Ezo

5 energetizáló gyógytea

A gyógyteák nemcsak egészségesek, de segítenek abban is, hogy energiával töltsd fel a szervezetedet. Összeszedtük az öt legjobb életenergia-növelő gyógynövényt!

5 energetizáló gyógytea1. Gyömbér
A gyömbértea a megfázásos megbetegedések tökéletes ellenszere, és az energiaszintedet is növeli. Melegítő hatásával megmozgatja a szervezet életenergiáját. Érdemes reggelente inni!

2. Orbáncfű
A depresszió és a tartós lehangoltság ellenszere nemcsak a fizikai szinten tesz jókedvűvé, de energetikailag is felkészít a boldogság befogadására! 3 hetes kúraként fogyasztva segít megtisztítani az aurát!

3. Citromfű
Fizikai szinten oldja a stresszt, ezoterikus szempontból pedig segít megvédeni az aurádat a káros környezeti hatásoktól. Miközben kortyolgatod, képzeld el, hogy zöld-arany fénnyel tölti fel a gyomrodat, a testedet, majd az egész aurádat!

4. Levendula
Segít ráhangolódni a természet ritmusára, oldja a feszültséget és nyugodt éjszakákat biztosít. A legjobb, ha teakeverék részeként fogyasztod. Spirituális szinten is védelmet nyújt!

5. Kamilla
A legismertebb gyógynövény hat energetikai szinten is. Gyulladáscsökkentő hatásának analógiájaként az aura energetikai zavarit segít eltüntetni. Vigyázat, huzamosabb idejű alkalmazása hasmenést okozhat!

5 energetizáló gyógytea
 Januári horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top