Ezo

Viráglocsolás közben is kérhetsz a tündérektől

Az angyalkommunikáció évek óta az egyik legnépszerűbb ezoterikus terület. Az angyalmédiumok egy ideje újabb szellemi létezőkkel, a tündérekkel is felvették a kapcsolatot. A leghíresebb médium, dr. Doreen Virtue szerint a tündérek valójában a természet angyalai.

Viráglocsolás közben is kérhetsz a tündérektől – Önmagában egy tündér puszta jelenléte boldogsággal, vidámsággal tölti el az embereket – ecseteli interjúiban dr. Doreen Virtue, aki szerint a tündérek amolyan „ökológiaangyalok”. – Azért vannak, hogy védjék a környezetet, a növényeket, az állatokat. Tapasztalataim szerint egy pillanat alatt képesek felmérni, hogy ki hogyan áll a környezethez, a környezetvédelemhez. Aki tudatosan vigyáz a természetre, annak szívesen és hatékonyan segítenek! – foglalja össze Virtue saját tapasztalatait a tündérekről.

A szakíró szerint az, aki túl zsúfoltnak érzi a napirendjét, s egész nap csak stresszel, jól teszi, ha időnként kimegy a természetbe, s egy fa tövébe ülve hagyja, hogy a földanya és a tündérek elvezessék a negatív energiáit. Persze aki a hideg, esős, őszi időben nem akar kimenni a természetbe, az is felveheti a kapcsolatot a tündérekkel.

A dúsan virágzó, egészséges szobanövények segítenek ebben! Töröljük le a levelekről a port, öntözzük meg a növényeket, közben mondjuk el a tündéreknek vágyainkat, kérjük tőlük, hogy segítsenek megvalósítani céljainkat! Jó, ha tudjuk, hogy a tündérektől bátran kérhetünk szerelmi, életkörülményeinket jobbító és egyéb, szórakozással, vidámsággal kapcsolatos kívánságokat is!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top