Ezo

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkóp

Az elmúlt hétvége jóval csendesebb és nyugalmasabb volt, mint a most következő. A csillagok sok párkapcsolatot tesznek most próbára, és lesznek, akik szakítanak majd. Hétvégi horoszkópunkból kiderül, te szerelemre vagy szakításra számíthatsz-e.

KOS
Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Eleged van abból, hogy mindig neked kell az okosabbnak lenned a szerelmi életedben. Azon morfondírozol, hogy miért mindig neked jutnak eszedbe a felelősségteljes gondolatok, és miért mindig utólag? Ezen a hétvégén felelőtlen nyári flörtre számíthatsz, de azért ne csinálj hülyeséget!
Buli: Most igazán „adod a bulit”, megmutatod a barátnőidnek, hogy milyenek voltak kamaszkorod legszebb balatoni bulijai. Sajnos, ha akkor még kihagytad a partikat, most is inkább valamilyen másik programot választasz. Ne becsüld le a családdal töltött esték jelentőségét!

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópBIKA
Szerelem: Aki szeret, az önmagadért szeret, ezért nem kell taktikáznod ezen a hétvégén sem. Sőt, az ősi női praktikák most nagyon gyorsan fordulhatnak ellened, és még hatástalanok is maradnak. Épp ezért a legjobb az lenne, ha az őszinteséget és a nyíltságot választanád a kapcsolatodban.
Buli: A hétvégén a leginkább a különleges bulik és az exkluzív bulihelyek okoznak neked örömet. Ha szórakozni mész, válassz egy különleges színházi előadást, utána pedig egy elegáns vacsorát, mert ez most jobban szórakoztat, mintha zenés-táncos szórakozóhelyeket vagy koncerteket látogatnál.

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópIKREK
Szerelem: Ismét a hétvégén kerülsz közelebb a szerelmedhez. Van ebben egyfajta ciklikusság, mintha mostanában a hétköznapok rohanása elszakítana benneteket egymástól, a hétvégék nyugalma pedig ismét összehozna. Szombaton kerüld a veszekedéses helyzeteket, mert az a nap feszültebb lehet.
Buli: Bánj óvatosan az alkohollal, mert könnyebben megárthat, mint máskor. Ne gondold azt, hogy bárkinek be kell bizonyítanod, hogy mennyire bírod az alkoholt. Gondolj bele, ez még akkor sem túl nőies magatartás, ha koktélokkal próbálod asztal alá inni a fiúkat. Akik, lehet, hogy látszólag értékelnék hőstettedet, de hosszú távon elítélnének miatta.

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópRÁK
Szerelem: Egy barátságból könnyen lehetnek gyengédebb érzelmek, és ezt a Rákok ezen a hétvégén könnyen meg is tapasztalhatják. Észrevétlenül és lassan bontakoznak ki köztetek az érzelmek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor érdemes egy kis önvizsgálatot tartanod, ki lehet az a barátod, aki valójában többet látna a kapcsolatotokba?
Buli: A Rákok lesznek a hétvége bulikirálynői. (Persze azért a verseny szoros…) Pontosan tudod, milyen az a hétvégi program, ami tökéletesen kikapcsol téged szombat este, és ezt még akkor is bevállalod, ha a barátaidnak nem tetszik. Ettől függetlenül ne menj egyedül szórakozni, mert nem éreznéd jól magad.

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópOROSZLÁN
Szerelem: A szerelmi életed kicsit csendesebb szakaszába kerül ebben az időszakban. Emiatt ne ess pánikba, ez pusztán egy természetes folyamat része, és nem jelenti azt, hogy a párod kevésbé lát vonzónak. Egyszerűen csak egy kis nyugalomra és gondolkodásra van szüksége a kapcsolatotoknak. Ezen a hétvégén kijelölhetitek a közös jövőtök irányait.
Buli: A sportolás, különösen a csapatsportok és a versenyek sokkal nagyobb élményt jelentenek, mint egy klasszikus parti. Ha eddig lustálkodtál, akkor a tánc lesz az a mozgás, ami feldobja a hétvégédet, semmiképp se válassz olyan programot péntek és szombat estére, amiből hiányzik a zene és a vigasság.

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSZŰZ
Szerelem: Hétvégén könnyen ismerkednek a Szüzek, hiszen a kisugárzásotok magabiztos és vonzó lesz. A jegy szingli szülöttei szabadon és minden probléma nélkül flörtölhetnek, a párkapcsolatban élőknek ezt azonban nem ajánljuk, hiszen most könnyen féltékennyé válhat a szerelmetek. Ha mégis féltékenykedne a párod, ne magyarázkodj, hanem humorral kezeld a helyzetet!
Buli: Utazz, menj el a városból! A környezetváltozás segít a kikapcsolódásban, és abban is, hogy új szórakozóhelyeket fedezz fel. Most nyitott vagy az újdonságokra, bátran menjetek olyan helyekre, amilyenekre máskor be sem mernétek tenni a lábatokat, hidd el, kellemes csalódásban lesz részed!

