Ezo

Augusztusi holdnaptár

Fantasztikus reggeli szextől a csajos bulikig szinte minden lesz a nyár utolsó hónapjában, csak győzd energiával.

2011. augusztus 1.
Augusztusi holdnaptárNövő Hold az Oroszlánban
Hiába van hétfő, az utált hétfő, ma minden jól alakul, különösen a szerelem terén. Még az is lehet, hogy a reggeli szex fantasztikus lesz, de az is, hogy éppen a közértbe vagy munkába igyekezve villámcsapásszerűen hasít beléd a felismerés, hogy akit látsz, nem közömbös a számodra. Délután viszont, ha nem figyelsz, megbírságolhatnak, vagy csúnyán összeveszel valakivel, esetleg a postaládában találsz egy felszólítást, aminek nem fogsz maradéktalanul örülni.

2011. augusztus 2–3.
Növő Hold a Szűzben
Tettrekészség jellemez ezen a két napon, ami azt jelenti, hogy gyakorlatias vagy, és olyan dolgokat is elintézel, amiket eddig halogattál. Hogy feltalálod magad még akkor is, ha valami nem úgy jön össze, amit már hónapok óta terveztél. A művészetek terén – akár egy fesztiválon, amelyet lehet, hogy a környezeted nem illetne művészeti jelzővel – is fantasztikusan érzed majd magad. Talán kedvet is kapsz ahhoz, hogy akár hobbi szinten belevágj valamibe. Ha szingli vagy, és valaki nagyon „bejön”, akkor indulj be, és hódítsd meg.

2011. augusztus 4–5.
Növő Hold a Mérlegben
Sajnos hiába van a Hold a Mérlegben, nem ajánlott, hogy ezen a két napon shoppingolásra indulj, mert az utolsó vasadat is elköltheted, ráadásul olyan dolgokra, amelyekre igazán nincs is szükséged. Nem érdemes ezen a napon kipróbálni új frizurát vagy sminket sem, mert nem fog tetszeni. Viszont már a reggeli órákban valaki nyitott lesz arra, amit mondasz, és ha valamit el akarsz érni, akkor itt az ideje annak, hogy ezt reggel add elő. Ebben a két napban kozmikus segítséget kapsz, hogy a lehető legjobban láss el egy feladatot, és valakinek bizonyítsd, hogy sokkal jobb és rátermettebb vagy másoknál.

Augusztusi holdnaptár2011. augusztus 6-7.
Növő Hold a Skorpióban
Csak nyugodtan vess magadnak kártyát, ha meg akarod tudni a közeli jövőt. De azért nem árt tudnod, hogy az ember elfogult saját magával szemben, így aztán nem biztos, hogy valóban azt olvasod ki a kártyából, mint szeretnél. Ha utazol, furcsa alakok lehetnek az úti társaid, akik talán elképesztenek. Ha bulizol, most a lovak közé csapsz, talán nem kéne annyira, hogy másnap reggel ne emlékezz semmire…

2011. augusztus 8–9.
Növő Hold a Nyilasban
A romantika napja is lehetne ez a két nap. Talán olyan filmet nézel meg, vagy olyan könyvet olvasol, esetleg egy olyan sztorit hallgatsz végig, hogy még a szemed is könnybe lábad. És persze azonnal felteszed magadban a kérdést: vajon miért nem velem történik meg ilyesmi? Azért olyan sokat nem kell várnod, hogy bekövetkezzen mindez, mert egy világpolgárral hoz össze a sors, és vele szívesen elvesznél a romantika labirintusában. Kedden valaki erőszakosan viselkedhet veled, főleg az esti órákban, amit nem hagyhatsz szó nélkül. Igaz, ha vita van este, nehezebb lesz az elalvás is.

