Ezo

Ezoterikus nevelde

Ezt a hetet a harc hetének is nevezhetjük, hiszen olyan csillagállások jönnek létre az égbolton, amelyek arra utalnak, hogy az emberek, kicsik és nagyok, az akaratukat szeretnék érvényesíteni a másikkal szemben.

Szülő gyerek horoszkópKos gyermek:
A legmegfelelőbb taktika a Kos babánál a héten, amennyiben bármit szeretnének elérni nála a szülők vagy nagyszülők, hogy hízelegnek neki. Ugyanis a héten szinte mindennel szemben ellenállást mutat, még amit korábban szeretett, és önként, örömmel tett, most azt sem akarja.

Kos szülő:
Fáj a fejed a héten, méghozzá nemcsak a gyermeked miatti aggódás vesz elő, hanem egy barát is úgy viselkedik, ahogy nem vártad. Teljesen ledöbbensz azon a felismerésen, hogy ennyire nem ismered az embereket? Igen, fogadd el, hogy a naivak táborához tartozol, amit a héten az élet be is bizonyít.

Szülő gyerek horoszkópBika gyermek:
Ha a szülőknek sikerül megszervezni, hogy a Bika jegyébe született csemetéjükkel szinte a nap minden percében legyen valaki és szórakoztassa, akkor nem lesz vele problémájuk. Ám ha magára hagyják, azt a héten nem tolerálja, és hangosan mindenki tudtára adja, hogy unatkozik, tessék vele foglalkozni.

Bika szülő:
Jól meg kell szervezned ezt a hetet, mert a kezed között szinte kicsúszik az idő. És azt veszed észre, hogy ezt sem meg azt sem tudtad elvégezni, miközben annyi mindent szerettél volna megtenni. Ráadásul egy hivatalos ügy miatt, vagy valakinek az egészsége miatt is többet izgulsz, ezért néha nem is figyelsz arra, amit a párod mesél.

Szülő gyerek horoszkópIkrek gyermek:
Az Ikrek jegyében született baba elemében lesz a héten, és ha már ki tud jönni a kiságyból, akkor biztos lehetsz benne, hogy akár a szobát is át tudja rendezni. No persze nem a nehéz bútorokat fogja tologatni, hanem a játékait, és amit húzni, vonni, tolni tud, egészen furcsa képet fog létrehozni a lakásban.

Ikrek szülő:
A héten nehezebben bírsz a saját gyerekeddel, annyira eleven lesz a babád, hogy már a nap vége előtt kidőlsz. És ennek tetejébe még akár a szomszédban lakó anyuka is rád bízhatja a babáját, vagy egy ismerős kisgyermekét is ideig-óráig pesztrálnod kell, és ez aztán végképp kimeríti az energiáidat.

Szülő gyerek horoszkópRák gyermek:
Újhold lesz a hétvégén, és ezt a kis Rák jegyében született babuci is megérzi. Aluszékonyabbá válik, ahogy közeledik a hét vége, de a hét elején és közepén új dolgokat fog produkálni, és az is megtörténhet, hogy meghall egy zenét, és elkezd rá mozogni. A Rák babáknál ez a hét fontos a fejlődésük szempontjából, amely látványos lesz, a szülők nagy örömére.

Rák szülők:
Tele van a hét váratlan eseményekkel, amelyek miatt nem is tudod, hogy mihez kapj. Olyan gyorsan történik minden és olyan hirtelen, hogy nagyon észnél kell lenned, hogy ne maradj le semmiről, és arra mondj igent, ami valóban jó és hasznos, megéri az árát. A párodnak egészségi problémái adódhatnak, ami miatt neked is többet kell vállalnod.

Szülő gyerek horoszkópOroszlán gyermek:

Ezen a héten előfordulhat, hogy gyakrabban felébred éjszakánként. Napközben is nyugtalan, és bármilyen pici, vagy éppen nagy, elvárja, hogy körülrajongják. Ha még nem tud beszélni, a viselkedéséből a szülők szorongásra következtethetnek, amit talán éppen egy kis állat vagy valami változás válthat ki belőle. Megnyugtató szavakra, simogatásra és az említett körülugrálásra van szüksége.

Oroszlán szülők:
Egyformán igénylitek – babád és te – a szoros kapcsolatot, és hagyod, hogy a babád uralkodjon most fölötted és az egész család fölött. Nem állsz ellent, mindent teljesítesz, amit csak akar. Persze a családban vagy a barátnőid között lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy elkényezteted a gyermeket. De nem fog érdekelni mit mondanak, a te babád, akit imádsz.

Szülő gyerek horoszkópSzűz gyermek:
A Szűz jegyében született baba ezen a héten nem lesz sem türelmes, sem hallgatag. Hallatni fogja a hangját, és ha eddig még nem tudott beszélni, akkor talán az első mondatokat most mondja ki. Az egészségére ezen a héten jobban kell ügyelni, mint máskor, mert könnyen megfázhat, vagy akár egy játékkal is megsebezheti magát.

Szűz szülők:
Rád jön a rendrakásmánia, és azzal leszel elfoglalva, hogy minden élére hajtogatva álljon, tiszta legyen, rendben legyen. Közben olyan dologgal is foglalkoznod kell, ami nem tartozik az élvezetes, örömtelinek mondhatók közé. De muszáj megtenned, mert ezzel tartozol valakinek. Ha nem érzed jól magad, az orvosi vizsgálatot a héten ejtsd meg. Legalább egy vérvétellel.

