Ezo

Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)

Talán képes leszel békejobbot nyújtani olyan valakinek, akivel nem értettétek meg egymást, sőt olyan problémák is adódtak, amikor már-már felmerült, hogy talán jogi útra kellene terelni a nézetkülönbséget. És döntsön az igazság. Ez a belátás ideje lesz, amely sok ember életében a karma szempontjából mérföldkövet jelent.

Kos:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Az ünnepi készülődésbe teljesen belemerülsz, és hajlamos lehetsz elfeledkezni olyan dolgokról, amelyek nagyon fontosak lehetnek a további karrieredbe. Tégy fontossági sorrendet, és magadról se feledkezz meg.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mind gondolkodásban, mind érzelmileg távol áll tőled, de most mégis közel kerültök egymáshoz. Még az is előfordulhat, hogy teljes lesz közöttetek az egyetértés.
Karmikus feladatod: Nem kell minden idődet a konyhában töltened, mert most sokan lesznek, akik a kedvedben szeretnének járni és kényeztetni fognak. Lehet, hogy nem minden a te szád íze szerint lesz, de ezt ne mutasd ki, és szóvá se tedd, mert elronthatod az ünnep fényét.
 
Bika:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy kik azok az emberek, akik igazán fontosak a számodra, és rájuk kellene fordítanod a szeretetedet és a figyelmedet. Teljesen felesleges másokra, mert csak az energiáidból veszítesz.
Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz, aki egy váratlan meglepetéssel rukkol elő. Elsőre nem is tudod, hogy nevess vagy sírjál, de a hét végére minden a legnagyobb rendben lesz, és a kacagást választod.
Karmikus feladatod: Munkahelyedet próbáld meg elfelejteni ezen a héten. Nincs értelme azon görcsölnöd, hogy mi lenne ha… Most te és szeretteid érdeke a legfontosabb, és ha így teszel, egy nagyon boldog és nyugodt hét elé nézel.

Ikrek:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Ingerült és ideges leszel a héten, mert semmire nincs elég időd. Kapkodva vásárolsz, és sokszor rossz döntéseket hozol. De a karácsony visszaterel a rendes kerékvágásba, és a szeretet veszi át a főszerepet.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz. Csodálatos ajándékkal lep meg, és ez boldoggá tesz. A lelked tele lesz szerelemmel, gyengéd és odaadó leszel vele, amire már régen nem volt példa. A tenyereden hordod, és ezt nagyon fogja élvezni.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden hiába ez az év utolsó munkahete, nem tudod teljesen elengedni magad, hiszen nagy nyomás nehezedik rád. A családod tagjaira sem számíthatsz, mert nekik sem fenékig tejfel. De ettől nagyobb problémákat is játszva megoldottál már.

Rák:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Talán kicsit félsz az ünnepektől, nem érzed olyan jól magad, mint előző években szoktad. Jobban élveznéd a háttérben maradást és a szolidabb ünneplést, csak azokkal, akiket igazán szeretsz, de most ez nem teheted meg, mert az érdekeid mást kívánnak.
Karmikus kapcsolatod: A testvéreddel türelmesnek kell lenned, most egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon, de ez ne zavarjon. Engedd el a füled mellett a számodra nem tetsző dolgokat és mondatokat. Csak a jó dolgokra koncentrálj.
Karmikus feladatod: Nyomottabb vagy az átlagosnál, talán azért, mert nem lazíthatsz még. Össze kell szedned az erődet, hogy ne lássa senki a fáradtságodat, hiszen családtagjaidnak is te adhatsz erőt.

Oroszlán:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Romantikus szerelmi kapcsolatod miatt a mennyben érezheted magad. Imádni fogod őt, és semmi más nem érdekel, csak hogy vele lehess. Talán még füllenteni is fogsz miatta, ami ha kiderül, komoly családi galibákhoz vezethet.
Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz, aki ezen a héten is a munka hősét alakítja. Jobb, ha belenyugszol, mert úgysem tudsz tenni ellene, és még azokat az órákat is megkeserítheted, amelyek akár boldogak is lehetnének.
Karmikus feladatod: Két lábbal a földön állsz. Nem kell aggódnod az anyagiak miatt, mert lesz mit a tejbe aprítanod. Munkahelyeden lehetnek feszültségek, sőt mi több, veszélybe kerülhet a pozíciód. De ez nem izgat igazán, mert bízol magadban, és ezt jól teszed.
 
Szűz:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Régi szerelmi kapcsolatod kiállja a próbát, most döbbensz rá arra, hogy benneteket a sors tényleg egymásnak teremtett. Házasságokban kisebb vitára van kilátás, mert te másként akarod az ügyeket bonyolítani, mint ő, de ez nem okoz hatalmas feszültségeket közöttetek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki kardinális kérdést csinál az ajándékozásból. Tanítsd meg idén, hogy nem az a fontos, mennyit költ, hanem az, hogy milyen ötletes ajándékokat vesz.
Karmikus feladatod: Foglalkozz titokzatos témákkal, mert ezekhez most különleges érzéked van. Talán még magyarázatot kapsz arra is, ami olyan felfoghatatlannak tűnik. De te most képes vagy tisztán látni a lila ködben is.