2011. augusztus 10–11.
Növő Hold a Bakban
Ne legyél skót, ha egy szívedhez közel álló személynek lesz valamilyen évfordulója. Netán buliba leszel hivatalos, ahová illik olyan ajándékkal megjelenni, amit nem otthon készítesz el, és netán még a márkásabb cuccok közé tartozik. Kapard össze a forintmorzsáidat, és erre az alkalomra rukkolj ki, lepd meg valami olyannal, amire nem számít, és nem csak örül neki, hanem nagyot nősz a szemében. Ezen a két napon lehetőség kínálkozik beleugrani egy őrült kapcsolatba, de úgy meg fogod később bánni, hogy talán még a fejedet is a falba vered.

2011. augusztus 12.
Növő Hold a Vízöntőben
Feszült lesz ez a nap, hiszen holnap este telehold lesz. Ezért azt veszed észre, hogy egyesek úgy viselkednek, mintha megharapta volna őket egy veszett kutya. Persze a kutyák is többet ugatnak, a macskák pedig úgy nyávognak, hogy az már vérlázító. És ahelyett, hogy nyakalnád a kávét vagy a lattét, helyette inkább igyál finom teát vagy frissen facsart gyümölcslevet. És jót tenne neked ma egy kis sport, például úszás, utána még beleférhet egy lepedőakrobata-mutatvány…

2011. augusztus 13.
Telehold a Vízöntőben
Vegyes hangulatban vagy a reggeli órákban, lehet, hogy valami igen-igen nagy őrültséget álmodtál, és ennek nyomai megmaradtak a fejedben. De a zagyva kép, amit éjszaka láttál, valahogy nem áll össze. Nem is baj, nem kell azon filozofálni egész nap, hogy vajon mit jelent. Ha egy mód van rá, ma nem feltétlenül kell híradásokat hallgatnod, teljesen felesleges, mert csak jól felidegesíted magad. Ha fesztiválozol, vagy valami vásári rendezvényre készülsz, jól fogod érezni magad, habár a tömeg kicsit idegesíteni fog.

Augusztusi holdnaptár2011. augusztus 14–16.
Fogyó Hold a Halakban
E három nap valamelyikén igénybe vehetnéd pedikűrös, manikűrös szolgáltatásait, és egy kicsit jobban vigyázhatnál magadra, mert bármilyen is lesz az időjárás, valahogy mégsem annak megfelelően öltözködsz, és könnyen egészségügyi problémáid alakulhatnak ki. Ha van kedved, megörvendeztethetnéd magad és a kedvesed, netán a barátaidat valami finomsággal, például krémessel. A krémet és a tésztát is megveheted zacskóban, nem fogsz égni, garantáltan jó lesz, és mindenki tapsikolni fog, hogy milyen ügyes vagy.

2011. augusztus 17–19.
Fogyó Hold a Kosban
Még az is lehet, hogy fejfájással ébredsz, de hogy a reggelek során lesz valami, amivel azonnal felhúzod magad, az szinte garantált. Sőt, talán még arra is vetemedsz, hogy egy rádióadónak betelefonálsz, vagy nem fogod tovább tűrni azt, ami már egy ideje bosszant, ezért megteszed azokat a hivatalos lépéseket, amivel majd orvosolják a problémádat. És ennek éppen itt van az ideje. Ha valakit el akarsz csábítani – még az is lehet, hogy a régi partneredet szeretnéd felvillanyozni –, akkor válj bókguruvá. Meglátod, nagyon bejön!

2011. augusztus 20. 21.
Fogyó Hold a Bikában
Arra figyelj, hogy ne alakuljon ki ezen a hétvégén a partnereddel kasszacsata. Ugyanis a Bikában lévő hold arra utal, hogy érnek benneteket ezeken a napokon olyan kihívások, amely erősen a bankkártyátokat érinti, és bizony a véleményetek eltérő lesz, hogy mi mennyit ér, vagy kinek miért is van éppen arra a dologra szüksége, és ebből óriási vita alakulhat ki. Viszont a kölcsönös masszázs mind a kettőtöknek nagyon jót tesz. Egy vasárnap délutáni flörtölés egy idegennel sokba kerülhet még…

