Ezo

Mitől lesz harmónia az életedben?

Rohanó életet élsz, a stressz állandó árnyékot vet a napjaidra és csak álmodozol arról, hogy végre lesz egy kis nyugalom az életedben? Egyszerű tippjeink segítenek a harmónia megteremtésében!

1. Amilyen a reggeled, olyan a napod is!

Aki állandó rohanásban él (és keveset alszik – de erről majd később), annak rögtön a legrosszabbal kezdjük: a reggeled dönti el, hogy milyen a napod! Ezért fontos, hogy lehetőleg minden reggel iktass be a napodba egy 10 perces „gyors meditációt”. Nem kell mást tenned, mint csukott szemmel (akár kezedben a reggeli kávéddal) képzeld el a napodat, méghozzá a lehető legpozitívabb változatban: mindent megoldasz, és mindenhova odaérsz!

Mitől lesz harmónia az életedben?

Nők Lapja Cafe ezotipp: Természetesen még ennél is jobb, ha valódi meditációval indítod a napodat!

2. Nyugtasd meg a gyomrodat!

Akinek üres a gyomra, az hiába áhítozik a harmónia után! Épp ezért fontos, hogy legalább naponta

Mitől lesz harmónia az életedben?
Teszt: melyik ezoirányzat illik hozzád?

négyszer egyél kis adagokat, akkor is, ha éppen egy nagyon szigorú fogyókúrát választottál. Az éhezésen alapuló módszereket felejtsd el, ha harmóniára vágysz!
Nők Lapja Cafe ezotipp: A vegetáriánus és a vegán étrend is alkalmas a rezgésszinted emelésére, ezáltal a harmónia kiteljesítésére! (Vigyázat, ha csak a hússal laksz jól, akkor ettől is idegesebb lehetsz!)

3. Tudatos mozgással a nyugalomért!

A harmóniára nem elég vágyakozni, tenni is kell érte! Heti három aerob edzésre minimum szükséged van, ami nemcsak a felesleges zsírpárnák ellen hatásos, de a stressz levezetésének is az egyik legjobb módja!
Nők Lapja Cafe ezotipp: Nem mindegy, milyen zenét hallgatsz a futópadon. Ezotéria rovatunk nem  relaxációs tengerzúgást, hanem épp ellenkezőleg: a legpörgősebb bulizenédet javasolja!

4. Munka off!

Ahhoz, hogy egyszer csak rád találjon a harmónia, szigorú időkeretek közé kell szorítanod a munkát, a pörgést és az ezzel járó stresszt. A harmónia legnagyobb ellensége a blackberry! Ezt bizony esténként ki kell kapcsolnod, ahhoz, hogy rád találjon a nyugalom. Szorítsd keretek közé az elérhetőségedet: Munkaidőn kívül egyáltalán ne nézd a benti e-mailjeidet, ha kell, tarts két telefont: egy munkahelyit és egy magánt.

Mitől lesz harmónia az életedben?

Nők Lapja Cafe ezotipp: A gondolataidat egész nap tarts kordában, ha munkahelyi probléma jut eszedbe, mindig tedd hozzá a gondolatsor végéhez: „…de ez csak az én fantáziámban van így, a valóságban minden rendben lesz!”

5. Igyál harmóniát!

Ha csak kávéztál egész nap, este jobban teszed, ha teát választasz. Méghozzá olyat, amelyet magad készítesz el. A titkos receptünk, amelyet megosztunk veled: 1 rész citromfű, 1 rész levendula, 1 rész borsmenta – ez a keverék megnyugtat, ellazít és még a gyomrot is megnyugtatja.
Nők Lapja Cafe ezotipp: Ha tartós lehangoltságban szenvedsz, 1 rész orbáncfüvet is tehetsz a keverékbe!

5 ezoterikus ok, amiért érdemes harmóniát teremtened magad körül
– Mert így könnyebben működtetheted a vonzás törvényét, azaz könnyebben vonzhatod be az életedbe a céljaid megvalósulását!
– Mert könnyebben merülhetsz el a spirituális gyakorlatokban: könnyebben meditálhatsz, relaxálhatsz és az angyalok jobban „meghallják” a kívánságaidat!
– Igazabbak lesznek az álmaid! Ha harmóniában élsz, az álmaid között valószínűleg visszaszorulnak a vágybeteljesítő álmok, és többségbe kerülnek a tanácsadó és jósálmok.
– Nehezebben boldogulnak veled az energiavámpírok! Ha mindig újratöltöd a raktáraidat, energiavámpír legyen a talpán, aki le tudja meríteni a készleteidet!
– Nem fog rajtad a rontás, az átok! Bizony a negatív kívánságok csak annak az auráján tapadnak meg, aki nem figyel oda arra, hogy harmónia és energia vegye körül a mindennapokban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top