Ezo

Mit jelentenek a tüsszentések?

A tavaszi megfázások és a lassan kezdődő pollenszezon miatt eláruljuk, melyik napon mit jelent a tüsszentés.
Mit jelentenek a tüsszentések?
Így jósoltak nagyanyáink

Ez a tüsszentésjóslás állítólag az ókori Egyiptomból származik. Más források keletinek vagy arabnak tartják a módszert. Mindenesetre akárhonnan is származzon, jó játéknak tűnik a tüsszentések értelmezése. Figyelem, csak a felébredés utáni, reggeli tüsszentések számítanak.

– Aki hétfő reggel tüsszent, az biztos lehet benne, hogy tervei sikerülnek, barátai segíteni fogják céljai megvalósítását, és a gondjai szinte egyik pillanatról a másikra megszűnnek.

Mit jelentenek a tüsszentések?– Kedden éhgyomorra tüsszenteni nem túl jó előjel. Arra utal, hogy pechesek leszünk, és nem tudunk valamit elintézni, esetleg felesleges erőfeszítéseket teszünk a célunk eléréséért, ráadásul valószínűleg a kommunikációnk se lesz hatékony.

– A szerda reggeli tüsszentés jó híreket jelez, és az üzleti életben is sikeresek leszünk. Megállapodásainkkal jól járunk, szerződéskötés előtt egy szerdai tüsszentés kifejezetten jó előjel. A testvérünkkel rokonunkkal vagy egy ismerőssel is rendeződhet a viszonyunk.

– Aki a csütörtököt kezdi tüsszögve, az megnyugodhat. Álmai ugyanis megvalósulnak, ellenfeleit könnyedén legyőzi, ráadásul még egy magas beosztású, befolyásos pártfogója is akad, aki segíti a tervei megvalósítását.

– A pénteki tüsszentés szerelmi, párkapcsolati sikerekről árulkodik: hamarosan felbukkan a Nagy Ő, sikeres randevú és boldogság várható. A gyerekekkel kapcsolatos ügyek is jól alakulnak, sőt szerencsejátékot is érdemes játszanunk, mert ez a „hapci” pénznyereményre is utalhat.

– Szombaton inkább ne tüsszentsünk a reggeli előtt, mert ez az egyik legbaljóslatúbb nap a náthásoknak. A szombati tüsszentés hazugságot, ármánykodást, csalárdságot, megtévesztést, nehézségeket, sikertelenséget jelezhet előre.

– Vasárnap igyekezzünk tüsszenteni, ugyanis a hét utolsó reggelén eleresztett prüszkölés anyagi sikereket, meggazdagodást, könnyű vizsgákat és különleges élményeket ígér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top