2011. augusztus 22–24.
Fogyó Hold az Ikrekben
Muszáj lesz valamelyik napon felkerekedned és shoppingolni. Ezt nemcsak szórakozásból teszed, hanem mert olyan dolgokat is be kell szerezned, amelyeket muszáj, akár az új munkád, akár az új/vagy a régi pasid miatt. És vannak dolgok, amelyeket pótolnod kell, mert kifogytál belőlük. És nem hagyhatod ki az újságosstandokat sem, mert már ott lesz a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb száma is, amiben olyan dolgokat olvashatsz a karmáról, amit eddig talán soha.

2011. augusztus 25–26.
Fogyó Hold a Rákban
Az a fontos, hogy ne makacskodj, ne felejtsd el a régi közmondást, miszerint az okos enged… És most te légy az okos, engedj, meglátod, utána minden úgy fordul, hogy mégis az jön be, amit te akarsz. Ráadásul erőlködés nélkül. Ha új kiszemelteddel randizol, akkor tartsd szem előtt az egyszerűséget: se a sminked, se az öltözéked ne legyen túlzottan feltűnő. Ismered az örök párost, amivel sikert arathatsz: a kék farmer és a fehér trikó. És persze a dögös kiegészítők…

Augusztusi holdnaptár2011. augusztus 27–28.
Fogyó Hold az Oroszlánban
Ha kollégákkal bulizol, istenien fogod érezni magad. De aranyszabály, hogy ne legyél túlöltözött, és a sminked se olyan legyen, mintha az éjszaka királynője akarnál lenni. Ja, és még egy megfontolandó szabály: a buliban ne pletykálj. Bármit látsz, bárki jön össze bárkivel, tettesd magad, mintha észre sem vennéd. A szerelemben forróbbnál forróbb pillanatokat élhetsz át a kedveseddel. Ha szingli vagy, most nem leszel az.

2011. augusztus 29.
Újhold a Szűzben
Olyan eszeveszett jókedved nincs ezen a mai napon. Kissé levertnek is érezheted magad, de az is előfordulhat, hogy nincs kedved megint elölről kezdeni valamit, de akkor ne is fogj hozzá, halaszd a dolgot másnapra, amikor a Hold is elkezd növekedni. Viszont fontos, hogy légy összeszedett, ne lássák rajtad, hogy nem vagy valami csúcsformában, ha pedig esetleg csalódtál, az végképp ne üljön ki az arcodra. Ugyanis ha összeszeded magad, akkor ezzel jelzed a környezetednek, hogy tulajdonképpen semmi sem zavarja kis világodat…

2011. augusztus 30.
Növő Hold a Szűzben
Ma végre minden a kezedre játszik ahhoz, hogy sikert sikerre halmozz. És még egy korábban benyújtott hivatalos ügyben is számodra kedvezően alakulnak a fejlemények. Ma könnyedén elvégezhetsz minden feladatot, még amit utálsz, azt is játszva és gyorsan megoldod. Sőt képes vagy másoknak is segíteni, és jobbnál jobb tanácsokat adni. De azért légy résen, van valaki, aki igazán nem kedvel – persze nem mutatja –, és ha netán hibáznál, azonnal jelentené ott, ahol kell.

2011. augusztus 31.
Növő Hold a Mérlegben
Ha csajos bulit akarsz rendezni, vagy ezen veszel részt, akkor nagyon jó az idő, érdekes dolgokról cseveghettek, és kiderül az is, hogy milyen kicsit a világ. Valaki emleget egy arcot, akit most ismert meg, talán még intim részleteket is mesél róla, amikor rájössz, hogy te is ismered őt, méghozzá elég közelről. Persze erről nem kell beszámolni, nem kell elrontani a jó hangulatot. Ha a kedvesed szüleivel van randid, akkor viselkedéseddel hangsúlyozd, hogy mennyire bájos és szeretetre méltó vagy. Meglátod, bejön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top