Ezo

Karmahoroszkóp 2010. (december 25–31.)

A Mars és a Szaturnusz nehéz fényszögbe kerülnek, s ez arra int bennünket, hogy ismerjünk mértéket az év búcsúztatásakor, és ha nagyon mulatozunk, ha felöntünk a garatra, akkor ne szálljunk kocsiba, mert baj lehet. És kerüljük a veszélyes helyzeteket, ugyanakkor a szilveszteri bulin köszöntsük a ránk váró jobb évet!

Kos:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Szeretet és békesség költözik az otthonodba, és még azokat a váratlanul felmerülő problémákat is játszva oldod meg, melyekbe máskor beletörne a fejszéd. Az évet összegezve rá kell jönnöd, hogy nem is volt olyan rossz.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki magányos az ünnepek alatt, szeretne veled intim kapcsolatba kerülni, mert azt hiszi, hogy attól nem lesz egyedül. Szereld le gyorsan, mert csak kihasználni akar, és igazából nem érez irántad semmit.
Karmikus feladatod: Így az év végére a munka területén is egyenesbe jössz, és ennek köszönhetően a hónap végén csak a pihenésre és a szórakozásra kell összpontosítanod, amiért hálás lehetsz magadnak és a sorsnak egyaránt.
 
Bika:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Tele van a szíved szeretettel, odaadással, szinte mindent megteszel a családért, hogy az óévbúcsúztató felejthetetlen legyen. Még annak a személynek is megbocsátasz, akivel mosolyszünetet tartottál, és ettől nagyon jól fogod érezni magadat.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akivel sikerül érzelemteli, bizalomra épülő kapcsolatot kialakítanod, amennyiben feladsz a határozottságodból és az elszántságodból. Nem lehet minden a te kedved szerint, és ezt neked is be kell látnod.
Karmikus feladatod: Óriási változások történnek a munkádban, még az is lehet, hogy egy jó barátod kerül olyan pozícióba, amely a számodra nagy előnyt, biztonságot és anyagi hasznot jelent.

Ikrek:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Ha a hétre hivatalos ügyek intézését tervezed, akkor jobban teszed, ha bele sem kezdesz, mert a szabadságolások miatt mindenhol sokkal többet kell várnod, még az is előfordulhat, hogy a többórás sorban állás után sem kerülsz sorra.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz. Az év végén jobb megvitatni, hogy ki mit ért félre a párkapcsolatban, így tiszta lappal kezdheted az új évet. Ha választanod kell, és úgy érzed, a szakítás a megoldás, tedd meg.
Karmikus feladatod: Egy fergeteges szilveszter esti partiban lehet részed, de készülj fel, hogy sok olyan személy lesz ott, akiknek szeretnél bizonyítani. Nem mindegy, hogy mit veszel fel. Szerencséd lehet, mert a leárazáson egy olyan szexi ruhadarabra tehetsz szert, hogy mindenkinek leesik az álla.

Rák:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Ömlik a szó belőled, de jól gondold meg, hogy kinek mit mondasz, mert sokakat megbánthatsz. Lehet, hogy nem most kellene teljesen őszintének lenned azokkal, akikről azt gondolod, hogy nem képesek feldolgozni azt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki hajt rád. Csalódások érhetnek a szerelemben; légy óvatos a hevesnek tűnő hódolóval szemben, aki csak a pénzedre és a kapcsolataidra pályázik, és valójában egyáltalán nem szeret.
Karmikus feladatod: Ne legyél elégedetlen, mert a kijelölt utadat járod. Közel jársz ahhoz, hogy megtaláld a teljes belső békét, és most ez a legfontosabb. Nem csak el kell fogadnod az élet nehézségeit, hanem fel is kell dolgoznod, és ez a hét tökéletes lesz rá.

Oroszlán:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Ne aggodalmaskodj! Bármilyen problémát hozzon a sors, te pontosan fogod tudni, hogy mi a megoldás. De ne legyél önző, mert könnyedén előfordulhat, hogy magadra maradsz, és nem lesz senki, akivel megünnepeld a szilvesztert.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit nagyon magadra haragíthatsz. Vigyázz, mert szabados természeted vitára adhat okot, megsérthetsz embereket anélkül, hogy te bármit észrevennél belőle.
Karmikus feladatod: Mostanában egyre gyakrabban merül fel benned a félrelépés gondolata, és ez most a héten még jobban felerősödhet. De a lebukás veszélye is szinte biztos, ezért ha jelenlegi kapcsolatodat nem szeretnéd felrúgni, akkor ne tegyél olyat, aminek kedvesed nem örülne.

Szűz:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Ez a hét sok meglepetést tartogathat. Fontossá válnak olyan dolgok, melyekre eddig nem fektettél nagyobb hangsúlyt, ilyen például az egészséges rendszeres étkezés és a testmozgás. Ez az alapja annak, hogy a közérzeted a csúcson legyen, újévi fogadalmaid közé sorold be nyugodtan.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki otthonodtól távolra csábít. Te azonnal kapva kapsz a lehetőség után, és garantált, hogy nem fogod megbánni, hisz olyan élményekben lesz részed, mint előtte soha sem.
Karmikus feladatod: Újfent elemedben vagy. Munkahelyeden főnököd teljes megelégedéssel beszél rólad. Olyan kérése lehet hozzád, amihez semmi kedved, de most nem mondhatsz neki nemet, ha továbbra is a kedvencei közé szeretnél tartozni.

