Ezo

Heti horoszkóp

Jól kezdődik a hét, éppen az ünnep napján a Vénusz és Szaturnusz jó fényszögben találkoznak, és ez a két bolygó szereti egymást…

Kos:
Heti horoszkópKönnyebbnek érezd ezt a hetet, a meglévő párkapcsolatban is nyugalom uralkodik, sőt bármilyen furcsán hangzik, a pénz, amelyben most nem szűkölködtök, még jobbá és harmonikusabbá teszi a kapcsolatotok. Az egészséged miatt aggódsz, de vannak dolgok, amelyeken túl kell esni, és ha lehet, akkor minél előbb. A családod, a partnered és a barátaid is mind melletted állnak. Ne feledkezz meg egy ismerősödről, akit illik felhívnod és gratulálnod kell neki.

Bika:
Heti horoszkópMindent bevetsz ezen a héten, hogy a szerelmed csak a tiéd legyen. És ez így is lesz, mert nem tud ellenállni sem a szépségednek, sem annak, amit azon felül nyújtani tudsz neki. És nemcsak szexuálisan, hanem anyagilag is. A munkahelyeden rezignáltan fogadod mindazt, ami történik, nem foglalkozol azzal a kollégával, aki játssza az agyát, egyszerűen keresztülnézel rajta. Főnöködről pedig tudod, hogy nem mindig mond igazat, éppen ezért jobb, ha rákérdezel, pontosan mire gondol, amikor kér tőled valamit.

Heti horoszkópIkrek:
A családod lesz a héten a legfontosabb, mindent megteszel azért, hogy nekik  jobb legyen. És van valaki, akinek a kedvében szeretnél járni. Közben kiváló a hét arra, hogy feltérképezd, milyen lehetőségek vannak egy hatásos és rövid fogyókúrára valamelyik szalonban. És persze az ár sem utolsó. A hét vége felé kissé idegesebb leszel, különösen szombaton, amikor dolgozni is kell, és közben este buliba is mész. És a pénzed is kevés. De csoda történik, és minden a legjobban sikerül.

Rák:
Heti horoszkópSzuperérzékeny vagy már a hét elején, pedig csak szombaton van telihold. Talán a munkahelyeden zajló események azok, amelyek miatt olykor nem vagy valami túlságosan vidám, pedig most nem panaszkodhatsz, mert a felettesed roppantul meg van elégedve veled. A szerelemben új kapcsolat a láthatáron, ami talán már egy kicsit sok lesz, különösen hogy az elmúlt időben nem unatkoztál ezen a téren. De most érdemes lesz odafigyelned rá, mert ez a valaki fantasztikus lesz, és garantáltan levesz a lábadról.

Oroszlán:
Heti horoszkópSzerencsés vagy ezen a héten, mert megúszhatsz egy irtó kellemetlen szituációt, és belevághatsz egy olyan üzletbe, amely jövedelmező lesz, és amelyben nagyon jól fogod érezni magad. Úgy érzed, hogy ez igazán közel áll hozzád, a lelkivilágodnak és a habitusodnak is tökéletesen megfelel. Viszont lesznek kiadásaid, amelyek a lehető legrosszabbkor jönnek. A szerelemben a héten összejöhetsz valakivel, és nem akadályoz meg ebben az sem, ha közben mással már komolyan jársz.

Szűz:
Heti horoszkópNagyon fontosnak érzed magad, és kicsit játszod az eszed ezen a héten, miközben többen mulatnak rajtad. Na nem nyilvánosan, hanem a hátad mögött. Nagyon nagy valakinek képzeled magad, csak azért, mert sikerült megfosztanod – persze te ezt nem így mondanád, de hát ez az igazság – valakit attól, ami számára sokat jelentett, és nem vetted figyelembe, hogy ezzel a kettőtök jó kapcsolatának is vége szakadt. Szerelem terén a meglévő mellett kezd egy új alakulni…

Mérleg:
Heti horoszkópA héten mintha kőből lennél, úgy viselkedsz, és ezzel még távolabb kerülsz a partneredtől, vagy éppen olyan emberektől, akik pedig fontos szerepet játszhatnak az életedben. A párkapcsolatokat meg nem értés jellemzi, vagy az elbeszélés egymás mellett. De nem árt, ha tudod, hogy a kedvesednek kezd most már nagyon elege lenni ebből, és ha nem figyelsz rá eléggé, akkor vannak mások körülötte, akik nagyon szívesen megosztanák vele nemcsak az idejüket, hanem az ágyukat is…

Skorpió:
Heti horoszkópHallottál már arról, hogy a pénz megrontja a barátságot? Ezért ne is kérj vagy ne is adj kölcsönt. Ha ez már megtörtént, akkor ne tedd próbára barátod türelmét, és legalább szóban törekedj arra, hogy amint összeáll az összeg, az első dolgod lesz visszaadni. Egy barátod vagy barátnőd igen nehéz helyzetben van, állj mellé, nem elegendő, ha csak vigasztalod, segíts neki, és ha rendelkezel az energiaadás képességével, akkor azzal se spórolj ebben az esetben.

Nyilas:
Heti horoszkópPénzügyi helyzeted ezen a héten nem olyan szomorú már, viszont a magánéletedet ideje lenne ráncba szedni. Az, akivel már korábban is találkoztál, és a kapcsolatból nem lett semmi, és most újra randira hív, ne reménykedj. Nem történik most sem semmi, csak éppen elmeséli, milyen dolgok történtek vele, ami téged egyáltalán nem fog érdekelni. Ha külföldre utazol, akkor légy nagyon elővigyázatos, mert balesetveszélyes ez a hét, és nincs szükség arra, hogy összetörd magad, akár sportolás közben.

Bak:
Heti horoszkópA héten imádni fog mindenki, te leszel a kedvenc. Sok hozzád közel álló embernek sietsz a segítségére, és ez egyáltalán nem esik nehezedre. Sőt élvezed is, mert közben tapasztalatokat, barátokat és olyan embereket gyűjtesz, akik örömmel fogják majd viszonozni mindazt, amit most tőled kapnak. A párkapcsolatban vad leszel és szenvedélyes, és sajnos előfordulhat, hogy nem azzal a partnerrel, akivel együtt vagytok, hanem egy idegennel. A védekezésről ne feledkezz meg!

Vízöntő:
Heti horoszkópNem mondhatod el magadról, hogy a feletteseidnek éppen a kedvence lennél, de ez most nem izgat téged, hiszen új lehetőség merül fel, és szívesen átnyergelnél erre a területre. De még minden képlékeny, ezért nem lehetsz benne biztos. Így aztán kénytelen vagy elviselni főnököd hóbortjait. Viszont egy kolléga, aki talán már barátnak is számít, olyan szívességet tesz neked, amit el sem tudtál képzelni róla. De tudod, nem feledkezhetsz meg a háláról…

Halak:
Heti horoszkópMég mindig te vagy az állatövben a sztár, de már nem sokáig, hiszen a jövő héten már a Nap a Kosban folytatja útját. Használd ki ezt a ragyogó időszakot, bulizz sokat, szórakozz, és akinek a figyelmét annyira szeretnéd felhívni magadra, itt a ragyogó alkalom, hogy végre megtedd. Ne félj a visszautasítástól, mert a csillagok állása szerint éppen ő is erre vár. Alkalmi vételre is lehetőséged nyílik a héten, ne hagyd ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top