Ezo

Mit üzen a tarot a Halak havára?

A következő hónap elsősorban az Ikrek, a Bak és a Nyilas havában született emberek számára lehet pozitív. A rossz dolgok sem véletlenül történnek velünk, de ritkán gondolunk arra, hogy tanulunk ezekből a helyzetekből.

HALAK

Mit üzen a Tarot a halak havára? Új út, új kezdetek. Ha a Halak havában születtél, akkor a következő négy hétben te is érezheted a változást. Van esély egy kapcsolatra, és új barátságok is szövődhetnek, de mindenképpen az a lényeg, hogy erre a hónapra az újdonságok lesznek a legjellemzőbbek. Minden mozgásban van, nem szabad félni a változásoktól, és azt is fontos észben tartani, hogy ha valami véget ér, akkor esélyt kapunk arra, hogy valami más elkezdődjön.

KOS

Mit üzen a Tarot a halak havára? Légy észnél! Ebben a hónapban könnyen megeshet, hogy a felelőtlenséged bajba sodor. Nem azonnal éreznéd a következményét, de a jövődre hatással lehet. Ne szórd most a pénzt feleslegesen, mert meglehet, hogy hamarosan egy nagyobb kiadás jelentkezik, és akkor majd jól jönne, amit most értelmetlenül elköltesz. Az ismerkedések terén is figyelj oda, ne légy könnyelmű, mert később megbánhatod a tetteidet.  

BIKA

Mit üzen a Tarot a halak havára? A Bikáknak a materiális dolgokról szól ez a hónap. Még mindig nincs fellélegzés, jöhetnek még újabb kiadások is, de képes vagy megoldani a problémákat. Ilyenkor kell erősnek lenni, és kitartani. Ráadásul a rossz periódusok után általában jó jön, erre koncentrálj! Ezeket a heteket még át kell valahogy vészelned, meríts erőt a családodból és a barátaidból! 


IKREK

Mit üzen a Tarot a halak havára? Használd ki az ebben a hónapban érkező lehetőségeket! Munkaajánlatok is várhatnak rád, az anyagi helyzeted is fellendülhet, és a párkapcsolat terén is pozitív változás állhat be az életedben. Fontos viszont, hogy ne halogass, amit el kell intézned, azt tedd meg! A barátaid is fontos szerepet töltenek most be az életedben, szánj rájuk jóval több időt, és figyelj arra, hogy mit mondanak. Egy félmondatnak is lehet jelentősége a jövőddel kapcsolatban! 

RÁK

Mit üzen a Tarot a halak havára? Törődj többet az egészségeddel! Azt is gondold át, hogy akik segítséget kérnek tőled, azoktól te mit kapsz cserébe. Vedd le magadról a mártírjelmezt, és inkább önmagaddal törődj! Használd ki a szabad estéidet, olvass, vagy csak pihenj, és koncentrálj arra, hogy közben milyen gondolatok kavarognak benned. Lassacskán hasznos lenne megtervezned a jövődet is, vedd sorra, hogy mi minden vár rád a következő hónapokban, és készíts időbeosztást magadnak! 

OROSZLÁN

Mit üzen a Tarot a halak havára? Azok az Oroszlánok, akik éppen egy kapcsolatból léptek ki, gondoljanak arra, hogy nem feltétlenül ők a hibásak. Vádolni sem szabad a másikat, de az önbírálatnak most nincs helye. Tedd helyre magadban a múltadat, hogy a jövőd is tisztább képet mutathasson. Kicsit úgy érezheted, hogy az emberek megőrültek körülötted, de ez nem baj, csak annyit jelent, hogy jelenleg más minőségű energiára van szükséged. Ismerkedj új emberekkel is, hasznos dolgokat tanulhatsz tőlük! 
 

SZŰZ

Mit üzen a Tarot a halak havára? Ez a hónap nem kedvez a párkapcsolatoknak a Szüzek életében. A randiknak nem biztos, hogy jó végük lesz, sok csalódás érhet a másik nemmel kapcsolatban. Foglalkozz most inkább a családoddal vagy a munkáddal. Az sem ártana, ha valami új elfoglaltságot keresnél magadnak. Az új ismeretek mindig pozitív energiát hoznak az életünkbe. 
 

MÉRLEG

Mit üzen a Tarot a halak havára? Add ki magadból a feszültséget! Most nem kellene diplomatikusnak lenned. Ha valakivel problémád van, akkor mondd el neki, beszéljétek meg. Vonatkozik ez a családtagjaidra is. Ha csak elfojtod magadban a problémákat, akkor a végén akkorára nőhetnek, hogy már nem lehet velük mit kezdeni. Azt is meg kell tanulnod, hogy a kapcsolatok általában nem egy életre szólnak. Tanuld meg elengedni azt, aki már nem tesz boldoggá!

 

SKORPIÓ

Mit üzen a Tarot a halak havára? Lehet, hogy új munka után kellene nézned. Nincs értelme olyan helyen üldögélni, ahol már nem várnak rád új kihívások. A rutin megöli az emberben az örömöket. Gondold át, hogy valóban azt csinálod-e, amihez kedved van. Ha nem, akkor miért maradsz még mindig ott? Felesleges azzal nyugtatgatnod magad, hogy nincs más lehetőséged. Ha valóban mennél, akkor megkapod a jeleket, hogy merre indulj!

 

NYILAS

Mit üzen a Tarot a halak havára? Egy szerelem kibontakozása várható a Nyilasok életében a következő hónapban. Az energiádat most a párodra fordítsd, illetve ha még egyedül vagy, akkor most nyisd ki jól a szemed. A szexuális energia felszabadulását jelzi a tarot, ez önfeledt boldogsággal jár. Ne agyalj most olyan kérdéseken, hogy „de meddig tart?”, csak élvezd a pillanatokat. Most erre van szükséged! 
 

BAK

Mit üzen a Tarot a halak havára? A Bakok is könnyen párra lelhetnek ebben a hónapban. Egy új találkozás érdekes végkifejlettel járhat. Feleslegesen gondolkodsz vagy mérlegelsz, ebben a hónapban a találkozásokból pozitív kimenetelű kapcsolatok születhetnek számodra. Ebben az esetben is igaz, hogy élvezni kell a pillanatokat, és nem szabad közben gondolkodni, vagy előrevetíteni a jövőt. 
 

VÍZÖNTŐ

Mit üzen a Tarot a halak havára? Ott van a szemed előtt a lehetőség, csak meg kellene látnod! Másokat okolsz, pedig csak te tehetsz arról, hogy beragadtál egy helyzetbe. Lazíts, és koncentrálj egy kicsit! Észre fogod venni, hogy már régen ott van előtted az, amire vagy akire vártál. A következő hónap változásokat hozhat a munka terén és párkapcsolatilag is. Figyelj azonban az egészségedre sokkal jobban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top