikerül csak legyőznöd. A családban is feszültség keletkezik, ráadásul még az is megtörténhet, hogy rajtad csattan az az ostor, aminek máson kellene, hiszen a hibát nem te követted el. Viszont nem lehet okod panaszra, mert jogi ügyben nyertes lehetsz, vagy valami olyasmit találsz, ami felér egy főnyereménnyel. Talán még a párkapcsolatod is úgy rendeződik, ahogy szeretnéd.

Augusztusi horoszkópSkorpió:
A munkában váratlan kellemes meglepetéssel számolhatsz. Ha eddig nem volt munkád, akkor most lesz. Ha valamiről titkon lemondtál, mert semmiféle pozitív jelet nem kaptál, hogy tiéd lesz esetleg az, amire vágyakozol, akkor most villámcsapásszerűen ér a hír, hogy mégis csak te vagy a nyerő, és ettől madarat lehetne fogatni veled. Az otthonodra kicsit ügyelj jobban, a családtagokra is fordíts nagyobb figyelmet. Ha az otthonodban tartasz bulikat, akkor mindent, amit féltesz, nehogy valamilyen baja legyen a nagy őrületben, tedd biztonságos helyre.

Augusztusi horoszkópNyilas:
A sors mindig úgy hozza, hogy valamilyen módon de összefutsz azzal, akivel szeretnél, találkoztok, és nem tudtok egymásnak ellenállni. Nemcsak a fizikai vonzerőről van most szó, hanem a lelki és a szellemiről is. Hiszen olyan összhang van kettőtök között, hogy akár lélektársaknak is nevezhetnétek magatokat. Persze a dolog nem egyszerű – minthogy a párkapcsolatok az életedben amúgy sem egyszerűek. Pénzügyekben nehéz helyzet alakul ki: talán nem számoltál egy váratlan kiadással, netán megbüntetnek, de nem akárhogyan, a bírságnak kamatos kamatai is lehetnek.

Augusztusi horoszkópBak:
Ha tudod, még élvezd ki ezt a hónapot, ha már dolgoznod kell, vagy készülnöd a sulira, vagy az egyéb kötelezettségeid miatt olykor nem érzed a topon magad, akkor legalább tarts hosszú hétvégéket, és meglátod, hogy össze tudod szedni úgy magad, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd. Vagy éppen azt a valakit csábítsd el, netán szerezd vissza, aki okozott már nehéz perceket az életedben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor jó lenne, ha semmiféle beleszólást nem engednél a rokonoknak a viszonyotokba, egyébként viharos fellegek fognak gyülekezni fölöttetek.

Augusztusi horoszkópVízöntő:
Amennyiben tartós partnerkapcsolatban élsz, bármit kitalálhatsz, mert ebben a hónapban a partnered vevő lesz mindenre. Előfordulhat ugyan, hogy nem vág mindenhez azonnal jó képet, de alapvetően bólogatni fog a legváratlanabb ötleteidre is. A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, még az is megtörténhet, hogy harcolnod kell az állásodért, vagy éppen a felettesed előtt nem tudod féken tartani a nyelvedet, és ezzel óriási hibát követsz el. Ha most mész nyaralni, népszerűbb leszel ismeretlen emberek körében, mint valaha.

Augusztusi horoszkópHalak:
A szerelmed miatt szenvedsz, tudod, hogy egymáshoz valók vagytok, és mintha ő lenne a lelki társad, mindenben egyeztek. De mégsem lehetsz vele szabadon együtt úgy, ahogy elterveztétek korábban, mert olyan nyomás nehezedik rád, hogy csak lopott órákat tudsz tölteni vele. A munkában viszont váratlan és pozitív események történnek, még az is lehet, hogy egy ígéret miatt más színben látod a jövőt, és talán még egy nyaralás is belefér ebbe a hónapba, ami ha rövid is, de jó tesz a lelkiállapotodnak, és persze energiával is ellát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top