Ezo

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp

Ordít a Bak kölök, hisztériázik a Szűz poronty, a Kos szülő pedig falra mászik tehetetlenségében? Most induló horoszkópunkkal eláruljuk, hogy a különböző állatövi jegyben született kisgyerekekre, babákra hogyan hatnak a csillagok. No és a szüleikre is, akik a gyereknevelésen kívül még mi mással vannak elfoglalva az adott héten.

2011. január 1. hét

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Kos gyerek:
Neki minden helyzet versenyhelyzet, és képes lesz olyan dolgokat cselekedni, amivel a szüleit kiborítja. Tele van életenergiával, és még az is lehet, hogy nem hagyja békén a szüleit, és azt kell tenniük, amit ő akar. Ha ezt másként nem éri el, akkor esetleg a földhöz veri magát, vagy a hiszti tovább tart, mint szokott. De eléri célját.
Kos szülő:
A megélhetési változások kötik le ezen a héten a figyelmed nagy részét, no és persze a pároddal még gyermeketek neveléséről alkotott külön vélemény miatt is kisebb vita alakulhat ki. Partnered mereven ragaszkodik az elképzeléseihez, és te ebbe nem mész bele, ami mosolyszünetet eredményez a héten.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Bika gyerek:
Kényeztetésre van szüksége, mert kis lelke vágyik a mesékre, a vele való foglalkozásra. Talán egy kicsit nyűgösebb, aminek az lehet az oka, hogy talán egy vírus megtámadta, és gyengébbnek érzi magát. Mesék, filmek, szeretgetés, gondoskodás kell most neki.
Bika szülő:
Talán meg kell kérni a nagyszülőket vagy a testvéreket, mert nem tudsz annyit foglalkozni a csemetéddel, hiszen dolgozni kell, méghozzá otthoni tevékenységeket ellátni, de az is lehet, hogy te sem vagy egészségileg a legjobb formában.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Ikrek gyerek:
Kicsit magányosnak érzi magát, hiszen ő társasági lény, és szeretné a többi gyerekkel együtt tölteni az időt. Megosztani az ünnepi élményeit, megmutatni a játékokat. Ezért a legjobb, ha a kis barátaival találkozhat, és boldognak érzi magát.
Ikrek szülő:
Gyermeked miatt aggódsz, mert úgy érzed, hogy ha nem teljesíted a kívánságát, attól máris beteg lesz. Ha teljesíted, attól is, mert ha közösségbe viszed, biztosan lesz egy-két olyan gyerkőc, akiben már lappang a kór, és a te érzékeny kis csemetéd könnyen elkaphatja. Szakíts időt egy kis chatelgetésre, és közben jól szórakozol, hasznos információkra is szert teszel.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Rák gyerek:
Hatalmas lesz az étvágya a héten, mindent befal, és a szájába vesz, amit ér. És felfedezi még a fül- és az orrnyílásokat is, és rájön, hogy bizony oda is el lehet rejteni bizonyos dolgokat. Nagyon izgalmas lesz ez a számára ez az új felfedezés, amit aztán soha többet nem tehet meg, mert a szülők és a nagyszülők is résen lesznek.
Rák szülő:
Hiába érzed úgy, hogy gyermekednek rengeteg szeretetet és figyelmet adsz, mégis vannak olyan pillanatok, amikor elkalandozol, és a saját életeddel, a jövőddel foglalkozol. Közben kell egy kis kikapcsolódás, az internetes barátnőkkel, ismerősökkel is jól szórakozol, és talán egy kis liezon is kialakul, de vigyázz, ne bukj le!

