Ezo

Karmahoroszkóp (szeptember 4-10.)

A héten újhold lesz. A Jupiter hátráló mozgásba kezd, és visszatér a Kos jegyéből a Halakba, ám a Marsnak a Neptunuszhoz, a Vénusznak pedig a Plútóhoz lesz egy jó fényszöge.

Kos
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Szenvedélyes leszel a munkádban, és ezzel továbbra sem lopod magad a kollégáid szívébe. Vedd figyelembe mások munkatempóját, és hangold össze a sajátoddal. Nem mindenkinél kap főszerepet a munka, és ezt tudomásul kellene venned.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek köszönhetően kimászhatsz egy kellemetlen szituációból. Számolnod kell azzal, hogy ezek után az adósa leszel, és a sors megteremti azt a helyzetet, amikor viszonozhatod neki ezt a szívességet.
Karmikus feladatod: Ez a hét alkalmas lehet egy kis pihentető wellnesskiruccanásra. Vagy legalább tölts több időt a szabadban, és ne tölts több időt a tévé előtt, mint az normális lenne.

Bika
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden nem alakul minden a kedved szerint, mert a feladataid száma egyre csak nő, viszont ezzel párhuzamosan a fizetésed nem. Most nincs sok választásod, ezért húzd tovább az igát, és ne reklamálj.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, aki hajlamos többet költeni a kelleténél. Még az is lehet, hogy kölcsönért fog folyamodni hozzád, de ne adj neki egy fillért se, mert azt is csak elveri.
Karmikus feladatod: Ha a héten utazol külföldre, remekül sikerülhet. Most fantasztikus áron juthatsz olyan dolgokhoz, amelyeket már régóta szerettél volna magadénak tudni. Ezenkívül a táj és az ott élő emberek mély nyomot hagyhatnak a lelkedben. Felejthetetlen élmények részese lehetsz.

Ikrek
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Boszorkányos tervet szősz egy pasi megszerzése érdekében. Lépésről lépésre haladsz, és nem hagyod, hogy bármilyen apróság eltántorítson az utadból. Nem biztos, hogy megéri, mert az iránta érzett szerelmednek nagyobb a füstje, mint a lángja, és a vége csalódás lehet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit anyagilag szeretnél kihasználni. Sikerülni fog, de számolnod kell azzal, hogy súlyos következményei lesznek a jövőben.
Karmikus feladatod: Nehezen viseled a kritikát ezen a héten, pedig a munkahelyeden van benne részed bőven. Talán érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy lehet valami igazságalapja annak, amit mondanak, és érdemes lenne változtatnod a munkastílusodon.

Rák
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: A munkahelyeden minden másként alakul, mint ahogyan azt eltervezted. Most tanulhatod meg, hogy legyél spontán, és hogyan lépj fel a váratlan kihívásokkal szemben. Sikerélményekben gazdag hét vár rád, amely megerősíti az önbizalmadat is.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel a múltban szoros kapcsolatban álltál, de ezt a jelenben teljes mértében letagadod. Eljön az a pillanat, amikor vállalnod kell, és meglátod, milyen megkönnyebbülés lesz.
Karmikus feladatod: A házipénztárat képes vagy teljesen kifosztani, ha ezt a kedvesed hagyja. Vitákba bonyolódhatsz vele, mert rajtad van a vásárlási láz, és ilyenkor nem tudsz tiszta fejjel gondolkodni, pedig ő csak attól szeretne megkímélni, hogy a nagy shopping után gyötörjön a megbánás.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Szerelmed meglephet egy különleges utazással. Olyan élményben lesz részed, amelyre már régóta áhítoztál, és amely rengeteg energiával tölt fel. Képes leszel minden negatív gondolatot kiűzni a fejedből, és csak a jóra koncentrálni.
Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz, aki váratlan hírrel lep meg. Örömödben nem is tudod, hogyan viselkedj, ezért figyelj oda, mert kissé zavarodottnak tűnhetsz.
Karmikus feladatod: Anyagilag sikeres hét elé nézel. Bármilyen munkába kezdj, arannyá válik a kezeid között. Ez megnyugvást jelent a számodra, és szorgos spórolást. Végre ráébredsz, hogy semmi értelme két kézzel szórni a pénzt, mert csak egy halom kacatot vásárol össze az ember.

Szűz
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: A barátaiddal mindig képes vagy feltöltődni, ezért ha úgy érzed, hogy kezdenek lemerülni az energiatartalékaid, szervezz egy bulit, ahova mindenkit meghívsz, aki fontosnak gondolsz az életedben.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki meg szeretne leckéztetni. Úgy érezheted, hogy minden ok nélkül, pedig ez nincs így. Gondolkozz el, hogy mi vezetett idáig, mert a megoldás benned rejlik, és könnyedén helyrehozhatók a dolgok.
Karmikus feladatod: Észre sem vetted, és beindult a város lüktetése. Dugók és fennakadások várnak, ha útnak indulsz. Te eddig a pontosságodról voltál híres, ezért ha továbbra is meg szeretnéd tartani ezt a jó szokásodat, a héten indulj húsz perccel előbb mindenhová.

