Ezo

12 évet kellett várni a legszerencsésebb napra

A Jupiter a Bikába lép, ez pedig nagy szerencsét és anyagi gyarapodást ígér. Ráadásul ilyen csupán 12 évente egyszer fordul elő.
12 évet kellett várni a legszerencsésebb napra
A horoszkópodat olvastad már?

12 évet kellett várni a legszerencsésebb napra 2011. június 4-én Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója a Bika jelébe lép. Ez több szempontból is nagy jelentőségű:

– A Jupiter keringési ideje 12 év. Vagyis 12 évvel ezelőtt járt itt utoljára, és legközelebb 12 év múlva fog.

– A Bika jegy a stabilitás, az anyagi biztonság és a kiszámítható gyarapodás szimbóluma. Ebben a jegyben minden bolygó „lenyugszik”, lelassul, és gyakorlatiassá válik.

– Jupiter a Bikában egyértelműen anyagi gyarapodást eredményez. Igaz, hogy ez viszonylag lassú folyamat lehet. Már csak azért is, mert Jupiter itt 2012. június 11-ig fog tartózkodni. Ez idő alatt olykor hátráló mozgást is fog végezni. Emiatt néha úgy érezhetjük, hogy mindaz, ami biztatóan elindult, egyszer csak megtorpan. De ez csupán átmeneti.

JUPITER: Keringési ideje a Nap körül kb. 12 év.
A Jupiter a hitet és a szintetikus gondolkodást szimbolizálja.
Általános analógia: bőség, vagyon, siker, hírnév, egészség, hosszú élet, lojalitás, lelki nagyság, vallás, hit, műveltség, rend, igazság, törvény, erkölcs, szerencse.

Szó szerint és átvitt értelemben is nagy szerencsénk, hogy Jupiter a naprendszerünk hatalmas bolygója. A Napon kívül az összes bolygó elférne benne. Hatása pont ilyen hatalmas. Nézzük meg, hogy mely területeken!:

Énünk: Személyiségünk gazdagodik. Színesebb lesz az a skála, ahogyan ki tudjuk fejezni mindazt, ami bennünk van. Optimistábbak és pozitívabbak leszünk saját képességeinkkel és lehetőségeinkkel kapcsolatosan. Merünk hinni jó szerencsékben, és abban, hogy sorsunk jóra fordulhat. Ettől valóban jóra is fordul. De arra kell vigyáznunk, hogy ez ne tegyen minket elbizakodottá. Mert mások fölényeskedőnek ítélhetnek meg minket, ami nem vezet jóra…

12 évet kellett várni a legszerencsésebb napra Szellemi erő: Intellektuálisan kinyílunk. Sokkal több dolog fog érdekelni minket. Kiderül, hogy mennyi érdekes téma volt karnyújtásnyira. És ezek végre láthatóvá, sőt elérhetővé válnak, így szellemileg gazdagodhatunk. Olyasmit tanulhatunk meg, ami eddig nem ment. Különösen idegen nyelvek terén jöhetnek sikerek. Ezek pedig külfölddel kapcsolatos „kapukat” nyitnak meg előttünk.

Egészség: Szerencsére egészségünk, vitalitásunk javul. A pozitív hozzáállás fizikailag érzékelhető változásokat hoz mindenféle krónikus betegségben is. A tünetek szűnnek, sőt teljesen eltűnhetnek. Most a leghatásosabb „gyógyszer” a derű, a hit és a optimizmus „szentháromsága”. Ugyanakkor Jupiter hízásra is hajlamosíthat. Kerülnünk kell az édes, cukros ételeket, italokat.

Utazás:
Jupiter nagy távolságokat jelent. Most alkalmunk nyílhat egzotikus tájakra utazni, egészen különleges kultúrákkal megismerkedni. Kérdés, hogy tudunk-e, merünk-e élni a lehetőséggel…

Pénz: Jupiternek nem véletlenül Fortuna Major = Nagy Szerencse bolygója a neve. A szerencse pénzügyekben mellénk áll. Ez egy remek időszak befektetésekre, vagyonszerzésre, új vállalkozás elindítására. De szerencsejátékon, vagy más úton is jöhet hozzánk pénz. Érdemes próbára tenni Fortunát, de túlzások nélkül. Sajnos Jupiter a túlzások bolygója is. Épp ezért könnyen túlzásba eshetünk költekezés terén. Így a többletbevételből nem marad semmi az időszak végére. Ezt csak megfontolt, mértékletes hozzáállással akadályozhatjuk meg…

Kapcsolatok: Minden kapcsolatunk szeretetteljesebb és békésebb lesz, hiszen a Bika Jupiter nemcsak ránk, hanem a környezetünkben lévőkre is pozitívan hat. Ettől elsimulnak a nézetkülönbségek, lecsillapodnak a viharok, és megoldódnak konfliktusok.

12 évet kellett várni a legszerencsésebb napra Szerelem: Az olyan szerelem, ami ezen időszak alatt indul, komoly és méltó lesz. Jupiter mindig nagy volumenű, dagályos és szenvedélyes szerelmet hoz. A lobogás magas hőfokú lesz, annyira, hogy el sem merjük hinni, hogy ilyen létezik a való életben. Többször lesz az az érzésünk, hogy egy filmbe csöppentünk bele. A hősszerelmes és a királylány találkozása meseszerű jeleneteket eredményez. Most valóban egymásra találhat az álompár. És az igazi szerencse az, hogy ennek egyik tagja mi magunk leszünk. Persze csak akkor, ha el hisszük, hogy lehet ekkora szerencsénk.


Akikre a legkedvezőbb hatással lesz:

Bikák, Szüzek, Bakok

Akikre „csak” kedvező hatással lesz:

Rákok, Skorpiók, Halak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top