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Oroszlán gyerek:
Értelme nyiladozik, és ha eddig még csak gügyögött, most kimondja az első szavakat. Ha már beszél a kis Oroszlán, akkor kiderül, hogy kis zseniről van szó, mert olyan szavakat mond, amelyek még sohasem hagyták el az ajkát. Érdeklik a képeskönyvek, és napsugaras boldogságot okoz szüleinek.
Oroszlán szülő:
Természetesnek veszed, hogy gyermeked zseni, bajnok, és ha majd felnő, akkor csak és kizárólag kiválóság lesz, akire te majd büszke lehetsz. Igaz, ezért rengeteget foglalkozol vele. Aggodalmad, hogy csemetéd teljesen egészséges legyen, és az a kis testi hiba, amit felfedeztél, kiborít. Ne mászkálj orvostól orvosig, mert úgyis kinövi.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Szűz gyerek:
Sokkal csendesebb lesz ezen a héten a Szűz jegyében született kisbaba, mint korábban. Persze a figyelemre és a dédelgetésre szüksége van, különösen a nagyszülők részéről. Többen jöhetnek vendégségbe ezen a héten, de a kis Szüzünket ez nem zavarja, hiszen mindenki őt csodálja és dicséri.
Szűz szülő:
Ideges vagy a pénz miatt, és nem tudsz kellő figyelmet fordítani a gyermekedre, mert a pénz megszerzésére összpontosítasz. Ezért előfordulhat, hogy bébiszitterre bízod a gyerkőcöt, hogy találkozzon azzal a személlyel is, akivel közös vállalkozást indíthatnál otthonról, amivel növelhetnéd a család bevételét.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Mérleg gyermek:
Alapvetően békés természetű, de most a szülőinek és nagyszüleinek egy kis aggodalmat okoz, mert olyan dolgokat kezd el művelni, amely tőle szokatlan. Sírás, követelődzés, hiszti, és csak akkor lesz béke és nyugalom, ha az ő akarata teljesedik. Ráadásul ha testvére van, úgy érzi, mintha őt jobban szeretnék.
Mérleg szülő:
Kissé csalódott vagy a gyermekedben, mert úgy érezted, hogy megfelelő figyelmet fordítasz rá, sőt olyan kapcsolatokat is építgetsz, amelyek majd a gyermeked jövője szempontjából lesznek fontosak. Csemetéd, aki eddig aranyos volt, most furcsán, akaratosan, és csak azért sem módon viselkedik. Nem is tudod, mit kezdj ilyenkor vele. Talán a saját szüleidtől kérj tanácsot.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Skorpió gyermek:
Skorpió gyermek nagyon jól elvan magában, azok a karácsonyi ajándékok, amiket kapott, úgy gondolja, hogy csak és kizárólag az övé, nem is hajlandó átengedni senkinek. Még a testvérének sem. Ez nem irigység, csak egyszerűen úgy gondolja, az övé, és ha majd kijátszotta magát, akkor odaadja másnak is.
Skorpió szülő:
Anyagi gondokkal küzdesz, mert megint elromlik valami a ház körül, és természetesen nem lesz egyszerű a megjavítása. Gyermeked miatt szerencsésnek érzed magad, mert olyan új és jó tulajdonságokat fedezel fel csemetédben, amivel dicsekedhetsz.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Nyilas gyermek:
Biztos, hogy ezen a héten nem marad észrevétlen, ha még nem beszélt a kis aranyos, akkor a gügyögése és a kacagása betölti az egész lakást, és boldoggá teszi a szülőket, nagyszülőket. Imádja, ha dúdolnak neki, mosolyog, és nem lehet őt nem imádni. Csak a bilizésre nem akar a kis bitang rászokni.
Nyilas szülő:
Nem vagy könnyű helyzetben, főként ami a pénz beosztását illeti, de egy barát, akivel nagyon közel álltok egymáshoz, és nagyon régóta ismeritek egymást, igen nehéz helyzetbe kerül. S te minden követ megmozgatsz, hogy segíts neki, mert tudod, hogy később számíthatsz rá, aminek hasznát a gyermeked fogja élvezni.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Bak gyermek:
Igazán értelmes kisgyermek, és ezen a héten minden szempár rá irányul. Ugyanis ami eddig nem ment, az most talán beindul, igaz, hogy szakember segítségével. Ugyan üvöltözni fog, mert talán fáj neki ez a kis torna, amivel az izmait erősíthetik, és még jobb lesz a mozgása, ám amikor a gyakorlatok abbamaradnak, újra huncutul kacag. A kis ravasz.
Bak szülő:
Nem vagy pletykásnak nevezhető, ám mégsem hagynak hidegen azok a dolgok, amelyek a munkahelyeden történnek. És természetesen tovább is adod ezeket olyan személyeknek, akikkel nagyon jó viszonyban voltál, amikor együtt dolgoztatok. Testvéred segítségére számíthatsz, ha szabadnapot akarsz csinálni.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Vízöntő gyermek:
Kétségkívül az állatövben ő a legokosabb kisgyermek, de most aztán olyan dolgokról gügyög vagy beszél, amit a szülők nem hisznek el. Azt hiszik, hogy a gyerek fantáziál, pedig ő még abban a korban van, amikor bizony átláthat a másik dimenzióba, és amit ott tapasztal, arra a szülő ne legyintsen, hanem csak beszéltesse róla. Ez aztán később úgy is le fog kopni róla.
Vízöntő szülő:
Nagyot csalódhatsz egy barátnődben vagy barátodban, de az is lehet, hogy éppen te leszel az, aki olyan dolgokat mesélsz az interneten egy társkereső oldalon magadról, aminek a fele sem igaz. Viszont semmi kockázat nincs, mert nem akarsz találkozni vele, így a fantáziavilágodat kiélheted, az amúgy is színes hétköznapjaidat még színesebbé varázsolhatod.

Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp Halak gyermek:
Maga a megtestesült szépség és báj, tündéri kis arcocskával, és ha már elkezdett járni, akkor boldoggá teszi a szüleit, nagyszüleit, és természetesen teljes figyelmet követel, hiszen semmi sem marad a helyén, amit elér. És ügyelni kell arra is, hogy a nagy esések során ne törje össze magát.
Halak szülő:
Tele van aggodalommal csemetéjét illetően, esetleg egy fejlődési rendellenesség miatt. Különösen a házastársad az, aki miatt ez jobban idegesít, hiszen te tudod, és számtalan orvos is elmondta, hogy a gyerek ezt ki fogja nőni. Egyébként mindent megteszel, hogy több pénzt teremts elő, mert talán szeretnétek egy kistestvérkét, és a mostani anyagi helyzet ezt nem teszi elehetővé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top