Ezo

Mit sportolj? Elárulja a csillagjegyed!

Nem találod a neked való sportot? Talán már régóta szeretnél valamit mozogni, de mindent megunsz egy ideje? Lehet, hogy arról van szó, hogy nem a csillagjegyednek megfelelő mozgást választottad? Írásunkból kiderül, milyen sport való az egyes jegyek szülötteinek.

Kos: A Kosok szeretik megmutatni másoknak ügyességüket, energiájukat, és persze szeretnek a legjobbak lenni valamiben. Futásban és teniszben is nyerhetnek!

Mit sportolj? – elárulja a csillagjegyed!

Bika: A Bikák gyűlölik a megerőltető, monoton mozgást, és azt is, ha nagyon megizzadnak. Az edzőtermi gépparkok viszont megnyugtatják őket, főleg akkor, ha van egy jó személyi edzőjük is.

Ikrek: Mindenképp zenés-táncos aerobik- vagy táncóra ajánlott az Ikrek jegyűeknek. Ha sportról van szó, nekik ugyanis a buli a legfontosabb.

Rák: A sport legtöbb formája elborzasztja a Rákokat. Ha van kivétel, érdemes azt választani, ha nincs, és csak az egészséges életmód a cél, az úszás lehet jó választás!

Mit sportolj? – elárulja a csillagjegyed!

Oroszlán: Az Oroszlánok a látványos sportokat szeretik nézni, és ha muszáj, művelni is. Görkorcsolyázni, korcsolyázni, futni egy parkban – ezek oroszlános sportok.

Szűz: A Szüzek, ha sportról van szó, szeretnék minél kevesebb erőbedobással formálni az alakjukat, az ellipszistréner, a futópad és a szobabicikli nem lesz a barátjuk, de praktikus választásnak tekinthetők.

Mérleg: A Mérlegeknek a szépség és a nőiesség jegyében célszerű sportot választaniuk. A különböző táncokat (főleg a hastáncot) egyenesen a Mérlegeknek találták ki.

Skorpió: A Skorpióknak a rendszerességgel vannak gondjaik, ha a mozgásról van szó. Ezért mindenképpen bérletet vegyenek, méghozzá aerobik- vagy spinningórára!

Mit sportolj? – elárulja a csillagjegyed!

Nyilas: Leginkább a nem túl sok mozgást igénylő sportokat kedvelik a Nyilasok, mint a pilates vagy a súlyzós edzés – bár ez utóbbit csak a legelszántabbak bírják közülük sokáig.

Bak: Mindenképp gerinckímélő mozgást ajánlunk a Bakoknak, mint amilyen a jóga. Az a jó, ha a stresszt is csökkenti, mint a zumba. A kettő keveréke lenne az ideális Bak-sport.

Vízöntő: A játékot jobban szereti a sportnál, ezért leginkább a kosárlabda, a tenisz és a többi játékos mozgás ajánlható a Vízöntőnek, aki gyakran rajong az extrém sportokért is.

Mit sportolj? – elárulja a csillagjegyed!

Halak: A vízi sportokat és az úszást ajánljuk a Halaknak, bár a jegy szülöttei gyakran szeretik a száraz és monoton mozgásformákat is, mint a biciklizés vagy a spinning.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top