Ezo

Februári horoszkóp

A Vénusz kikerül a Plútó fogságából, a Szaturnusz kvadrátjából, hogy a nagy szerencse bolygójával jó fényszöget alkosson. Hogy a megpróbáltatások után végre szerencsés dolgok történjenek velünk.

Kos:
Februári horoszkópRengeteget fogsz dolgozni. Bár a hónap legelején még kaotikus állapotok uralkodnak körülötted, mert talán azt sem tudod, hogyan leszel készen a határidős munkáddal, aztán minden kialakul, és a lehető legjobb teljesítményt fogod nyújtani. Közben olyan embereket is megismersz, akikkel az együtt evés óriási élmény. Vannak viszont olyan baráti kapcsolataid, amelyeket érdemes lesz felszámolni, egyesek ugyanis inkább az ellenségeid, mint a barátaid közülük. Párkapcsolatodra a feszültség lesz jellemző, az elmúlt időszak viharai még nem értek véget, de csak márciusban tudod arra a bizonyos nagy lépésre elszánni magad.

Bika:
Februári horoszkópLesznek harcaid ebben a hónapban is, de ne aggódj, mindig is remekül tudtál alkalmazkodni másokhoz – ha az érdeked úgy kívánta –, és ez most sem lesz másként. Külföldi utazás van kilátásban, amely viszont sok előkészítést igényel ahhoz, hogy valóban a legjobban sikerüljön, és úgy gyere haza, hogy szinte szárnyalsz a boldogságtól. Ha a partnered távol van tőled, sajnos nagy lesz a kísértés, hogy engedj valaki másnak, akivel ráadásul jobban fogod érezni magad, mint vele… Hogy mi lesz ebből, csak a csillagok tudhatják!

Ikrek:
Februári horoszkópAz utazást verd ki a fejedből, mert sajnos nem úgy sikerülne, ahogy eltervezted.  Ha ez nem lehetséges, akkor készülj fel váratlan eseményekre, és talán még olyanokra is, melyek veszélyesnek nevezhetők, és amilyeneket még sohasem éltél át. Furcsa dologgal találkozhatsz a hónap közepén, ez egy kicsit megijeszt, és rádöbbent arra, hogy akár egy nagyobb vagyont is pillanatok alatt el lehet veszíteni. De ne rémüldözz, összességében jó hónapod lesz.

Rák:
Februári horoszkópEgyszerűen nem akarod őt. Túlságosan nagy teher lenne a számodra, és ő pedig kapaszkodik, méghozzá tíz körömmel, és fenyeget, olyan dolgokkal, amelyeket eddig is elviselhetetlennek tartottál. Ne engedj neki, mert utána te fogsz szenvedni, de piszkosul. A munkád a hónap második felében egy kissé nehéz lesz, emiatt nem fogsz ráérni szinte semmire, de megéri csinálni – sikereid lesznek és az önbecsülésednek is jót tesz. Ráadásul összetalálkozhatsz valakivel, akiről igazán úgy gondolod, mégiscsak vannak lelki társak.

Oroszlán:

Februári horoszkópBulizni lenne kedved, de erre most kevesebb lehetőség kínálkozik, mivel a munkahelyeden olyan nehéz problémákat kell megoldanod, amilyenekre nem számítottál. Tárgyalásokat kell folytatnod olyan személyekkel, akik dörzsöltnek mondhatók, viszont te sem most jöttél a falvédőről, így pontosan tudod, hogy miről van szó. Ennek megfelelően pedig nemcsak a céget, hanem a saját érdekeidet is remekül tudod képviselni. A szerelemben sóvárogsz valaki után, és lehet, hogy lesz is belőle egy egyéjszakás kaland.

Szűz:
Februári horoszkópLazíts, ne a pénzen járjon állandóan az eszed, mert azt a csini pasit vagy cuki kis csajt el fogod mulasztani, ha olyan dolgokkal terheled, amire nem kíváncsi. Csak a csókodra, az ölelésedre, a szerelmedre vágyik – és nem arra, hogy milyen anyagi zűrben vagy, de arra sem, hogy a munkahelyeden esetleg sikert érsz el. Egyszerűen zárd ki ezeket a dolgokat, és élvezd vele az együttlétet, mindenféle gondok felemlegetése nélkül. Ha külföldre utazol, az elején nem fogod jól érezni magad, de a végén nagyon belejössz, és lehet, hogy egy ideig nem is kívánkozol haza.

