Ezo

Asztrológiai krimi – Ahogyan a szemembe nézel…

Ez a rövid krimi nemcsak izgalmas, hanem játékos is. Aki figyelmesen olvassa és valamennyire jártas az asztrológiában, gyorsan rájön, hogy melyik szereplő milyen állatövi jegy szülötte lehet.

Asztrológiai krimi – Ahogyan a szemembe nézel…A hajó lágyan suhant a vízen. A táncteremből vad salsa hallatszott. A lány és a férfi azonban komoran, letörten álldogált a korlátnál, és szótlanul szemlélte a csillagokat. Pedig milyen nagy reményekkel vágtak bele ebbe az utazásba! Bár nekik ez munka is volt, mégis az egész világ kinyílt előttük.
Artisták voltak, még gyermekkorukban találkoztak az artistaképzőben. Aztán a végtelen napok, hónapok, majd évek során a kemény munka olyan erős köteléket alkotott közöttük, mintha testüknek minden porcikája, a legapróbb rezdülésük és gondolatuk is összenőtt volna. Az erdő szélén álló kicsiny, meghitt kápolnában házasodtak össze. A szívüknek legkedvesebb emberek gyűrűjében meghatóan szép pillanat volt, és Zsanett sohasem felejtette el férje rajongó pillantását.
Zoltán volt a bátrabb, kezdeményezőbb, a társaság központja, míg Zsanett jobban szeretett a próbák és az előadások után azonnal hazamenni, meditálni. Így volt kerek az ő életük. Egészen a mai napig. A lány fél órával ezelőtt tudta meg, hogy várandós. A hajó orvosa közölte vele, sugárzó arccal és sok szerencsét kívánva neki. Ő azonban összeomlott, mert így az együtt kovácsolt szép tervek kudarcra ítéltettek.

*
A produkció, melyet előadtak, a hajszálpontos megvalósításra, a kondícióra, valamint az erős koncentrációra épült. Egymás testét használták közben, s néha olyan közel voltak egymáshoz, hogy a másik szívének dobbanását is hallották. Az előadást az elmúlt évben a legnevesebb cirkuszok szakemberei is elismerően dicsérték. Rengeteg ajánlatot kaptak.
„Mégis mit gondolsz, meddig dolgozhatsz így?” – szólalt meg végül a férfi bizonytalanul.
„Már a harmadik hónapban vagyok” – suttogta a lány halkan.
„Jézusom! Ugye nem gondolod, hogy folytathatod?”
„Talán egy kis időt pihenhetnénk” – ajánlotta Zsanett bátortalanul, de a férfi már másik lehetőségen törte a fejét.
Az ügynökségen talán tudnak ajánlani egy tapasztalt artistát, aki Zsanett helyébe léphet, vagy talán a régi iskolatársaik közül kisegíthetné őket valaki – tűnődött. Gondolatait azonban nem osztotta meg a lánnyal.

*
A lány egyedül maradt a fedélzeten, és mintha csak megérzései keltek volna életre, egy hűvös szélroham ölelte körbe. Megborzongott, s csak akkor ment le a kabinjukba, amikor a tengeren kitört a vihar. Aztán két nap múlva megérkezett Renáta.
Hetyke volt és vidám, valamint elképesztően szexis. Zsanettben már akkor forrt a méreg, amikor először meglátta. Majd elkezdtek próbálni Zoltánnal. A nő profi volt, ez kétségtelen. Hamar megtanulta a fogásokat. A férfi hetek múlva már folyton róla áradozott, ráadásul a hajó egész személyzete is behódolt az új jövevénynek.

Asztrológiai krimi – Ahogyan a szemembe nézel…

(A krimi folytatását, valamint a megfejtést, hogy melyik szereplő melyik állatövi jegyben született, a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb, 3. számában elolvashatja.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top