Ezo

9-es férfi

A számmisztikában mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.

9-es férfiMivel a 9-es egy univerzális szám, ezért nehéz behatárolni, hogy egy 9-es férfi mit vár el egy nőtől. Sokféle stílus, sokféle típusú nő tetszik neki, legyen az egy extravagáns művészlélek vagy egy arisztokrata büszke nő, vagy egy szexis, kihívó nő, vagy egy konzervatívabb, szelídebb, csendesebb, finomabb megjelenésű nő. A 9-es olyan, mint a szivárvány, benne van az összes szín. Így számára a világ és a nők is sokszínűek. Mivel a 9-es férfiban nincsen előítélet sem bőrszín, sem vallás, sem semmi más miatt, bármilyen nőbe lehet szerelmes. A lényeg a nő szón van. Egy nő nő legyen, akármilyen stílusban öltözködik, a nőiesség érvényesülni tudjon.

Fontos a 9-es számára, hogy megbízhasson a társában, hogy az hűséges, becsületes legyen. Mivel hinni akar a kapcsolatban, hinni akar a másikban, ezért el is várja, hogy a megelőlegezett bizalom jogos legyen.
Az a nő, aki a 9-es férfi párja, rengeteget kap, de adnia is kell. Elsősorban józanságával, tanácsaival kell hogy segítse a férfit. Jó, ha megkísérli megkímélni a naiv, rossz döntésektől.

Egy 9-es férfi egyfajta hősszerelmes, ezért vágyik a szenvedélyes szerelemre, vágyik a romantikára és a különleges, intenzív érzelmekre. Kedveli a különleges helyszíneket. Nagyon szereti az állatokat, növényeket, természetet. Ezért őt randevúra vagy az állatkertbe, vagy az erdőbe kirándulni érdemes vinni.
Mivel a 9-es férfit minden érdekli, ezért fontos, hogy a társa hasonlóan széles érdeklődési körű legyen. Kapcsolatuk szempontjából nélkülözhetetlen, hogy a nő is olvasott, tájékozott és művelt legyen, hogy lépést tudjon tartani a 9-es férfival. Viszont semmi esetre sem szabad rivalizálnia, versengenie a 9-essel. Itt nem egymás túllicitálása vagy legyőzése a cél, hanem a közös érdeklődés és a közös célok megtalálása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top