Ezo

Vénuszi üzenet: Mit tegyünk a kapcsolatokért?

A Vénusz, a szerelem bolygója jelenleg retrográd mozgást végez, azaz visszafelé halad a pályáján. Ezzel együtt hátráltatja, megnehezíti, felforgatja szerelmi életünket is. Lássuk, melyik jegy szülöttei hogyan védekezhetnek a november 18-ig tartó, kapcsolatokat próbáló hatások ellen!

KOS
E jegy szülötteinek az a legnagyobb feladata a következő napokban, hogy megőrizzék a szerelmet! Nem a görcsös vagy az agresszív szerelemféltés a megoldás. Mutassátok ki az érzéseiteket, vállaljátok fel a vágyaitokat!
Vénusz-mantra: A romantika nem a gyengeség jele, bátran kimutatom az érzéseimet!

BIKA

A Bikákra különösen erős hatással van a Vénusz hátrálása. Ők most a túlzott nosztalgiára és a rossz állapotok megtartására válnak hajlamossá. Nekik fontos, hogy ebben a két hétben átgondolják a kapcsolataikat, de a komoly lépéseket inkább halasszák el!
Vénusz-mantra: Boldog és szeretetteljes jövőt készítek magamnak és a páromnak!

IKREK
Az Ikrek kicsit unatkozhat a szerelemben, hiszen e jegy szülöttei azt szeretik, ha zajlik körülöttük az élet, ha folyamatosan szórakoztatja őket a párjuk. Ahhoz, hogy kivédd a retrográd Vénusz hatását, szervezz heti egy extrém randit magatoknak, az sem baj, ha elszöktök egy hétvégére…
Vénusz-mantra: A megszokott kapcsolatom izgalmassá teszem, új ötleteket hozok a szerelembe!

RÁK
A Rákok a spiritualitást és az érzelmek lángolását hiányolják ebben az időszakban. Az a legjobb, ha tudatosítod magadban, hogy ez nem egy nagyon szenvedélyes szakasza a kapcsolatodnak. Ne ess pánikba, nemsokára helyreáll a lángolás.
Vénusz-mantra: Tudatában vagyok érzelmeimnek, ismerem párom szenvedélyét!

OROSZLÁN
Nem beszél a párod? Vagy éppen te hallgatsz otthon? Sajnos a Vénusz miatt most egy kicsit akadozik a kommunikációtok. Nincs mit tenni, ezen ügyesen – de nem erőltetve – javítani kell egy kicsit. Például igyatok egy pohár rozét kettesben az ágyban, miközben kimondjátok az érzéseiteket is!
Vénusz-mantra: Nemcsak megélem, de meg is nevezem az érzelmeimet!

SZŰZ

A Szűz feszítő, alattomos energiákként érzékelheti a Vénusz mostani hatását. Talán felmerül benned, hogy kétségbe vond a párod érzéseit? Ahelyett, hogy folyton ellenőrzöd őt, most adj egy kis szabadságot neki, és magadnak is. Hidd el, egy-két csajos este jót tesz a hangulatodnak!
Vénusz-mantra: Megbízom a páromban, megbízom magamban!

Vénuszi üzenet: Mit tegyünk a kapcsolatokért?

MÉRLEG
A Mérlegek is fokozottan érzik a Vénusz-hatást. Az ő életükben régebbi párjaik bukkanhatnak fel, akik úgy tűnik, most jöttek rá, hogy mekkora kincset veszítettek. Jól gondold meg, mit teszel most, mert a szerelem bolygója tesztnek vetheti alá a kapcsolatodat!
Vénusz-mantra: A múlt helyett a jövőbe tekintek, tudom, hogy boldogság vár rám!

SKORPIÓ
A Skorpiók úgy élhetik meg ezt az időszakot, hogy csökken a szexuális vonzerejük. Ez az, ami egyáltalán nem igaz, vigyázz, ne keress mindenhol flörtöt és kalandot – önigazolásként –, mert ezzel a kapcsolatodat teheted kockára, és most az nem lenne jó.
Vénusz-mantra: Tisztában vagyok saját vonzerőmmel, ismerem az értékeimet!

NYILAS
A vénuszi hatás a Nyilasokat elgondolkodtatja. A kapcsolatod mibenlétéről és értékéről elmélkedsz. Természetesen optimális esetben arra a következtetésre jutsz, hogy jó irányba tart az életed. Szánj több időt a párodra, és ne csak tervezgesd a közös programokat, hanem valósítsátok is meg!
Vénusz-mantra: Nyitott vagyok az érzésekre, nyitott vagyok a társam igényeire!

BAK
A Bakok lendületét megtorpantja a szerelem bolygója. Most úgy érezheted, hogy többet vársz ettől a kapcsolattól, és ami a legfontosabb, hogy többet érdemelnél. Biztosan igazad van, de ebben a két hétben adj esélyt a párodnak, hogy magától változzon, ne a kényszer hatására!
Vénusz-mantra: Elfogadom és szeretem a párom egyéniségét, azt szeretem benne, amilyen valójában!

VÍZÖNTŐ
A Vízöntők érzékenyek és robbanékonyak lesznek a hátráló Vénusz hatására! Most hajlamos leszel olyasmiket tenni, amit megbánnál, ezért mielőtt megszólalsz (különösen, mielőtt cselekedsz!) mindenképp gondold végig, milyen következményekre számíthatsz!
Vénusz-mantra: Biztonságot és szeretetet kapok és adok a kapcsolatomban!

HALAK

A Halak görcsei oldódhatnak, régi sebeket tudsz most könnyedén begyógyítani a lelkeden. De vigyázat, ha túl sokat foglalkozol a régi sérelmekkel, a sebek újra felszakadnak, és ez a mostani kapcsolatodnak sem tesz jót! Ne büntesd a párodat az elődei bűneiért!
Vénusz-mantra: Nyitott vagyok és elfogadó, hagyom, hogy a társam vezessen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top