Mérleg:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Elsősorban most az a fontos, hogy a családi háttered biztos legyen. Ennek érdekében kerüld a konfliktusokat, ne bonyolódj vitás kérdésekbe még akkor se, ha tuti, hogy neked van igazad. Az ünnep békés környezetben csodálatos, és neked most erre minden esélyed meg van.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki most igazán boldoggá tud tenni. Annyi szeretetet kapsz tőle, mint még soha senkitől. Viszonozd, mert akkor megsokszorozódik a köztetek lévő energia.
Karmikus feladatod: Otthonodban nagy a kupi, de közben akkora a sürgés-forgás, hogy semmi esély arra, hogy a rendrakás végére érj. Add fel nyugodtan félúton, mert semmit nem fog befolyásolni.

Skorpió:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Szereted azokat a dolgokat, amelyek kihívásokat jelentenek a számodra. Ezért nyugodtan vágj bele olyan karácsonyi ételek kikísérletezésébe, amelyek nagy falatnak tűnnek. Ügyes leszel, és még ha nem is lesz minden tökéletes, azt csak te tudod, és persze ezt tartsd is titokban.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki érdekből barátkozik veled, és a héten erre pontosan fény derül. Nem lesz kellemetlen, mert már régóta sejtetted, csak most szereztél bizonyosságot róla.
Karmikus feladatod: Ha teheted, utazz el jó messzire. Vidd magaddal szerelmedet, és töltsétek kettesben az ünnepeket. Boldog és perzselő percekben lehet részed, amely fantasztikus befejezése lehet ennek az évnek.

Nyilas:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Megunhatatlan vagy a barátaid számára. Szeretnének minél több időt tölteni veled, de te inkább a családoddal vagy idén. Nincs ezen mit csodálkozni, mert egész évben elhanyagoltad őket, és most szeretnéd bepótolni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki segítségedre lehet, mert olyan ötletekkel áll elő, amelyeket kiválóan tudsz alkalmazni a munkád során. Ne titkold el a közreműködését, mert úgyis fény derülhet rá, és az később ciki lehet.
Karmikus feladatod: Anyagi nehézségeid támadhatnak, mert a nagy shoppinglázban már megint túlköltekeztél. Állítsd le magadat, épp elég ajándékot vettél, és húzd össze a nadrágszíjat, mert különben nem marad a szilveszteri bulizásra.

Bak:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Bármilyen betegség is gyötörjön, az biztos, hogy az ünnepekre már nyoma se lesz. Úgy érezheted, hogy egy védőangyal az, aki a segítségedre siet. Végül is a lényeg, hogy kirobbanó formában leszel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, akivel nem vagy jóban már egy ideje. De az ünnepet ölelő nyugalom és boldogság arra sarkal, hogy tedd meg a kezdő lépést, és béküljetek meg örökre, talán ez az utolsó igazi lehetőség erre.
Karmikus feladatod: Alig tudsz feladataidra figyelni, mert nálad már beindult a szilveszteri zsongás, pedig addig még hátravan egy kis idő. Falod a férfiakat, de vigyázz, hogy ne bánts meg senkit, és ne adj okot haragra és pletykálkodásra, mert a rövidebbet te húzod.

Vízöntő:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Kiváló a hét, ha partnert keresel, mert egy olyan váratlan pillanatban köszönt rád a szerelem, melyre egyáltalán nem számítottál. Hagyd, hogy sodorjanak az érzelmek, és ne gondolkozd túl a dolgokat, végre őszintén szerelembe eshetsz.
Karmikus kapcsolatod: Testvéreddel lesz, aki nem szereti, ha beleszólsz a dolgaiba. De most kénytelen vagy, mert a vesztébe rohan, és nem vagy képes tétlenül nézni. De még ha nem is úgy tűnik a számodra, hallgatni fog rád és megfogadja a tanácsodat.
Karmikus feladatod: Ha ingatlanügybe kezdesz, akkor tájékozódj alaposan, mielőtt bármilyen döntést hoznál, mert a héten könnyelmű lehetsz, ami sokat kivehet a házi kasszából. Ráérsz komoly döntéseket az ünnepek után meghozni.

Halak:
Karmahoroszkóp (2010. december 19–25.)Karmikus kötelességed: Legyél kicsit önzőbb, mert ha így folytatod, még jobban kizsigerelnek a munkahelyeden. Nem minden a pénz, és jól fontold meg, hogy mit áldozol fel érte, mert még az is lehet, hogy a karácsonyt munkával kell töltened.
Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akivel felejthetetlen hetet élhettek át. Az idei év legizgalmasabb hétvégéjének nézhetsz elébe, ahol még talán az ujjadra is rákerül a megérdemelt gyűrű, de ez nem azt jelenti, hogy elbízhatod magadat, mert a szerelmet úgy nem lehet lángon tartani.
Karmikus feladatod: Rengeteg felesleges dolgot halmoztál fel. Az ünnep előtti készülődés alkalmas, hogy kiszelektáld mindazt, amire semmi szükséged. Ami nem kell, ajándékozzátok tovább, mert környezetedben van olyan, aki nagyon örülne neki, vagy egyszerűen dobd ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top