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópMÉRLEG
Szerelem: Kicsit engedned kell a pároddal szemben felállított elvárásaidból. Ezen a hétvégén ő nyűgösebb és fáradtabb, mint te, ezért nem érdemes nyaggatnod. A nagy kapcsolati problémákat tisztázó beszélgetéseket is érdemes lenne elhalasztanod, legalábbis amennyiben nem szeretnél szakítani. Szakításhoz ugyanis ideális ez a hétvége.
Buli: Csajos bulikhoz lenne kedved, és jó döntés lenne most kiengedned a gőzt a lányokkal. Menjetek el egy borvacsorára vagy egy galériába, és utána üljetek be borozni valahova. Ezen a hétvégén a különleges borok esnek neked igazán jól. Vigyázz, ha túlzásba  viszed a borozgatást, könnyen a csajok idegeire mehetsz majd!

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSKORPIÓ
Szerelem: A hétvége a friss kapcsolatokat próbára teszi, ha az egyik fél a Skorpió jegyében született. Úgy bánthatod meg a párodat, hogy észre sem veszed, mivel okoztál neki fájdalmat. Épp ezért jól teszed, ha már pénteken elhatározod, hogy nem használod a Skorpiók méregfullánkját!
Buli: Olyan buliba vagy hivatalos, ahova nincs kedved elmenni. Ha azonban nem mész el, azzal megbántasz másokat. Ha elmész, akkor rosszul érzed magad. Ördögi kör, amiből csak a Mátyás királyos mesékből ismert okos lány tudna kitörni, aki el is menne meg nem is… De miért ne tehetnéd te is ezt? Menj el, mutasd meg magad és lépj le nagyon gyorsan!
 
Hétvégi szerelmi és buli horoszkópNYILAS
Szerelem: Gyengédségre, ölelésre és összebújásra vágysz a hétvégén. A legszívesebben két napig rajzfilmeket és vígjátékokat néznél összebújva. Ha a párodat ráveheted ilyen gyerekes programokra, akkor rajta! Ha azonban berzenkedne, akkor még mindig köthettek kompromisszumot: heverjetek vízparton, és beszélgessetek!
Buli: Nincs nagyon sok kedved a hangos, zenés, tömeges szórakozóhelyeken. Ha mindenképp bulizni mennél, akkor egészen kicsi, családias helyeket vegyél célba. A legjobban kerti partikban és házibulikban érzed magad, de az sem baj, ha inkább otthon maradsz és olvasgatással töltöd az időt.

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópBAK
Szerelem: Még ha kapcsolatban is élsz, most magányosnak érzed magad, mintha a párod nem értene meg. Mondd el neki, hogy mostanában úgy érzed, kevesebbet foglalkozik veled, mint szokott, de ne vond felelősségre, egyszerűen csak közöld az érzéseidet. A szingli Bakoknál rosszabb a helyzet, ők hajlamosak lesznek a magányosság érzése miatt rosszkedvűvé válni.
Buli: Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor mozdulj ki otthonról! Ha ugyanis otthon maradsz, csak a rosszkedvedet turbózod. Ennél még az is jobb, ha egyedül beülsz egy moziba, és megnézel egy vígjátékot. Mielőtt elindulsz, hívd fel a legjobb barátnődet, és kérdezd meg, van-e kedve veled tartani!

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópVÍZÖNTŐ
Szerelem: Lassabb ütemben fejlődik a kapcsolatod, mint ahogyan azt szeretnéd. Ez a hétvége sem lesz alkalmas a gyorsításra, ahelyett hogy erőltetnéd a fejlődést, add át az irányítást a párodnak. Az ő tempóját csak te érzed lassúbbnak, valójában megfontoltságról van szó, és az sem elhanyagolható tényező, hogy neki most munkahelyi gondjai akadtak.
Buli: A Vízöntők ezen a hétvégén nem vágynak igazán nagy bulira. A leginkább a családjukkal töltenék az időt, valahol a szabadban, mondjuk egy pikniken vagy egy kiránduláson. Este kiülős helyeken érezheted jól magad.

Hétvégi szerelmi és buli horoszkópHALAK
Szerelem: Hétvégén sokféle szerelmes programra számíthatsz. A kedvesednek számodra extrémnek tűnő ötlete van arra, hogy hogyan kapcsolódjatok ki együtt. Lehet, hogy maratoni biciklitúrára vagy egy kalandparkban eltöltött napra gondol. Mielőtt választ adsz neki, mindenképp számolj háromig!
Buli: A Halak az otthon ülésben lelik kedvüket a hétvégén. A legszívesebben kihagynád a bulikat és a fürdőkádadban olvasgatnál. Jó terv, de nem biztos, hogy megvalósulhat. Szerencsére minden nyögvenyelősen induló programban pozitívan csalódsz majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top