Mérleg:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: A szerelmeddel most igazán jól elvagytok, csak mindig időhiányban szenvedtek. Szervezz egy hosszú hétvégét, ami mindkettőtökre rátok fér, és utazzatok el egy olyan helyre, ahol csak kettesben lehettek, és együtt tölthetitek a szilvesztert.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit szeretnél nagy ívben elkerülni, de a szilveszter mégis összehoz titeket. Nem lesz olyan kellemetlen élmény, mint amilyenre számítottál.
Karmikus feladatod: Az év végi pénzhiány rányomja a bélyegét erre a hétre. De te ügyesen tudsz gazdálkodni, és különben sem azon múlik a szilveszteri hangulat, hogy milyen drága ruhában vagy, hanem azon, hogy mennyire tudod elengedni magadat.

Skorpió:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Vedd észre az élet apró örömeit. Ha állandóan a csigaházadban üldögélsz, és még a szilvesztert is a négy fal között akarod tölteni, elsétál melletted a szerelem, szerencse, és csak bánkódni fogsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akivel régen nem láttátok egymást, de az év utolsó hete úgy intézi, hogy találkozzatok. Ez az öröm kíséri végig a szilveszteredet.
Karmikus feladatod: Egy jó üzleti lehetőség kínálkozik, de te mindig mérlegelsz, hiszen biztosra akarsz menni. De kockázat kell ahhoz, hogy bejöjjenek a dolgok. A védőangyalod most ott lebeg a fejed felett és vezérli döntéseidet, tehát nem hibázhatsz. Ezért érdemes itt az év végén belevágnod valami újba.

Nyilas:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Anyagi helyzeted végre felvirágzik, mert befolynak azok az összegek a számládra, melyekre hónapok óta vártál. Ne kezdj őrült shoppingolásba, inkább gondolkozz felelősségteljesen, és nyiss egy megtakarítási számlát.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit nem szívesen látsz az otthonodban, de most a szerelmed kedvéért, meg persze azért, hogy békében búcsúztasd az óévet, meg kell tenned és el kell viselned.
Karmikus feladatod: Kissé nehézkes vagy, mert az elmúlt napokban teljesen elkényelmesedtél, ha a házimunkáról van szó. De most már olyan szintre jutottál, hogy semmit nem találsz a lakásodban. A héten válassz egy napot, amikor reggeltől estig a kéglit suvickolod.

Bak:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: A szeretet nem arról szól, hogyan láncold magadhoz a kedvesedet, hanem a bizalomról. Ezért ha szeretnéd megtartani, hagyj neki nagyobb szabadságot, és meglátod, rendben lesz minden közöttetek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki egy olyan buliba visz magával, ahol végre kitombolhatod magadat, és ebben 100 százalékig partnered lesz. Az év legjobb pillanatai talán most jönnek el a számodra.
Karmikus feladatod: Kissé kimerített az ünnep, ezért ha teheted, menj el egy kozmetikába, és kényeztesd magadat egy frissítő arcpakolással. A fodrászt sem árt beiktatnod, ha a bulik királynője szeretnél lenni. Jelentkezz be időben, nehogy csalódásként érjen, hogy már sehova nem lesz hely.

Vízöntő:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: A gondok megoldódni látszanak, ebben az égiek lesznek a segítőid. Lazításra viszont nincs okod, mert továbbra is a kemény munka hozza el a sikert. Ezért még így az év végén is óriási hajtásban leszel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki szeretne meghódítani annak ellenére, hogy párkapcsolatban élsz. Nem tudsz mit kezdeni a dologgal, de ne számíts rá, hogy egykönnyen lerázod. Sőt még az is lehet, hogy felforgatja az egész életedet.
Karmikus feladatod: Önfejűséged vitát okozhat barátaid körében. Fogadd el a segítségüket, és próbálj meg lazítani velük egy kicsit. Sok energiát és pénzt spórolhatsz meg, ha a szilveszteréjszakát velük töltöd.  

Halak:
Karmahoroszkóp 2010. (december 25-31.)Karmikus kötelességed: Óriási mázlid lehet az év utolsó hétvégéjén, mert ha élsz a szerencsejátékok adta lehetőséggel, akkor nagyobb összeg ütheti a markodat. Sőt ha utazni készülsz, egy olyan hihetetlen ajánlatra bukkanhatsz, ami szinte ingyen lehet a tiéd.
Karmikus kapcsolatod: A kedveseddel lesz, akinél nem tudod, hogy hányadán állsz, mert örök bizonytalanságban tart. De ha jobban belegondolsz, épp erre van szükséged, mert így nem laposodhat el a kapcsolatotok.
Karmikus feladatod: Az év utolsó hete a pihenést és a nyugalmat hozza el neked. Az egész éves hajtás gyümölcse most fog megtérülni. Nagy sétákban, kirándulásokban lehet részed, amire máskor nincs semmi időd, de most jut rá bőven.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top