Mérleg:
Februári horoszkópMár csak az hiányzik, hogy az otthoniakat utasítgasd! Menekülni fognak előled, viszont meglesz az előnye annak, ha a hó végére olyan otthon minden, amilyennek szeretnéd. Sőt, mindenki úgy fog ugrálni, ahogy te fütyülsz. Ha valamilyen komolyabb sérülés éri az ingatlanodat, és a biztosítóval kerülsz kapcsolatba, akkor sajnos nem biztos, hogy a legjobban jössz ki a dologból. A szerelemben őrült dolgokra vagy képes, ami egyébként nem jellemző rád. Például belemész egy olyan kapcsolatba egy olyan fickóval, akit ha bemutatsz a barátaidnak, mindenki megdöbben. Te? Ezzel? Hogy lehet? Nem tudják, hogy a fickó mire képes az ágyban, okos, művelt, fantasztikus kapcsolati tőkével rendelkezik – csak csúnya.

Skorpió:
Februári horoszkópMég mindig a lakásoddal vagy elfoglalva, annak szépítésével, és a barátok, ismerősök búcsújárást rendeznek benne, ami annyira nem zavar, hiszen büszke vagy rá. Közben elindítottál már egy másik, még komolyabb projektet, aminek a sikerére még várnod kell, de jó úton vagy! A munkahelyeden tovább folytatódik a kellemetlen helyzet, mert talán a takarékosság jegyében olyan dolgokat kell megtenned, vagy éppen elszenvedned, amelyek érzékenyen érintenek. Lehet, hogy a saját pénzügyi ütemterveden is módosítanod kell.

Nyilas:
Februári horoszkópKönnyen előfordulhat, hogy nem azt a munkát fogod végezni, mint eddig, és az is, hogy többet kell utaznod, mint korábban, amit már megterhelőnek tartasz. Egy barátod sokat segít továbbra is, annak ellenére, hogy már nem vagytok egy munkahelyen. Könnyen lehet ugyanis, hogy olyan állásba tud menni, ahol akár helyet is tud teremteni neked. A szerelemben kevesebb a szerencséd, talán azért, mert magasra tetted a mércét. Nagyon szeretnél már szerelmes lenni, de olyanok jönnek szembe, akiket igazából a hátad közepére sem kívánsz. Közöttük van talán egy régi szerelmed, akit végképp nem látnál szívesen az ágyadban.

Bak:
Februári horoszkópAzért, mert nem olyan a munka, mint amilyennek szeretnéd, kénytelen leszel elvégezni. Mert a pénzre szükséged van, mert kiadásaid lesznek most bőven. Így talán még a tartozásaid egy részét is megadhatod. A szerelemben ez a hónap sem a nagy lángolásé, inkább te vagy az, aki megpróbálod elcsábítani őt, mert mintha egy régit látnál benne, akivel jó volt. De vele nem lesz az.

Vízöntő:
Februári horoszkópHa tanulmányokat folytatsz kedvtelésből, mert nem ebből akarsz majd megélni, akkor sikeres leszel ebben a hónapban, mert olyan dolgokra, összefüggésekre jössz rá, amelyektől úgy érzed, jobban megérted az életed és benne saját magadat. A munkahelyeden nehezebb helyzet alakul ki, felettesed sötét ügybe keveredhetett, esetleg olyan dologgal kezdett el foglalkozni, amiben jobb, ha te nem veszel részt. A szerelemben egy (de lehet, hogy több) régi kapcsolatod is jelentkezik, és a velük való találkozás nem lesz ellenedre.

Halak:
Februári horoszkópA pénz foglalja le minden gondolatodat. Különösen, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amely nem új keletű, és rengeteg idődet elveszi, hogy azon töprengsz, hogyan tudnád megoldani, hogy ne érjen veszteség. Nemcsak téged, hanem akit képviselsz, vagy akivel közösen léptél üzletre. Kedvesed, ha van, nincs épp csúcsformában, talán egészségügyi problémái vagy a pénz miatt problémázik ő is. Ha nincs partnered, február közepén összefuthatsz valakivel, aki megérinti a lelked, és akit el tudsz fogadni olyannak, amilyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top