Ezo

Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)

A hét nagy eseménye, hogy végre a Mars is átlép a Skorpió jegyébe, ami a karmát jelentő bolygókkal való kapcsolódásában arra utal, hogy több olyan esemény történik, amelyek igazi kihívást jelentenek az életünkben, és amelyek elől nem kell megfutamodni.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Túl komolyan vehetsz olyan dolgokat, amelyeken máskor csak jót mulatnál. Adj fel a merevségedből, mert különben saját magadnak nehezíted meg a dolgokat, és még az is lehet, hogy a környezetedből egypáran direkt játszanak az idegeiddel, mert látják, hogy rögtön ugrasz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kedves emberrel lesz, akit mostanában ismersz meg, de biztos vagy benne, hogy ő az, aki nyugalmat hoz az életedbe. Olyan erő árad belőle, amely téged is átjár.
Karmikus feladatod: Mivel szeretsz nagyokat enni, és a finom borokat és koktélokat sem veted meg, jól tennéd, ha odafigyelnél, és időnként ráállnál a mérlegre, hogy ha kell, mértékletesebb legyél az alakod megóvása érdekében.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Szereted a pörgést és a mulatozást, de a héten tarts mértéket, mert ha túlzásokba esel, nem veszed észre a kedvező lehetőségeket, amelyeket neked kínál fel a sors. A legjobb úton haladsz a szakmai kiteljesedés felé, ne most szúrd el.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit a stabilitásoddal és a kitartásoddal tudsz megnyerni. Nagy szüksége van egy olyan emberre, akire felnézhet, és te most pont ilyen vagy.
Karmikus feladatod: A szenvedélyességedet teszi próbára a sors. Vitába keveredhetsz, és úgy érzed, el kell menned a végsőkig, de szerencsére elérkezel egy pontra, ahol úgy érzed, be kell fejezned. Ez a döntésed megment egy halom kellemetlenségtől.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Sajnos megtörténhet az, aminek nem szabadna bekövetkeznie. Beleszeretsz egy kollégádba, és ezzel egy időre befejeződhet a karrierépítésed. Úgy érzed, hogy ez jó választás, de az idő bebizonyítja, hogy most nagyot tévedsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megtanít arra, hogy minden a részletekben rejlik. Eddig hajlamos voltál nagy vonalakban tervezni a dolgaidat, és lehet, hogy pont ezért nem érted el a céljaidat, de innentől kezdve mindent más színben látsz.
Karmikus feladatod: Egészséged nincs a csúcson. Egy enyhe gyomorrontás gyötörhet a héten, ami keresztezheti egy kellemesnek ígérkező kirándulás tervét. Otthon is lehet remek elfoglaltságokat találni, csak kreatívnak kell lenned.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Ha több vasat tartasz a tűzben, akkor arra most fény derülhet, és nem kerülheted el, hogy szembesülj a tetteiddel. Még az is lehet, hogy a hódolóid megküzdenek a kegyeidért, és megharcolnak érted, pedig te egyiküket sem szereted igazán.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megjósolja neked a jövőt. Te egyelőre hitetlen vagy, de ahogyan telik az idő, rá kell döbbenned, hogy mennyire igaza van, és kezdesz megijedni.
Karmikus feladatod: A hivatalos szervekkel meggyűlhet a bajod. Az is lehet, hogy egy félreértés áldozata vagy, de az is lehet, hogy nem, és jogos minden vád, amit felhoznak ellened. Ha őszinte vagy, és nem ferdíted el a tényeket, könnyedén megúszhatsz mindent.

