Ezo

Kristálykisokos – hogyan töltsd fel a szerencsekövedet?

Gyógyító köveket, féldrágaköveket, kristályokat valamennyi nagyobb bevásárlóközpontban vehetünk. A kövek jótékony rezgéseiről könyvek és honlapok tucatjai szólnak; mi most azt szedtük össze, hogyan tisztíthatod meg és töltheted fel a kristályaidat!

1. lépés: tisztítás
A kövek tisztítása elsősorban nem higiéniai kérdés, hanem energetikai. A kőgyógyászok szerint a köveknek igen erős energiaterük van, amelyet érdemes időről időre megtisztítanunk. Mindenfajta kő tisztítható úgy, ha pár percig hideg folyó víz alá tartjuk. A csapvíz – ugyanúgy, ahogy a természetben a patakok – tisztára mossa a kövek auráját. A másik megoldás, ha 24 órára sóba temetjük a követ. A só – ugyanúgy, mint a föld – képes arra, hogy megtisztítsa a kristályok energiaterét.
Nők Lapja Cafe-tipp: Egy kristályt vagy szerencsekövet érdemes akkor megtisztítani, amikor úgy érezzük, már nem „működik” rendesen. Illetve akkor, ha valaki más hosszabb ideig magánál tartotta.

2. lépés: feltöltés
Az energetikai tisztítás után célszerű feltölteni a kristályokat, hogy jobban tudjanak működni. A legtöbb féldrágakő és drágakő energiatere jelentősen megnő a napfény hatására. Érdemes egy napra kitenni a köveket az ablakba, hogy magukba szívják a napfény minden pozitív erejét. Vigyázat, a holdkövet a telihold fényénél ajánlott feltölteni!
Nők Lapja Cafe-tipp: A hegyikristály mind a nap, mind a hold fényénél feltölthető, attól függően, hogy melyik energiájára van szükségünk. Ha sikereket és eredményeket akarunk elérni, a nap fényével töltsük a kristályt, de ha inkább a megnyugtatás és a spiritualitás a cél, akkor a holdfénybe tegyük ki egy éjszakára.

Kristálykisokos – hogyan töltsd fel a szerencsekövedet?

3. lépés: programozás
Sokan csak a hegyikristályról tudják, hogy „programozható”, azaz felhasználható bizonyos célok elérésére, de a valóságban minden nemes kő alkalmas erre a feladatra. Ahhoz, hogy beprogramozzunk egy féldrágakövet, egy kis csendre és nyugalomra lesz szükségünk. Fogjuk a követ abba a kezünkbe, amelyikkel írunk, képzeljük el, hogy az univerzum energiája átfolyik rajtunk, és feltölti a kristályt. Ha már kicsordul a kőből az energia, képzeljük el, ahogy segít célunk elérésében, lássuk magunk előtt a megvalósult célunkat!
Nők Lapja Cafe-tipp: Ha szükséges, a féldrágakövek gyors programozása is működik. Emeljük a követ szemmagasságba, szólítsuk meg, és mondjuk el háromszor hangosan, hogy mi lesz a feladata, miben kérjük a segítségét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top