Szülő gyerek horoszkópMérleg gyermek:
A szülőknek feladatot ad, és bármilyen alkalmazkodó, most mégis ellenáll, és azt akarja, hogy teljesítsék a kívánságát. Ha ezt nem teszik meg, akkor ki fogja követelni, és a szülők értetlenül állnak, hogy a bájos, édes kis Mérlegük miért szegül ellenük. Kis Mérlegünk azonban most nem nyeri meg a csillagállások szerinti gyermek-szülő csatát, mert a szülei azt teszik, amit jónak látnak az érdekében.

Mérleg szülők:
Tele vagy gondokkal, a házasságod, a környezeteddel való viszony nem fenékig tejfel. Ráadásul a házastársad váratlanul olyan dolgot mond, ami vitát robbanthat ki közöttetek. De lehet szó akármilyen vitáról, azt te megnyered, akár felnőtt, akár a gyerek ellen. Hiszen következetes, kemény és megbízható vagy, akire minden helyzetben lehet számítani.

Szülő gyerek horoszkópSkorpió gyermek:
Kis Skorpiónk telítve van a héten erővel és energiával, és új dolgokat akar megismerni. A héten a szülei és a nagyszülei megtapasztalhatják a határozott egyéniségét, azt, hogy átalakíthatatlan és befolyásolhatatlan. De azért játékkal, mesékkel, zenékkel levehető a lábáról, és talán úgy is kiküszöbölhető a harc a szülők ellen, hogy a kedvében járnak, és közösségbe viszik néhány órára.

Skorpió szülők:
Semmit nem akar erőszakkal megoldani ezen a harcias héten. Érzi ugyan, hogy sokszor felmegy benne a pumpa, de van benne annyi hajlékonyság, hogy nem fogja azt a fegyelmezési módszert alkalmazni, amit egyébként talán a saját gyermekkorában az ő szülei alkalmaztak és nála bevált. Inkább megpróbálja elmagyarázni, szeretgetve, hogy mit, miért ne tegyen a gyermeke. És ez hatásos lesz.

Szülő gyerek horoszkópNyilas gyermek:
Mozgásvágyát ki kell elégíteni, és engedni őt csúszni, mászni, futkározni. Persze ez nem azt jelenti, hogy a krokodilkönnyek nem fogják elfutni a szemét, és nem fog lefelé görbülni a szája, de azért van ott a mami vagy a papi, hogy gyorsan megvigasztalja. Mindennél jobban érdekelni fogja egy új játék, ami végre a szülőknek nem kerül most még pénzükbe.

Nyilas szülők:

Az otthonodban töltesz több időt, és az is előfordulhat, hogy otthon dolgozol sokat, és a pakolás, rendrakás közben találsz rá valami olyan dologra, amit régen elveszettnek hittél. Nagyon jó lesz végigolvasni mindazt, amit egykor te vagy valaki írt. Egészen új energiával tölt fel.

Szülő gyerek horoszkópBak gyermek:
Olyan finomra hangoltak az érzékelői, hogy mindent megérez. És a papához annyira, de annyira ragaszkodik, és megérzi, ha rossz a kedve, ha egy kicsit elkeseredett, és meg akarja vigasztalni őt a mosolyával, a bújásával, a gügyögésével. És azt nem is tudja, azzal, ahogy a kis lábait emelgeti, és futni próbál, tényleg a papát és mamát is boldoggá teszi.

Bak szülők:
Egy kisgyerekkori szituációt cipelsz tovább; alárendelt helyzetbe kényszerültél, amikor megpróbáltál uralkodni másokon, és ez nem sikerült. És most valahogy ezek az emlékek előjönnek benned, azok a keserű emlékek, és továbbgondolva rájössz, hogy ez milyen hasznos most, mert egy szituációban ennek hatására jó döntést hozol.

Szülő gyerek horoszkópVízöntő gyermek:
Jófejű, szívós, kitartó – mindezt megtapasztalhatja a környezete. Mert ezen a héten olyan dolgokat tesz, amivel meglepi a szüleit, akik agyon fogják ezért dicsérni. Viszont a szülők elkövetik azt a hibát, hogy produkáltatni akarják őt mások előtt ezzel az új tudással, de ő azért sem. És ebben a harcban a kis Vízöntő nyer.

Vízöntő szülők:
Jól kijössz az anyósoddal és annak rokonságával, habár aggódsz egy családtag miatt, aki furcsán viselkedik. Babád a héten újabb jelét adja annak, hogy szépen fejlődik, és a kis huncut olyan dolgokat csinál, ami miatt nem haragszol rá, ebben a kemény csillagállásban inkább csak puszikkal és nem szabadokkal fegyelmezel.

Szülő gyerek horoszkópHalak gyermek:

Nagyon jól nevelhető a kis Halak a héten, de sajnos sok mindent megengednek neki a szülei, ritkán mondják neki, hogy nem. Pedig ezen a héten azt kellene tenni, mert sajnos veszélyes tárgyakhoz is nyúlhat, vagy felmászhat rájuk, és már csak az hiányzik, hogy megüsse magát vagy komolyabb baja legyen.

Halak szülők:
Óriási nyomás nehezedik még mindig rád elsősorban a pénz miatt. És történik egy olyan dolog is, amire nem számítottál, és ez is pénzt húz ki a zsebedből. Ez végleg megvisel, és alig várod, hogy a családod védett körében töltsd az idődet, mert a gyermeked és a párod is nyugtatóan hatnak rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top