Ezo

3 tipp a tél végi depresszió ellen!

Hiába léptünk át a meteorológiai tavaszba, ha a téli időjárás még kicsit itt maradt a nyakunkon. Ezúttal 3 ezoterikus tippet adunk a téli depresszió ellen.
3 tipp a tél végi depresszió ellen!

Programszervező kártya

Ha van otthon egy pakli tarot-kártyád, nem kell mást tenned, mint minden reggel húzni belőle egy lapot, miután feltetted magadban hangosan a kérdést: Mi tenne ma boldoggá? A kihúzott lap elárulja, hogy milyen tevékenységre, érzelemre van szükséged ahhoz, hogy ez a napod jól alakuljon. Az első látásra negatívnak ható  lapokat fordítsd pozitívvá! A Halál például azt jelzi, hogy hagyj fel egy rossz szokásoddal, vagy hogy kezdj bele valami teljesen újba, amit még sohasem próbáltál!
Nők Lapja Cafe extra tipp: Használhatsz cigánykártyát vagy Lenormand-kártyát is.

3 tipp a tél végi depresszió ellen!Meditálj angyalokkal!

Ha úgy érzed, nem bírod tovább a szürke, szottyos időt, a hidegből is eleged van, a fűtésszámla gondolatától pedig kétségbeesel, itt az ideje, hogy az angyalokhoz fordulj segítségül. Meditációban találkozhatsz az öröm vagy a boldogság angyalával. Kérd tőlük, hogy vigyék magaddal a tél végi depressziódat és segítsenek újra jókedvűvé válnod. Búcsúzáskor ne felejts el kérni egy angyali ölelést!
Nők Lapja Cafe extra tipp: Meditálhatsz úgy, ahogy az adventi angyalmeditációnál már leírtuk! Természetesen az öröm vagy a boldogság angyalát hívd magadhoz! Ha pedig úgy érzed, egy szerelem dobná fel a hangulatodat, hívd a szerelem angyalát!

Esti rosszkedv ellen: gyertyák!

Ha úgy érzed, mindig a szürkülettel kezdődik a rosszkedved, gyújts gyertyákat a lakásban! A legjobb eredményt azzal éred el, ha olyan színű gyertyákat választasz, amik már ránézésre is jókedvűvé tesznek. Piros, narancssárga, sárga, lila, rózsaszín gyertyákat választhatsz vegyesen! Ez a kombináció már ránézésre vidámabbá tesz.
Nők Lapja Cafe extra tipp: Ha meggyújtod a lángot, kívánd azt, hogy a gyertyák olvadásával együtt olvadjon el a rosszkedved is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top