Ezo

5-ös férfi

A számmisztikában mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.

5-ös férfiAz 5-ös férfi szereti, ha egy nőnek van erkölcsi tartása. Vagyis nem könnyen meghódítható, nem könnyű levenni a lábáról, hanem hosszabb időt vesz igénybe, amíg „beadja a derekát”. Kedveli a büszke, arisztokratikus nőket, akik különlegesek, esetleg egzotikusak. Egyébként is izgatónak tartja a színes bőrű, messziről származó nőket. Számára minden vonzó, ami távoli tájakról származik, legyen az ételkülönlegesség vagy egy gyönyörű nő.

Az 5-ös férfi nagyon szereti a dús keblű, dús hajú, nőies nőket. Szereti, hogyha egy nő csinosan, divatosan öltözik. Szereti, ha egy nő hangsúlyozza a domború idomait és a nőiességét. Tetszenek neki a modern, „laza” stílusban öltözködő és a romantikus, „csipkés-fodros” stílusú nők is.

Szereti, hogyha egy nő egy kicsit színpadias, és jeleneteket „rendez” a kapcsolatban. Akár a szenvedély, a szerelem miatt, akár pedig a nemtetszés, a féltékenység miatt. Szereti érezni, hogy féltékeny a nő. Nem úgy, hogy féltékenykedik, és kis apró dolgokkal piszkálja vagy ellenőrzi, de olykor egy-egy féltékenységi jelenet kifejezetten imponál egy 5-ös férfinak.

Elcsábítani egy 5-ös férfit nem olyan nehéz, mint megtartani. Megtartani sokkal nehezebb, mivel a párkapcsolat hosszú távú, tartós jellege általában együtt jár az unalmas, izgalmaktól mentes hétköznapokkal. Az 5-ös férfi vágyik a mozgalmas, eseménydús közös élményekre. Szüksége van folyamatos impulzusokra, folyamatos történésekre, szereti a váratlan helyzeteket, szereti, ha zajlik az élet. Biztosan egy 5-ös férfi szájából hangzott el először, hogy „úgy szép az élet, ha zajlik”. Ezért egy okos nő kielégíti az irányú vágyait is. Vagyis időről időre szervez valami programot szokatlan helyszínen, egzotikus körülmények között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top