Oroszlán

Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Változtatnod kell az életeden, mert a mostani helyzeted nyomaszt, és tudod, hogy nem maradhat így. Szerencsére kedveseddel mindent meg tudsz beszélni, és ez megnyugtathat. Ez az, ami neked valójában számít: hogy legyen melletted egy megértő társ, aki hasonlóan gondolkozik, mint te.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, aki egyik percről a másikra nem keresi a társaságod. Hiába agyalsz, nem tudsz rájönni az okára. Lehet, hogy nem te vagy az oka, csak valami baja van, amit nem szeretne veled megosztani, hanem inkább magányba fojtja.
Karmikus feladatod: Továbbra is élvezed a munkádat, de már nem erről szól az életed. Nagyon ügyesen csinálod, mert munkahelyeden ebből semmit nem vesznek észre, továbbra is nagyon meg vannak veled elégedve.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: A hangulatváltozásaidnak határt kell szabnod a héten, mert olyan embereket bánhatsz meg az indulatos szavaiddal, akik soha nem ártottak neked. Legyél türelmesebb, és mondj el egy dolgot akár többször is, mert te is rá fogsz jönni, hogy sokkal többet érsz el vele.
Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz, akivel nem lángol köztetek a szerelem, de a biztonság neked mindennél többet ér. A héten olyan szóváltásba kerülhetsz vele, hogy most teljesen elbizonytalanodhatsz, és lehet, hogy mégis a szakítást választod.
Karmikus feladatod: Ez a hét alkalmas lesz új vállalkozások indítására. Legyen szó bármiről, mázlistának érezheted magad, mert minden magától fog menni, minimális energiabefektetéssel.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Egy fura pasi szeretne meghódítani, aki elsőre nem tetszik, de ha eddig egyedül voltál, jobban teszed, ha nyitsz felé, mert rá fogsz jönni, hogy milyen kedves pofa. Mindent be kell vetnie a cél érdekében, mert  sajnos már annyira hozzászoktál a magányhoz, hogy senkit nem akarsz magad mellé engedni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, akivel óriásit bulizhattok ezen a héten. Próbáld meg minél kevesebb alkohollal feldobni magad, mert másnap olyan fejfájással ébredhetsz, amiből nem lábalsz ki egykönnyen.
Karmikus feladatod: Mázlid van, mert a védőangyalod ott lebeg feletted, minden lépésedet figyeli, és mielőtt hibáznál, értesít. Nincs más dolgod, mint figyelni a jeleket, és kiolvasni belőlük a helyes döntéseket.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: A sors egy kis higgadtságra int. Figyeld a jeleket. Hajlamos vagy gyorsan elbízni magad, és a cél előtt leengedni. Most harcolj a végsőkig, így kiélvezhetsz minden percet, mert fantasztikus sikereid lesznek.
Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz, egész héten arra vágysz, hogy kényeztessen, és a tenyerén hordozzon. De partnered gondolatai a megélhetés körül forognak, ezért nem tud annyi figyelmet szentelni neked, mint amennyit szeretne.
Karmikus feladatod: Kisebb káosz uralkodik körülötted, semmire nincs időd, az egyik helyről a másikra rohansz, mint egy félőrült. Szánd rá magad, hogy kicsit rendbe tedd az életed, mert minden könnyebben fog menni, csak egy kis rutint kell benne szerezned.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Pozitív dolgokat tartogat neked ez a hét.  Reménytelennek hitt dolgaid egy pillanat alatt megoldódni látszanak, csak hinned kell magadban és a tehetségedben.
Karmikus kapcsolatod: A szerelmeddel lesz, akivel minden olyan dolgot meg tudtok beszélni, amit korábban elképzelhetetlennek tartottál. Ne titkolj előle el semmit, mert egy váratlan pillanatban mindenre fény derülhet, és az nagyon izzasztó pillanatokat okozhat.
Karmikus feladatod: Egyszerre több munkát is képes vagy ellátni, de vigyázz arra, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására, mert a főnököd ezt észreveheti, és kivehet a kezedből több feladatot is, ami kevesebb pénzt jelenthet, és neked most mindennél jobban szükséged van az anyagi biztonságra.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: A munka most csak a pénzről szól. Semmi kedved bemenni a munkahelyedre, mert lustának és kifacsartnak érzed magad. Találj olyan ösztönző dolgokat, amelyek ismét felkeltik az érdeklődésedet a szakmád iránt.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, aki mostanában nem foglalkozik veled annyit, amennyit szerinted megérdemelnél. Lehet, hogy nem véletlenül van ez, mert az elmúlt hetekben neked volt szükséged a magányra, és még nem jelezted neki, hogy ez az időszak elmúlt.
Karmikus feladatod: Barátnőddel legyél türelmesebb, mert egy nehéz időszakon megy keresztül. Most csak az ő problémájával foglalkozzatok, a tiédet dumáld meg mással, nehogy úgy érezze, hogy nem fontos neked.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Lehet, hogy a héten egy apróság olyannyira megzavarja a magánéletedet, hogy a szakítás tervét veszed a fejedbe. Mielőtt elhamarkodott lépésre szánnád el magad, jobb lenne tisztáznod a dolgokat, mert most semmi nem az, aminek látszik, és ha nem jól döntesz, csak magadat hibáztathatod.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindent megadna azért, hogy a munkahelyeden a helyedre lépjen. A héten nem leszel túl harcias, mert más köti le a figyelmedet, ezért jó eséllyel indulhat ellened.
Karmikus feladatod: Ha nagyon rossz a kedved, akkor vegyél ki egy nap szabit, és tégy úgy, mintha nyaralnál. Meglátod, ez az érzés ismét jókedvre derít, és elfeledteti a felmerülő nehézségeket.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)Karmikus kötelességed: Tanácsokat kell adnod zűrös ügyekben a barátaidnak. Ezen a héten nagyon jó meglátásaid lesznek. Amúgy te nem szólnál bele mások életébe, inkább jó hallgatóság vagy, de most olyan tippeket adhatsz nekik, amelyekkel könnyen kikerülnek a slamasztikából.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akinek a szex nagyon fontos lesz ezen a héten, ezért – még ha fáradtnak is érzed magad – add be estéről estére a derekadat, mert meglátod, hogy neked is jót fog tenni.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden erősnek kell mutatnod magad. Néhány kollégád szeretne a padlóra küldeni, de semmi esélyük, mert te két lábbal a földön állsz, és mindennel képben vagy. Még az is lehet, hogy a neked ásott verembe ők esnek bele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top