Ezo

7-es férfi

A számmisztikában mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.

7-es férfiEgy 7-es férfi elsődleges elvárása egy nőtől az, hogy komoly, megbízható legyen. Nem baj, hogy ha kicsit zárkózott és távolságtartó. Mert a 7-es férfi szerint a büszkeség, a „tartás” olyan erények, amelyek kizárják, hogy könnyű kaland, könnyű hódítás kategóriájú legyen a nő. A 7-es alapvetően tiszteli a női nemet, de konkrétan csak azzal a nővel áll szóba, aki erre méltó. És a méltó szó itt a kulcsszó. Vagyis elengedhetetlen, hogy egy nő becsületes, erkölcsös és hűséges legyen.

Nagyon szereti, ha egy nő tud hallgatni, és nincsen állandó „közlési kényszere”. Ugyanis a 7-es értékeli a legjobban a „sokatmondó csendet”. Ugyanakkor kedveli a tartalmas, építő beszélgetéseket.
Nagyon értékeli a 7-es férfi, hogyha egy nő tud uralkodni magán, tehát fegyelmezett, kötelességtudó.

Kedveli, ha egy nő arisztokratikus, választékos stílusban beszél, öltözködik és mozog. Értékeli mindenben a minőséget, ami ugyanakkor nem jelent „pénzszórást”, pazarlást, felesleges luxust. Ezért szereti, ha egy nő ad magára, anélkül hogy feltűnő lenne.

Lehet egy 7-es férfit kényeztetni, de csak nagyon óvatosan. Olyan meglepetéseket értékel a 7-es férfi, mint a kettesben elköltött gyertyafényes vacsora otthon vagy egy nagyon eldugott, nagyon csendes helyen. Vagy egy séta kettesben. Semmiféleképpen nem szabad hangos, zajos helyre vinni, és szigorúan tilos olyan születésnapi meglepetést készíteni, hogy hazaér a 7-es, vagy betoppan a munkahelyére, és ott hirtelen felkapcsolják a villanyt, és nagy ovációval sok ember hangosan tapsolva ünnepli. A 7-es valószínűleg – mivel tud viselkedni – „jó pofát” fog vágni ehhez, de hogy belül nem örül ennek, az egészen biztos.

A 7-es férfit úgy lehet megtartani, ha a nő kitartóan, megbízhatóan, csendben ott áll mellette, és kitart jóban-rosszban. Valószínűleg egy 7-estől származik a mondás, miszerint „jóban-rosszban, míg a halál el nem választ”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top