Mérleg
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Szeretsz összevissza beszélni, és ezzel felkavarni magad körül az állóvizet, aztán meg úgy tenni, mintha te semmiről sem tehetnél. Ha már egyszer megcsináltad a balhét, akkor jobban tennéd, ha vállalnád érte a felelősséget.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki sérti az egódat, mert nap mint nap tükröt tart eléd, és nagyon nem tetszik, amit látsz. Tegyél ellene, és változz meg, mert ne feledd: jó útra térni sosincs késő.
Karmikus feladatod: A munkádban kiteljesedhetsz. Mindig vonzódtál a művészetekhez, és ha eddig még nem volt szerencséd közelebbi kapcsolatba kerülni velük, akkor a héten ezt garantáltan megteheted. Varázslatos percekben lehet részed, és ezt nem másnak, mint magadnak köszönheted.

Skorpió
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Szerelmeddel engedékenyebbnek kell lenned, mert mindent megtesz érted és a gyermekeitekért. Hagyj neki nagyobb életteret, mert úgy érezheti, hogy szereteteddel megfojtod. Mindenkinek szüksége van egy kis magányos kikapcsolódásra, engedd szabadjára ezen a héten.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki olyannyira kedves veled, hogy az már feltűnő és zavaró. Nincs mögötte semmi rossz, csak barátkozni szeretne, és így próbál meg a közeledbe férkőzni.
Karmikus feladatod: Az ősz közeledtével egyre sűrűbb lesz a programod. Alig marad időd a szeretteidre, mert amit nyáron elhanyagoltál, azt most kell bepótolnod. Oszd be a munka nagy részét, és akkor pontosan fogod látni, hogy mennyi időt tudsz velük lenni.

Nyilas

Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: A kitartásodra lesz szükséged, mert egyáltalán nem – vagy csak lassabban – jönnek be a munkahelyedhez fűzött reményeid. Szerencsére a józan eszed megóv a túlzásoktól, így nem lesz anyagi nehézséged, de jobban össze kell húznod a nadrágszíjat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan régi barátnőddel lesz, akivel évek óta nem beszéltetek. Most, hogy ismét találkoztok, pontosan ott tudjátok folytatni, ahol abbahagytátok. Érzed, hogy ez igazi barátság, és nem szabad hagynod, hogy újra elveszítsétek egymást.
Karmikus feladatod: Össze kell békítened egy baráti párt. Rossz szemmel nézed, ha a környezetedben marcangolják egymást az emberek, főleg akkor, ha szereted őket. Ezért a héten igazságot kell tenned egy vitás ügyben.

Bak
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Sorra jönnek a bosszúságok, kezdesz elgyengülni, és feladni a küzdelmet. Semmi nincs hiába, ezért legyél akaratos és kitartó, mert ez a két tulajdonság beváltja a hozzájuk fűzött reményeidet.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, akivel nem vagy jóban, de szerencsés fordulat vár rád, mert még mielőtt elkezdenél áskálódni ellene, magától felmond, és más helyre megy dolgozni. Így már egyáltalán nem fogja zavarni a köreidet.
Karmikus feladatod: Ha lakásfelújítást tervezel, itt az ideje, hogy belevágj, mert most az anyagiak és a szabadidőd is biztosított ehhez a nehéz feladathoz. Ha egyedül élsz, kérj segítséget a családodtól, de ne hagyd magad eltéríteni az eredeti elképzeléseidtől.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: Nyugodtan menj bele egy hajmeresztő kalandba a barátaiddal. Olyan élményben lesz részed, amely segít felszabadítani a belső energiáidat, és jobban a belsődbe látni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan baráttal lesz, aki szeretne téged kisajátítani, és ennek érdekében mindent megtesz. Értesd meg vele, hogy neked nagy a baráti társaságod, és hogy szívesen látod őt is közöttük, de nem vagy hajlandó érte feladni a többieket.
Karmikus feladatod: Végre fel tudod dolgozni azt a csalódást, amely az elmúlt időben történt veled. Mindebben segít egy új szerelem. Megtalálod azt az embert, akire fel tudsz nézni, akit csodálni tudsz, és akitől olyan sokat tanulhatsz számodra eddig ismeretlen dolgokról.

Halak

Karmahoroszkóp (szeptember 4 -10.)Karmikus kötelességed: A szerelem viharában telik ez a hét. Hol összevesztek, hol kibékültök. Arra kell figyelned, hogy ne csak azzal foglalkozz, neked mi a jó, hanem szentelj nagyobb figyelmet kedvesed kívánságainak, és akkor biztos lehetsz benne, hogy ez hosszú távú, szenvedélyes kapcsolat lesz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki rávilágít arra, hogy illúziókat kergetsz. Először meg sem akarod hallgatni, de unszolására rájössz, hogy igaza van, és fontolóra veszed, amit mond.
Karmikus feladatod: A család, a rokonság nyomására belemehetsz olyan dolgokba is, amelyek távol állnak tőled, és amelyeket egyáltalán nem szeretnél. Mivel a saját életedről van szó, ne hallgass rájuk, hanem azt tedd, amire mindig is vágyakoztál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top