Ezo

Amulettek a lakás védelmére

Az ezoterikus boltokban sokféle amulettet kaphatunk, amelyek a házak, ingatlanok védelmét szolgálják. Három olvasónkat kérdeztük arról, ők hogyan tartják távol a negatív energiákat a lakásuktól.

Amulettek a lakás védelmére„A bejárati ajtómon belülről egy törökországi nyaralásról hozott Allah szeme amulett lóg. Az árus fiú állította, hogy a lakásban tartva megakadályozza a szemmel verést, a rontást és minden negatív mágia működését. Persze, lehet, hogy csak azért működik, mert hinni akarok benne, viszont amióta kitettem, tényleg kevesebb házaló csengetett be.”
Zita, adminisztrátor

„Nálam egy angyalszobor vigyázza a lakást. Az előszobában ül a polcon, a térdére hajtja a fejét és szemmel láthatóan nagyon elgondolkodott valamin. Ha pedig úgy érzem, hogy az angyalom jelenléte ellenére negatív energiák gyűlnek a lakásban, meggyújtok egy védelmi angyalgyertyát, az minden gonoszságot elűz.”
Krisztina, HR-menedzser

„Nálam a nappali közepén van egy nagyobb darab hegyikristály. Egy meditációval beprogramoztam arra feladatra, hogy tartson távol minden negatív energiát a lakástól és, hogy folyamatosan töltse pozitív energiákkal a szobákat!”
Judit, eladó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top