Ezo

3+1 ezoterikus ok, hogy beültesd az erkélyed

Egy növényekkel beültetett erkély, egy szép balkonláda nemcsak a szemet gyönyörködteti, de ezoterikus szempontból is hasznos, eláruljuk, miért!
3 +1 ezoterikus ok, hogy beültesd az erkélyed 7 kérdés, amit ne tegyél fel a jósnőnek!

1. A növények energiával töltik fel a lakást
A jól ápolt növények vonzzák a csít, a fengsuj pozitív energiáját. Ezáltal hozzájárulnak ahhoz, hogy jó legyen a lakás aurája.

2. A szép erkély segít meditálni
A nyári estéken a teraszon végzett meditációs gyakorlatok sokkal könnyebben mennek, a virágok jelenléte ugyanis segíti az elmélyülést és a befelé koncentrálást.

3. A virágok tisztítják az aurát
Ha sokat tartózkodsz a természetben, az aurád is könnyebben megszabadul az energetikai blokkoktól és az olyan negatív energiáktól, mint a stressz. Ha van egy dúsan beültetett erkélyed vagy balkonod, akkor a természet jótékony energetikai hatása „házhoz jön”.

+1. A gondozott növények tündéreket vonzhatnak hozzád
Igen, tudjuk, hogy ez kicsit viccesen hangzik. Viszont dr. Doreen Virtue és a többi tisztánlátó állítja, hogy a mesékből ismert természetlények valóban léteznek, és a gondozott kertek, teraszok vonzzák őket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top