Ezo

5-ös nő

A számmisztikában mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.

Jellemzői:

5-ös nőAz 5-ös nő jó kedélyű, joviális, lelkes típus. Nagy a szabadságigénye. Nem lehet őt korlátozni, bezárni. Ha azt veszi észre, hogy a párja „becsukja az ajtót vagy az ablakot”, akkor szükség esetén „tokostul” is kimegy. Tehát nem tanácsos őt mozgás- vagy döntésszabadságában korlátozni. Jó esetben ő maga is megadja a szabadságot a párjának.
Az 5-ös nő társaságában nem lehet unatkozni. Mindig jó a hangulat, mindig vidámság és derű van jelen. Ezt tükrözi a megjelenése is. Általában divatos, ízléses, ugyanakkor szokatlan stílusban, színekben szeret megjelenni. A kézmozdulatai, a hanglejtése is rugalmasságról, fiatalságról árulkodik. Eléggé feltűnő, szép nő az 5-ös. Adott esetben hízásra hajlamos, hiszen a Jupiter bolygó hatása alatt áll, ami hatalmas, nagy kiterjedésű. Így az 5-ös emberek is szeretnek nagyokat enni, nagyokat szeretkezni, szeretik nagy kanállal enni az életet, szeretik élvezni az életet. Ettől olyan szenvedélyesek is. Ráadásul szeret feltűnően öltözködni, szereti az ékszereket, szereti a pompát, a luxust és az értékes, drága ékszereket.

Ami túlteng benne:

Az 5-ös nő hajlamos szinte mindent túlzásba vinni. Vigyáznia kell, mert ezzel elijesztheti a férfiakat. A helyes mérték megtalálása a legnehezebb, ugyanakkor a legfontosabb feladat is az ő életében.
Az 5-ös nő élete rendkívül mozgalmas, izgalmas. Ez a párkapcsolataira is igaz. Vannak az 5-ös nő életében nagyon intenzív időszakok, amikor több partnere van, vagy egyéjszakás kalandok sora követi egymást. Itt is kedvező, hogyha önfegyelemmel áll ehhez a témához. Abban igaza van az 5-ösnek, hogy élvezni kell az életet, viszont semmi sem egészséges, amit túlzásba visz az ember.
Az 5-ös nő túlzásokra való hajlama az indulatok területén is megnyilvánul. Olykor heves kitörései, dührohamai lehetnek, sokszor a népszerűségét egy-egy hisztis jelenettel teljesen el tudja rontani. Az a férfi, akit bevonzott a „bűvkörébe”, szabályosan elmenekülhet egy ilyen jelenet után. Vagyis mindent elveszíthet, ha nem fegyelmezi magát!
Az 5-ös nő rendkívül nyitott, szabadelvű és modern felfogású. Ez nem azt jelenti, hogy megcsalja a párját, de igenis tesztelnie kell a határokat, hogy a szabadság mit tesz lehetővé számára. Csak abban az esetben jut el a hűtlenségig, hogyha meglévő kapcsolatában túlságos korlátozást, féltékenykedést, bizalmatlanságot tapasztal.

Amit érdemes erősítenie:

• Az 5-ös nő jellemzője az, hogy rugalmas, spontán, jól érzi az élet ritmusát, ezért érdemes hallgatni rá. Őt nem hozza zavarba, hogyha valamilyen váratlan helyzet alakul ki, hogyha nem a tervek szerint mennek a dolgok. Sőt! Izgalommal tölti el, energetizálja az, ha egy váratlanul adódó helyzetet kell megoldania. Ilyenkor mindig több variációt képes előszedni. Szívesen és ügyesen segít a párjának is, ha neki adódik hasonló gondja.

• Az 5-ös nő imád utazni. Minél távolibb, minél egzotikusabb a hely, annál izgalmasabb. Az utazás számára egyrészt a szabadság megéléséről, másrészt a megismerés vágyáról szól.

• Az 5-ös nő egy jelenség. Akár magas, nagy testű, akár alacsony, picike, ha ő belép egy társaságba, akkor biztosan észreveszik. Meghatározó és izgalmas színfoltja bármilyen társasági összejövetelnek. Szereti és élvezi is ezeket az alkalmakat. Szeret feltűnően öltözködni, szereti az ékszereket, szereti a pompát, a luxust és az értékes, drága ékszereket. Utazásai során is törekszik ezekre, ott is fontos a luxus. Ezzel ad egy színvonalat mindenféle eseménynek. Ezt értékelik a férfiak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top