Ezo

Kacsákat a sarokba: nyári szerelmi fengsujtippek

Szeretnéd, ha nyárra megtalálna a Nagy Ő? Vagy a meglévő kapcsolatodat tennéd meghittebbé? Itt az idő, hogy beszerezz néhány delfint, gyertyát, és kövesd a tanácsainkat!

A fengsuj szerint a szerelemsarok a bejáratból nézve a lakás hátsó részének jobb sarka. Ezt a területet kell aktivizálnunk nyárra, hogy több szerelem, szenvedély és szexualitás legyen az életünkben.

– Ezt a területet a vörös, a rózsaszín és a fehér színnel energetizálhatod. Alkalmazd ezeket a színeket falakon, bútorokon, textileken és dekorációban.

Kacsákat a sarokba: nyári szerelmi feng shui tippek– A szerelemsarkot a páros tárgyakkal „késztetheted működésre”. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenből kettőnek kell lennie, de jó, ha jó néhány páros tárgy kap itt helyet: két váza, két kispárna, két gyertya, két kép, két szív, két delfin; a variációk száma végtelen!

– Ha metszett kristályt helyezel ezen a részen az ablakba, azzal felpezsdítheted az unalmas egyhangúságot. Vigyázat, ha már van párod, a metszett kristály szeretőket vonzhat az életetekbe, ezért ezt szingliknek ajánljuk inkább!

– A cseppentett kristály erősíti és harmonizálja ezt a területet. Ha a meglévő kapcsolatodat tennéd jobbá, akkor inkább ilyen – kerekded – kristályokat válasz erre a területre!

Kacsákat a sarokba: nyári szerelmi feng shui tippek

Hogyan legyél sikeresebb?

– Ha a meglévő kapcsolatunkat szeretnénk erősíteni, a lakásnak ezen a részén tároljuk a boldog emlékeket, a nyaralások fotóit, a közösen gyűjtött kagylókat és minden egymástól kapott romantikus ajándékot.

Kacsákat a sarokba: nyári szerelmi feng shui tippek– Ha új kapcsolatra vágyunk, ide kitehetjük egy poszteren az álomférfi (vagy az álomnő) fotóját!

– A fekete-fehér jin-jang szimbólum a férfi és női energiák egységét, egybeolvadását szimbolizálja, ezért épp megfelelő dísze a szerelemsaroknak.

– Ha több szexualitásra vágyunk, akkor egy üveg masszázsolajat, vagy néhány szexuális játékszert helyezzünk el itt egy fiókban. (Nem kell elöl hagynunk ahhoz semmit, hogy a működjön a fengsuj.)

– Végezetül egész nyáron tartsunk itt egy vázában két szál virágot vagy egy nagyobb virágcsokrot, természetesen a szerelemsarkot aktivizáló színekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top